Septynios dienos – astrologės Skirmos Liepienės akimis

Kas jūsų laukia artimiausiomis dienomis? Astrologė Skirma Liepienė sudarė horoskopą visiems dvylikai Zodiako ženklų.

Kas jūsų laukia artimiausiomis dienomis?<br>123rf nuotr.
Kas jūsų laukia artimiausiomis dienomis?<br>123rf nuotr.
Dabar – Dvynių metas.
Dabar – Dvynių metas.
Astrologė S.Liepienė.
Astrologė S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Skirma Liepienė, astrologė („Lietuvos rytas“)

May 24, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 11:11 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Sienos. Jums norisi žinoti ir suprasti viską net ir tada, kai žmonės nuo jūsų atsiriboja sienomis. Neverta brautis, nes tos sienos ne šiaip atsiranda. Jos kartais būtinos ir padeda išgyventi. Nemalonu, kai į savo gyvenimą neįsileidžia patys artimiausi. Tiesiog ištverkite šį santykių atšalimo laikotarpį. Šiuo metu geriau planuoti vasaros atostogas ir galvoti apie naujus mokslo metus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Permainos. Bandote nuspręsti, ką daryti toliau. Negalima sakyti, kad veržiatės į permainas, greičiau jos ima jūsų ieškoti. Teks apsispręsti, ar likti ten, kur esate, ar rizikuoti ir griebtis naujovių. Smagu, kad bus visos sąlygos pokyčiams. Namuose atmosfera įtempta, bet gali būti, kad pokyčiai namiškius baugina labiau nei jus.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Spirgėjimas. Jei nėra stabilaus pagrindo, plėšykis nesiplėšęs. Nieko gera nebus. Nesvarbu, ar kalbėsime apie kasdienius darbus, ar apie tai, ką planuojate ateityje. Reikia atnaujinti ratą žmonių, su kuriais bendraujate, reikia naujų idėjų, kitokio požiūrio. Taip pat nepakenktų nauji patarėjai. Tai laikas, kai reikia pasirūpinti veikla, kuria užsiimsite artimiausiais mėnesiais. Jei planuosite dabar, rezultatų sulauksite su obuolių derliumi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Apsukrumas. Laviruoti, meluoti ir išsisukinėti – ne jūsų stiprioji pusė. Tik vargu ar be to dabar išgyvensite. Todėl nustumkite sąžinę į šalį ir darykite, kas būtina. Niekas nesako, kad reikia griauti gyvenimą kitiems, bet griežtumas, aštrumas nepakenktų. Savaitės antroje pusėje vėl galėsite būti savimi – rūpintis namais, vaikais ir užsiimti tuo, kas teikia malonumą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Įtaka. Pagaliau galite pasirodyti, įgyti įtaką ir valdžią. Kam pasiseks – tarp draugų, savame mieste. O tie, kam nepasiseks, pasipūtę po namus galės slampinėti. Nors ir turite didesnę įtakos sferą, jūsų nuomonės, patarimų klausia aplinkiniai, šioks toks nepasitikėjimo savimi kirminas graužia. Jeigu to niekam neatskleisite, niekas ir nesužinos. Dabar puikus laikas galvoti apie darbus, kuriuos būtų galima pradėti rudenį.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pramogos. Viskas priklauso nuo to, ar esate patenkinti savimi. Jei jums viskas gerai, tada gerai ir esantiems šalia. Vertėtų pasirūpinti savijauta, nuotaika, pramogomis. Turite jausti gyvenimo pilnatvę net ir tuomet, jei ne viskas klojasi taip, kaip norite. Darbai juda savo vaga. Jie – tik priemonė uždirbti pinigų, kurių reikia spalvingam gyvenimui.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Laisvė. Vis dar ten pat, bet nuotaika jau geresnė, grafikas – laisvesnis. Galima pagalvoti ir apie poros savaičių atostogas. Atsiranda daugiau laiko pomėgiams, draugams ir maisto ruošimui. Tai puiku, nes visą pavasarį bandėte išsikovoti laisvesnį gyvenimą. Kai įtampa sumažėja, atsiranda naujų finansinių galimybių. Kartu nuslūgsta įtampa ir namuose. Malonumą teiks trumpos kelionės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pinigai. Jus užplūsta kūrybingumo, laisvės, emocijų banga, bet vienoje srityje jaučiatės suvaržyti. Tai finansai. Kyla noras šiek tiek atsidėti juodai dienai, apkarpyti savo bei namiškių išlaidas, pradėti galvoti apie tai, kas gali nutikti. Daugiau dėmesio skirkite ilgalaikiams projektams, darbams, kurių negalima atlikti staiga, bei sumanymams, kuriems būtina parama. Tada ir pajusite laisvę.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kaina. Periodas, kai knieti viską gauti nemokamai, kai nesinori mokėti net už tai, už ką būtina. Tai laikas, kai pradedate karpyti ne tik savo, bet ir artimųjų išlaidas. Imate manyti, kad daug ko galima atsisakyti dėl geresnio gyvenimo ateityje. Tačiau gyvenimas nelaukia. Todėl verčiau pažinti kiekvieną kampelį, kiekvieną jausmą ir mėgautis akimirka. Taip, už viską reikia mokėti. Bet juk verta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Įtampa. Atsakomybė pradeda slėgti. Visus nemalonius darbus bandote atlikti kuo greičiau. Jei turite ką pavaikyti, kam įsakyti, užspaudžiate labai stipriai. Bėda ta, kad dusinimas nepadės. Reikia paleisti, reikia, kad žmonės suvoktų savo pareigas ir jaustų ne bendrą, o asmeninę atsakomybę. Todėl būkite mielesni ne tik namuose, bet ir darbe. Šią įtemptą savaitę bent kelis vakarus praleiskite su draugais.

VANDENIS (01 21–02 19)

Mokiniai. Nesvarbu, kad viską žinote, suprantate, mokate. Ši savaitė pažers naujovių, išbandymų. Laikas, kai iš naujo reikia mokytis bendrauti, galvoti, ką kalbate, ir nepasakoti niekų bei išgalvotų istorijų. Tai nauja atsakomybė. Ką gi, visiems pasitaiko periodų, kai iš mokytojo virstama mokiniu. Visos keistenybės nutiks savaitės pabaigoje, todėl turite laiko pasirengti. Šeiminiai ryšiai taps stipresni, nes šį kartą jums reikia pagalbos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Iššūkiai. Kankins nepasitikėjimas savimi, baimė nepasiekti trokštamos aukštumos. Gali apimti panika. Žodžiu, laukia iššūkiai, kuriuos norėsite bet kokia kaina įveikti. Todėl galite koncentruotis į trumpalaikius tikslus, skirti visas jėgas tam, kad juos įgyvendintumėte. Bet jei manote, kad viskas išsispręs savaime, kad viskas priklausys tik nuo aplinkybių, iš karto save pasmerkiate nesėkmei. Būkite drąsūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.