Palmiros įspėjimas: venkite puikuotis, nes būsite kitų nužiūrėti

Pasistenkite nuo ankstyvo ryto nusiteikti ramiai, pažadėkite sau į viską reaguoti su atlaidžia, geraširdiška šypsena!

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti.<br>123rf nuotr.
Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 1:36 AM

Tai įtemptas pilnaties metas, pakaks menko krepštelėjimo, kad pasišiauštumėte. Emocijas bus sunku sutramdyti, tad likite apdairūs, kad netyčia nieko neįžeistumėte, – aplinkiniai (o ir jūs patys) būsite linkę ne tik greitai užsigauti, bet ir ilgam nuoskaudą išsaugoti.

Ne taip lengva bus suprasti, ko jums reikia, o ko ne. Derėtų orientuotis į save asmeniškai ir mažiau klausyti kitų (nepatartina ir kitiems patarinėti).

Pasistenkite būti savarankiškesni, kritiškai vertinkite aplinkinių nuomonę, tikrinkite gaunamą informaciją. Venkite girtis, puikuotis, stenkitės nesukelti pavydo – šiandien lengvai būsite kitų nužiūrėti.

Svarbiems reikalams tvarkyti ne pats geriausias metas laikas – galima painiava su dokumentais, tikėtini juridiniai keblumai. Nepalankus laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams, keistis informacija, viešiems renginiams, įvairiems pristatymams ir prisistatyti potencialiems partneriams, darbdaviui.

Netiks tvirtinti sandorių. Ne laikas jokiems svarbiems (ypač finansiniams) įsipareigojimams. Taip pat bus svarbi atida: susikaupkite ką nors veikdami – gali dingti svarbūs daiktai, dokumentai, piniginės. Venkite impulsyvumo, skubotumo – galite rimtai apsirikti, būti apgauti.

Didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų gamyboje, buityje, kelyje tikimybė. Rizikingoms kelionėms ne pats geriausias laikas.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti iki kraujo, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis, nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 21). Nors ši diena palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Jei pasikliausite ne savimi, kritinę akimirką galite pralaimėti. Taip pat nereikia manyti, kad kas nors (visuomenė, įtakingi, svarbūs asmenys, vadovybė, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų, – viską teks įrodinėti iš naujo.

Jautis (04 21–05 21). Klaidinantis metas – galite neįvertinti pavojaus ką nors veikdami rankomis arba bendraudami su kolegomis (nebūkite su jais atviri). Darbe per nepasižiūrėjimą galite pridaryti klaidų, jos pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai. Didesnė traumų tikimybė ką nors taisant, vairuojant.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasistenkite į svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – vėliau dėl to gailėsitės. Ne pats geriausias laikas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi – galite būti apgauti. Būkite atidesni vaikų kalboms ir jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros.

Liūtas (07 22–08 23). Nors tai palankus metas, rizikuoti nereikėtų. Nepatartina tvarkyti keblių juridinių, finansinių reikalų – atidėkite juos penktadieniui.

Mergelė (08 23–09 23). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, svarbų pokalbį atidėkite rytdienai. Šiandien geriausia likti namie, netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite, kuris jums patinka).

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar pažeidus įstatymus.

Skorpionas (10 23–11 23). Darbų per akis, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, pasikliaukite tik savimi – niekam nepatikėkite nieko atsakingo. Galimos piniginės problemos dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiuo metu nieko nepavyks pakeisti. Šios dienos pažadais ir priesaikomis nevertėtų tikėti.

Šaulys (11 23–12 22). Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui geras laikas – tik nereikėtų dėl to tartis su draugais (gausite netinkamą patarimą). Tai puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių. Galimi rūpesčiai dėl žento ar marčios.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti – nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Nesiveržkite prie darbų, ką galite, atidėkite – rytoj jausitės kur kas. Taip pat venkite įkyrių, agresyvių žmonių – galite pasielgti prieš savo valią ir pasiduoti provokacijai.

Vandenis (01 21–02 20). Permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti. Rytmetį galimas nemalonus įvykis, jis sutrikdys visą dienos eigą. Atidžiai išklausykite draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Netinkamas laikas pažintims užmegzti.

Žuvys (02 20–03 21). Patartina pabaigti darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Net jei gausite naudingą pasiūlymą, šiandien nederėtų duoti galutinio atsakymo. Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite tikslūs, konkretūs – kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.