S. Liepienė pataria Dvyniams nepraleisti progos veržtis į priekį

Kad ir kaip stengsis Avinai, ateinančią savaitę jiems nepavyks išvengti balų. Vėžiams šaltas dušas garantuotas dar sekmadienį. O Dvyniams savaitė palanki viskam, kam reikia greičio, veržlumo ir rizikos. Ką dangaus ženklai žada jūsų Zodiakui?

Tai ne klaidingas startas. Jau tikrai reikia bėgti. Laiko nėra daug, distancija ne itin ilga, todėl dairytis, galvoti apie strategiją neturite kada.<br>123rf nuotr.
Tai ne klaidingas startas. Jau tikrai reikia bėgti. Laiko nėra daug, distancija ne itin ilga, todėl dairytis, galvoti apie strategiją neturite kada.<br>123rf nuotr.
Astrologė S.Liepienė.
Astrologė S.Liepienė.
Dvyniai<br>123rf nuotr.
Dvyniai<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Skirma Liepienė, Astrologė

Jun 7, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 11:16 PM

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pirmyn. Tai ne klaidingas startas. Jau tikrai reikia bėgti. Laiko nėra daug, distancija ne itin ilga, todėl dairytis, galvoti apie strategiją neturite kada. Tik lėkti tikslo link. Sunkiau tiems, kas nemato, kur finišas, tiems, kas neturi tikslo. Apsidairykite, raskite kryptį ir bent jau pirmadienio rytą žinokite, kur einate. Savaitė palanki viskam, kam reikia greičio, veržlumo ir rizikos. Išnaudokite progą, kita tokia bus tik kitais metais.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Maudynės. Šaltas dušas garantuotas dar sekmadienį. Jį surengs į bėdą patekę kolegos, plepūs vaikai ar artimiausi giminaičiai. Teks lėkti ir visus vaduoti. Pagelbėję kitiems pamatysite, kad turite ir savų reikalų. Todėl iki trečiadienio nedalyvausite nei renginiuose, nei pasisėdėjimuose ar debatuose. Smagesnė bus antra savaitės pusė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Planai. Perspektyvos neblogos net ir tada, kai jums atrodo, kad nebėra ką veikti. Veiklos užteks, jei žinosite, ką darote ir dėl ko. Reikia šiek tiek susikaupti. Ir nesvarbu, kad kai kam nepatinkate ar esate negražūs. Tikėkite savimi, žinokite, kiek esate verti, ir viskas bus gerai. Planuokite trumpas ir tolimas keliones. O jei galite, išvykite atostogauti jau dabar.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasinaudojimas. Valdžia neverta nieko, jei nemokate ja naudotis. Greičiausiai taip ir bus. Tiesiog praeisite pro savo šansą, nepareikalausite iš gyvenimo to, kas jums priklauso. Gaila, nes dabar likimas jums siūlo laimingą paketą. Valdžios, galios atviras demonstravimas taip pat gali privesti prie nesėkmės. Todėl naudokitės tuo, ką turite, nedemonstruokite savo pliusų, bet jų ir neneikite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kaina. Kuo karštesnis noras, tuo didesnė jo kaina. Nesvarbu, ko siekiate ir kuo dabar gyvenate. Svarbu tik tai, kiek galite už tai sumokėti. Ir ne vien banknotais, bet ir savo nuotaika, nervais, pažintimis. Pasirodyti, išreikšti save, būti tuo, kuriuo žavisi minios. Vieniems tai pavyks, o kitiems ne. Priklausys nuo to, ar turėsite palaikymą, ar pasirinkote tinkamą kryptį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Laimėjimai. Tai, kas vienam panašu į prizą ar didelį laimėjimą, kitas suvokia kaip kasdienybę, paprasčiausią darbo įvertinimą. Nesikuklinkite – turite kuo pasigirti, pasipuikuoti. Jums gal ir nesvarbu, bet svarbu jūsų artimiesiems, namiškiams. Savaitė, kurioje nemažai kelionių, susitikimų, pašnekesių apie nieką. Nesikrimskite, kad negalite visur dalyvauti. Keliaukite tik ten, kur būtina.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Lietus. Kiekvienas debesis turi sidabrinį atspalvį. Kiekvienoje nesėkmėje, blogoje užuominoje ar ginče yra krislas gėrio, naudos. Kartais tai padeda tobulėti ar pamatyti kitą pusę. O kartais reikia tiesiog išsiskleisti skėtį ir palaukti, kol iš to debesies iškris visi lietaus lašai. Todėl skėtį nešiotis teks visą savaitę. Net ir tada, kai sinoptikai pranašaus saulėtas dienas. Sėkmingiausios dienos bus savaitgalį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Medus. Manote, kad jūsų laukia statinė medaus? Argi taip būna? Vis tiek atsiras šaukštas deguto. Būkite apdairūs, matykite tuos, kurie gali sumaišyti visas kortas. Kalti ne jūs, bet srėbti teks jums. Joks geras maistas ar rafinuotas vakarėlis neatsvers rūpesčių darbe, bet atsipūsti nuo kasdienybės reikia. Todėl nepainiokite darbo su namais, o meilės su darbu.

VANDENIS (01 21–02 19)

Artimųjų ratas. Draugai ir šeima – tai ne 150 žmonių. Tai tie, kuriais pasitikite, kurie būna greta, kai reikia. Pagalbos gal ir neprašysite, bet žinoti, kad turite kuo pasitikėti, dabar labai svarbu. Derybos ir debatai šiek tiek aštresni nei įprastai, bet jei būsite pakantesni, viskas bus gerai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Patarimai. Išklausykite pačius ilgiausius pamokslus, net jeigu jie jums nepatinka. O norinčių pamokyti, patarti ir netgi padėti atsiras. Tik jūs to nevertinsite. Savaitė bus niūroka, reikalai judės vangiai. Daugiau plepalų nei veiksmų. Neskubėkite ieškoti naujo būsto, o ypač jei ketinate keltis į kitą šalį. Gali užgriūti daug nesusipratimų.

AVINAS (03 21–04 20)

Balos. Kad ir kaip stengtumėtės, nepavyks išvengti balų. Į vieną kitą vis tiek įlipsite. Gal pernelyg ir neišsipurvinsite, bet nemalonu, ir tiek. Viskas priklauso nuo to, kaip gerai suplanuosite ne tik savo, bet ir bičiulių susitikimus. Darydami gerus darbus dar kartą pagalvokite, ar tikrai verta, ar bus naudos iš jūsų pastangų. Neeikvokite savo laiko ten, kur nereikia.

JAUTIS (04 21–05 21)

Emocijos. Sudėtingas savaitgalis, kai emocijos ima viršų, o pasakyti griežtą žodį – vieni niekai. Viskas vyksta greitai, staiga ir be kompromisų. Nesutarimai, nesugebėjimas išsiaiškinti pirmiausia išryškėja namuose. Tai nesugriauna santykių, bet sugadina nuotaiką visai savaitei. Galvokite ne tik apie save, bet ir apie kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.