Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 9 d.

Didelių pastangų, energijos koncentravimo, žmonių susitelkimo, kolektyvinės veiklos metas.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-09 01:01, atnaujinta 2017-11-23 15:34

Pakaks kantrybės, atkaklumo, nuoseklumo pakovoti už jums svarbius reikalus, pavyks susikalbėti net su itin užsispyrusiais asmenimis (tarkime, savo vaikais), rasti bendrą kalbą ir su tėvais, savo viršininkais.

Tai gera proga imtis atsakingų profesinių užduočių, ieškoti reikiamos informacijos, išmanančių, sugebančių specialistų. Kad ir kuo užsiimsite, būkite principingi.

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje.

Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi – verta priimti. Beje, netiks skolinti pinigų. Palanku aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Palanku pradėti įvairius remontus, statybos darbus.

Diena bus svarbi, naudinga vadovams, politikams, kariškiams, sportininkams, keliautojams, dvasininkams ir pedagogams.

Šiandien gera proga abejojantiems mesti burtus ties savo namų slenksčiu. Paimkite monetą, sugalvokite, kuri pusė kokį atsakymą reikštų, ir meskite atgal per petį ir slenkstį.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbesni moterims, jie pildysis per mėnesį. Buvo palanku regėti kovą, ginklus, kraują – tai pergalė, iškilimas.

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jeigu plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar nutrauktą jos galvą, veidrodį sudaužyti, jeigu laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, iki kraujo susižeisti, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana; jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis emociškai kiek įtemptas ir netinkamas naujiems darbams pradėti; palankūs blankūs atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Kad ir kokios nepaprastos idėjos jus aplankytų, iki rytdienos nieko nespręskite ir nieko nesiimkite. Tinkama proga ieškoti konfidencialaus patarimo, pagalbos.

Jautis (04 21–05 21). Atradimų diena – netikėtai išvysite visą situaciją, imsite iš esmės suprasti savo jausmus, poreikius. Nesidrovėkite kreiptis su reikalu į draugą, kurio seniai nematėte. Pats laikas prisiminti ir senus, pamirštus kelius – jais einant dabar bus lengviausia pasiekti norimą tikslą.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebūkite kategoriški, pasistenkite iki galo neišsakyti savo nuomonės, mažiau kritikuokite, nepykite. Vis dėlto tai geras laikas darbe priimti atsakingus sprendimus, kuriems buvo ruoštasi.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki diena. Laukia netikėta parama, draugiškas aukšto asmens, jūsų vadovo gestas. Situacijos skubinti nereikėtų, bet jei sulauksite naudingo pasiūlymo, neatsisakykite.

Liūtas (07 22–08 23). Turėkite kantrybės – viskas dar prieš akis. Ši diena nėra labai sėkminga ar rami. Tiesa, laimė jums gali nusišypsoti tada, kai manysite, jog viską praradote arba viskas baigta. Gerai tvarkyti kredito, draudimo, mokesčių reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Geras laikas taikytis, stiprinti ryšius, sąjungą. Esminį dėmesį skirkite antrajai pusei. Mokėkite priimti patarimus, pamokymus – neužsispirkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geros permainos dalykinių reikalų sferoje. Net nedidelis pasiūlymas duos naudos. Būsite darbingi ir vertėtų imtis atsakingų užduočių. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus, pasirašinėti darbo sutartis.

Skorpionas (10 23–11 23). Atgaunate ramumą ir aiškumą, na, o reikalai ima klostytis taip, kaip reikia. Tai sėkminga diena, ypač sprendžiant šeimos ir meilės problemas. Gera proga rimtiems pokalbiams su savo atžalomis.

Šaulys (11 23–12 22). Nepersidirbkite, imkitės tik to, kas svarbiausia. Palankus metas konfidencialiems susitarimams. Diena nebloga spręsti ilgalaikių investicijų klausimą. Geriausia šią dieną praleisti su artimaisiais, daugiau dėmesio skirti savo tėvams, prisiminti mirusiuosius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nestigs sumanumo ir apsukrumo. Tiktų tvarkyti skubius reikalus. Lengvai bendrausite, žaviai užmegsite naujas pažintis, nesunkiai rasite reikalingą asmenį ar dokumentą. Puiki diena aplankyti giminaičius, vaikystės draugus.

Vandenis (01 21–02 20). Ramios, produktyvios veiklos metas. Jūsų laukia sėkmė bet kurioje srityje, į kurią tik įsigilinsite. Tinka spręsti bendravimo keblumus šeimoje.

Žuvys (02 20–03 21). Viskas puiku. Verta suskubti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų. Jūsų asmenybės jėga bus lemtinga. Tik nieko nesiekite per prievartą, nespauskite kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.