Palmiros įžvalga: puiki diena naujiems pirkiniams, ypač kepurėms

Netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Puikus metas – naujos idėjos, įkvėpimas, kūrybingumas, intuicija: darykite taip, kaip atrodo, – tai improvizacijų laikas! Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite. Naudinga diena kūrybinių ar laisvų profesijų atstovams, asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą.

Puiki diena naujiems pirkiniams, itin palanku įsigyti (taip pat nešioti) kepures, skrybėles, skareles.<br>123rf nuotr.
Puiki diena naujiems pirkiniams, itin palanku įsigyti (taip pat nešioti) kepures, skrybėles, skareles.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 7:44 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 11:11 AM

Tiesa, netiks nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Ne laikas ir avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Palanku imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo. Puikus laikas komandiruotėms, kelionėms.

Puiki diena naujiems pirkiniams, itin palanku įsigyti (taip pat nešioti) kepures, skrybėles, skareles.

Diena emociškai įtempta – tai nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, tad stenkitės būti kantresni ir pakantesni. Ne laikas aiškintis santykius, nepalankus metas romantiškiems pasimatymams.

Taip pat šiandien netinka genėti medžių, negerai bus apskritai nulaužti medžio šaką ar gėlę skinti.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus reorganizacijoms, naujų darbų pradžiai; patartina vilkėti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 21). Pirma dienos pusė nekokia, tačiau po 14 val. 15 min. prasideda jūsų sėkmės laikas, kai reikia rizikuoti ir energingai, drąsiai spręsti susikaupusias problemos. Tiesa, įsiklausant į intuiciją – jei nebūsite įsitikinę savo sėkme, geriau reikalo visai nesiimkite.

Jautis (04 21–05 21). Nesureikšminkite galimų nedidelių nesklandumų, nepersistenkite ko nors siekdami – šiandien kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Gautų pasiūlymų, ypač iki 14 val., nederėtų atsisakyti – beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai bus naudinga. Vakarą praleiskite ramiai, eikite anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 22). Reikalai netikėtai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas: nepamirškite mylimam žmogui pasakyti tai, kas abiem svarbu. Būsite sumanūs, veiklūs, išradingi – reikalus sutvarkysite greitai, ypač jei draugai jums pagelbės. Palanku spręsti finansines problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Dabar galite pasiekti tai, ko seniai troškote. Nebijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs ir laimėsite. Tinka tvarkyti darbo reikalaus, su vadovybe aptarti jūsų karjeros perspektyvas.

Liūtas (07 22–08 23). Pirma dienos pusė nekokia, geriau netvarkyti svarbių reikalų. Viskas pasikeis po 14 val. 15 min., kai jėgų persvara taps akivaizdžiai jūsų naudai. Dabar galite imtis reikšmingų dalykų. Tiks susitikti su svarbiais jūsų karjerai asmenimis. Kovokite už savo ir šeimos interesus, įtaką.

Mergelė (08 23–09 23). Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į varginančius klausimus. Svarbūs dalykai atsivers per nuojautas, sapnus, tad labiau pasikliaukite intuicija, elkitės taip, kaip sako nuojauta.

Svarstyklės (09 23–10 23). Draugų ir partnerių dėka pakreipsite įvykius naudinga linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui. Per tai įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Antrą dienos pusę bus palanku tvarkyti teisinius reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Tinkamas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Šaulys (11 23–12 22). Iki 14 val. 15 min. nederėtų imtis ko nors svarbaus ar sunkaus. Vėliau – sėkmės ir naujų pergalių metas. Galite sulaukti aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būsite populiarūs: jumis žavėsis aplinkiniai, sulauksite pritarimo, pagalbos. Tinka tvarkyti užvilkintą reikalą, taip pat teisinius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Mažiau galvokite, kaip sunku, kaip viskas neaišku ir miglota, kitaip galite praleisti šios dienos puikiąsias galimybes. Labiau pasikliaukite likimu ir neatsisakykite to, ką jums siūlo gyvenimas. Iki 14 val. gauti dalykiniai pasiūlymai ateityje lems nemažą sėkmę (tiesa, ne iškart). Vakarą patartina praleisti namie.

Vandenis (01 21–02 20). Netikėto nušvitimo, nelauktos sėkmės metas, kai viskas pasisuka jums palankia linkme. Svarbiausia stebėti, girdėti, mokytis – sau pakenksite, jei galvosite, kad viską žinote. Po 14 val. tiks imtis neatidėliotinų reikalų, susitikti su reikalingais žmonėmis – susitelkite ir padarykite tai, kas išties svarbu, nes ši diena užtikrins tolesnę sėkmę. Geras laikas kreiptis pagalbos, atnaujinti pažintis.

Žuvys (02 20–03 21). Naudingų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Palanku aiškintis nesklandumus, kilusius dėl pinigų, – aiškinkitės nuostolių priežastis, ieškokite naujų rezervų užsidirbti. Tai naudos laikas – gauti pasiūlymai bus naudingi. Įteikite mažą dovanėlę sutuoktiniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.