S. Liepienės horoskopas birželio 13–19 dienomis

AVINAS (03 21–04 20) Darbingumas. Savaitgalis švelnesnis, šiltesnis nei artėjanti savaitė. Užriškite mazgelius, kad nepamirštumėte, ką turite padaryti, nes darbų laukia daug. Jie ne visi svarbūs, bet juos sureikšminsite, gilinsitės į detales ir bandysite viską atlikti tobulai. Todėl antradienį prasiverš tikras uraganas. Pyktį sustabdyti bus sunku. Niekas nenorės jums padėti, teks patiems dirbti visą savaitę.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-06-13 17:17, atnaujinta 2017-11-22 17:05

JAUTIS (04 21–05 21)

Pirmyn. Nekaltinkite nieko dėl nesėkmingo periodo, neišsipildžiusių vilčių. Gali būti, kad praleidote pasirengimo etapą, kad pražiopsojote progą sukaupti daugiau energijos, žinių ir patirties. Dabar reikia su tuo susitaikyti ir vėl dirbti. Darbų krypties, kaip ir pačių darbų, keisti neverta. Einate tinkama linkme. Tik reikia susitelkti į tai, kas tikrai svarbu.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Privatu. Į kai kuriuos klausimus yra keletas teisingų atsakymų. Ir neverta ginčytis su tais, kurie mano kitaip ar pasirinko kitą variantą. Jūs ne visada galite žvelgti taip plačiai ir būti tokie pakantūs, kaip tvirtinate. Todėl pasistenkite bent šią savaitę susivaldyti, nesiginčyti ir įžvelgti įvairias detales. Tiems, kieno gyvenimą stebi aplinkiniai, patartina užverti duris ir išsaugoti privatumą.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Dviprasmybė. Gyvenimas nėra tik užuominos, flirtas ar saldainių paieškos. Šią savaitę viską vertinsite atsargiai, nevienareikšmiškai. Kartais esate pakantūs, kartais menkiausias nepritarimas jums virsta konfliktu. Keistų norų ir planų nereikėtų skubėti įgyvendinti. Gali būti, kad vėliau jie atrodys nereikšmingi, neįdomūs ar net nepadorūs.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Atsisakymas. Būtina panaikinti, sumažinti tai, kas trukdo, blaško dėmesį, atima daugybę laiko. Atsisakydami to, kas nereikalinga, atlaisvinsite erdvę naujiems potyriams, idėjoms, darbams. Kartu sumažinsite blaškymąsi, nerimą. Kuo aiškesnis gyvenimas, jo tikslai, tuo laimingesni tampate. Šis procesas jaučiamas visose sferose.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tąsa. Sugrįžimą reikia atšvęsti. Kartais su bandelėmis, kartais su rožėmis. Viskas priklauso nuo to, ko laukėte ir kas sugrįžo. Jums grąžins namų jaukumą, jausmus, pasitikėjimą, gal net ir meilę. Tačiau viskas bus pasikeitę, kitaip. Būkite pasirengę priimti, susitaikyti. Šią savaitę bus ir sunkesnių dienų, kai būsite priversti galvoti viena, o kalbėti kita. Tiesa, įvykiai neturės didelės įtakos ateičiai, nes tai tąsa to, kas buvo.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Intrigos. Jei manote, kad daug ką lemia jūsų žavesys, tai klystate, nes nematote aiškios situacijos. Yra daugybė dalykų, kurių nežinote, sričių, kur informacija tiesiog slepiama. Ir tai, kad kai kas vyksta jums už nugaros, nėra paiki įtarimai. Iš tiesų jūs nepatinkate, yra norinčių jus stumtelėti. Gali būti, kad jiems nepavyks, bet įtampos neišvengsite, o ir palaikymas namuose pernelyg silpnas.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atgarsiai. Vis dar svarstote tai, kas jau padaryta. Bandote pateisinti savo sprendimą. Nereikia nieko teisinti ar svarstyti. Viskas – tas laikas jau praėjo. Yra, kaip yra. Neabejokite savimi, viskas vyksta laiku ir vietoje. Dabar turėsite daugiau laisvės, daugiau galimybių pasidžiaugti vasara ar skirti laiko pramogoms, kurių pastaruoju metu taip trūko. Išlaidos nėra didelės, tik pinigai iškeliauja visai kita kryptimi, nei planavote.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Į priekį. Reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti, kad nereikėtų vaidinti, kad galėtumėte būti tokie, kokie esate, o ne kokių tikisi kiti. Dabar nėra lengva, nes dar norite būti nematomi. Deja, negalite. Vidinė energija vis plūsteli, o jūs veržiatės į priekį, negalvodami apie nieką. Tai geras laikas pademonstruoti savo gabumus, įgyvendinti svajones.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sutapimai. Atrodytų, kad viskas, kas vyksta, jau buvo. Kai kas sakys, kad tai tik sutapimai. Tačiau sutapimų nebūna. Tai likimas su jumis žaidžia. Vadinasi, ir jums teks į visa tai pažvelgti atlaidžiai. Šis savaitgalis nebus nei konfliktiškas, nei erzinantis. Todėl negadinkite jo patys.

VANDENIS (01 21–02 19)

Barjerai. Daugelio dalykų nepavyksta atlikti iš karto. Tenka kartoti, taisyti, grįžti prie sprendžiamų klausimų. Ar tai jūsų kaltė? Tai priklauso nuo aplinkybių. Nepalankus laikas rūpintis finansais, nes viskas, ką darote, aplinkiniams kelia abejonių. Reikia daug laiko ir pastangų skirti tam, kad įveiktumėte barjerus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Klaidos. Klysti žmogiška, įprasta ir juo labiau ne gėda. Vis dėlto laikui bėgant klaidas reikia pripažinti ir taisyti. Tam bus skirta daug laiko, bet nebus verčiančių tai daryti. Nebus tikrinančių, ar tikrai gerai ištaisėte. Tie, kas nepasirengę pasitaisyti, darys naujų klaidų. Viską atsvers laimėjimai. Aišku, trumpalaikiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.