Palmira primena: gerai pinigus dovanoti, dar geriau – aukoti

Nekaip galite jaustis jau nuo ryto – stigs jėgų, greitai kils įtampa, nerimas. Ypač moterys gali jausti didelį diskomfortą. Joms nepalankiausias metas iki 14 val. 30 min., nors kritinis laikas baigsis pavakare, kai stos Mėnulio jaunatis, 17 val. 5 min. Tuomet jau galėsite lengviau atsikvėpti. Prasidės tinkamas metas planuoti – pasvajokite apie gražią ateitį!

Visiškai netinka pradėti naujų darbų, pasirašyti svarbių susitarimų (ypač finansinių). Itin nepalanku investuoti ar skolinti pinigus.<br>123rf nuotr.
Visiškai netinka pradėti naujų darbų, pasirašyti svarbių susitarimų (ypač finansinių). Itin nepalanku investuoti ar skolinti pinigus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 16, 2015, 7:06 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 5:52 AM

Šiandien visiškai netinka pradėti naujų darbų, pasirašyti svarbių susitarimų (ypač finansinių). Itin nepalanku investuoti ar skolinti pinigus. Tiesa,  labai gerai pinigus dovanoti, aukoti – tai puikus laikas labdarai!

Patartina imtis kasdienių nesunkių darbų. Intelektualiai, kūrybinei veiklai, mokytis diena netinkama. Gerai ką nors baigti, tvarkytis namie, išnešti šlamštą ar nutraukti nereikalingus santykius. Ne laikas bendrauti, santykiams aiškintis – būsite palaikyti įkyriais nemaloniais tipais, kurių reikėtų vengti ir ateityje. Taip pat pasistenkite neanalizuoti ir nekritikuoti kitų žmonių elgesio (jums stigs ne tik objektyvumo, bet ir informacijos) – labiau gilinkitės į savo problemas ir trūkumus. Patartina atsisakyti lemtingų pokalbių su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, vadovu ar su asmeniu, nuo kurio priklauso jūsų pajamos, karjera.

Kad ir ką veiksite, bus itin svarbu savistaba, savikontrolė, tai padės išvengti galimų nelaimių, konfliktų, traumų, avarijų. Būkite švelnesni, atidesni sau ir artimiesiems – gali pablogėti savijauta, pasijusti nuovargis. Diena nepalanki pramogauti, švęsti, meilės pasimatymams, juolab pažintims užmegzti.

Itin atidūs šiandien turi būti tie, kurie dirba su vaikais. Nepalankus metas ir tiems, kurių veikla susijusi su pinigais, maistu, meno kūriniais, papuošalais, drabužiais. Blogas laikas svarbioms grožio procedūroms!

Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, apsinuodijimų, vagysčių, nuostolių, įvairių avarijų tikimybė.

Šiandien patartina nešioti akmenis amuletus, talismanus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Vis dėlto gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas gyvenimo etapas; išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos; kur nors kristi – nesėkmė; būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą išdaužtų – sunkios permainos; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas; jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų ir pan. – laukia sunkūs išbandymai; jei virš galvos, ypač ant palangės, paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis; jei kraujas iš nosies, dantenų bėgtų – nužiūrėjimo požymis; jei rudas vanduo bėgtų ar apskritai būtų išjungtas – gresia nuostoliai, skausmas; jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų; rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 21). Pasistenkite kuo mažiau bendrauti (ginčytis), ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, nieko nežadėkite, neįsipareigokite, nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Beje, dėl kieno nors klaidos, neatsargumo, vėlavimo jums gali tekti užsiimti kitais reikalais. Saugokitės vagių ir kontrolierių.

Jautis (04 21–05 21). Daug norėsite – mažai gausite. Pirmą dienos pusę tuo gali tekti įsitikinti. Verčiau pasistenkite daugiau duoti, dovanoti, atleisti, paleisti. Taupykite jėgas, saugokite sveikatą – nesiimkite daug darbų. Ne laikas skolinti ar investuoti pinigus, aiškintis dėl neištikimybės, aptarinėti šeimos išlaidų. Nepalankiausias metas iki 14 val. 30 min.

Dvyniai (05 21–06 22). Stabtelkite prieš žengdami žingsnį, patylėkite prieš reikšdami nuomonę. Nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos, kad ir kas atsitiktų. Jums gali kai kas nepatikti – būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, giminaičiais, dalykiniais partneriais.

Vėžys (06 22–07 22). Slegiantis, nepalankus metas – atsiribokite nuo darbų, bendravimo: visus rūpesčius atidėkite rytdienai. O šiandien tiesiog pailsėkite ir neleiskite sau liūdėti. Nors optimizmas kenksmingas – geriau nebrandinti vilčių.

Liūtas (07 22–08 23). Nieko nekeiskite, laikykitės senų pozicijų. Pasiruoškite netikėtumams, kurie gali sugriauti planus, tiesa, neilgam. Saugokitės vagių, apgavikų, melagių. Galimas šantažas. Moterims iki 14 val. 30 min. itin nepalankus metas, kai derėtų saugoti savo ramybę, pinigus ir gerus santykius su mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Didesnė tikimybė suklysti atliekant svarbią užduotį – būkite atidūs rašydami, skaičiuodami, dirbdami su informacija, dokumentais, pinigais. Labiau pasaugokite darbo vietą. Aplinkiniai gali klaidingai vertinti jūsų elgesio motyvus. Tačiau patys irgi niekuo neteiskite, nesmerkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite patarinėti – kam prisiimti atsakomybę už svetimą likimą? Nors šiandien apskritai netinka priiminėti jokių sprendimų. Būtina būti atsargiems kelionėse, bendraujant su užsieniečiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Už iniciatyvą arba neatidumą vadovo, kolektyvo nuomonei galite nukentėti. Venkite patarinėti ir kištis – vėliau būsite apkaltinti, kad suklaidinote, paskatinote pralaimėjimą, nuostolius.

Šaulys (11 23–12 22). Nesitikėkite objektyvumo savo atžvilgiu ir nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti – tai dar labiau komplikuos jūsų padėtį. Labiau derinkitės prie aplinkybių, paisykite vadovybės (ar sutuoktinio) keliamų sąlygų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Profesinių klaidų metas – galite įgyti priešų tarp kolegų, pavaldinių, patirti nuostolių. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su mylimu asmeniu.

Vandenis (01 21–02 20). Nepervertinkite savo galimybių – net jei viskas atrodys patikima, negalima rizikuoti, ypač moterims. Būkite atidesni ir lankstesni su savo vaikais, žmogumi, kurį mylite. Venkite ginčų, santykių aiškinimusi su sutuoktiniu, jei nenorite greitu laiku užsiimti dingusios meilės paieška.

Žuvys (02 20–30 21). Neverta niekur skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Geriausia šią dieną ramiai praleisti namie, daugiau dėmesio skirti artimiesiems. Tik venkite užsispirti bendraudami su artimaisiais, ypač motina. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.