Palmiros prietaras: „Jei ryte nusičiaudėjote – sėkminga diena“

Vakar 17 val. 5 min. stojo jaunatis, prasidėjo naujas Mėnulio mėnuo. Vis dar gera proga pamąstyti apie naujus dalykus, naujas galimybes.

Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant.<br>123rf nuotr.
Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2015, 8:24 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 12:28 AM

Šiandien,trečiadienį, birželio 17-ąją, svarbu kurti planus, juos aptarinėti, rinktis žmones naujiems sumanymams įgyvendinti – tai pajusite intuityviai.

Nuojauta padės ne tik atsirinkti tinkamus asmenis veiklai vykdyti, – dabar jausite, kas apskritai yra jūsų žmonės. Tai paranku, kai sunku pasirinkti, kokį dalykinį pasiūlymą priimti, į kurį miestą ar šalį vykti dirbti, gyventi, kai keblu apsispręsti, kurį iš kelių gerbėjų pasirinkti.

Dabar megsis ryšiai su žmonėmis, kurie išties jus supras, palaikys.

Naudinga įvertinti ir savo maistą, aprangą, akmenis amuletus ir pan. To, kas šiandien nepatinka, bus nepalanku nešioti ar vartoti visą mėnesį.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapne skraidyti, jei kas nors vardu pašauktų. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žeme – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis; valtimi plaukti – jūsų gyvybei gresia pavojus.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis; nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa; netyčia vandenį ant kelių išlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas.

Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena; jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti; palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias ir juodą.

Avinas (03 21–04 21). Kurkite ateities planus, svajokite apie geras permainas, tačiau niekam apie tai neprasitarkite. Būkite taktiškesni bendraudami, neskubėkite užmegzti naujų pažinčių. Geras laikas nuoširdžiam pokalbiui su savo motina, vaikais, mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 21). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami, taip pat vairuodami. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite jos skleisti. Gali išryškėti nepatikimi žmonės jūsų aplinkoje – tai pajusite beveik intuityviai.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitų atveju аpsiriksite. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite, jaunatis – sunkokas laikas Vėžiams, kai reikia itin taupyti jėgas. Pasistenkite būti geranoriški, optimistiškai nusiteikę – būtent šiandien nesąmoningai žmonės ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę.

Liūtas (07 22–08 23). Dažniau ilsėkitės, nesiimkite neprivalomų darbų, nebendraukite su tais, su kuriais nesinori. Kita vertus, jei šiandien dėl kokio nors asmens jums pasidarys liūdna, tai ženklas, kad šis žmogus jus nepalankiai veikia ir geriau su juo visai nebendrauti (jei tai šeimos narys, ko gero, jums reikės psichologo pagalbos). Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite šiandien žadėti, įsipareigoti.

Mergelė (08 23–09 23). Paaiškės, kas tikrieji jūsų draugai, su kuo turėsite daug bendrauti visą mėnesį. Jūsų nuojauta bus aiškiaregiška – teisingai numatysite ateitį, tad jei ko nesinorės imtis, dėl ko nors abejosite, žinokite, kad tas reikalas neduos norimų rezultatų (jo galima lengva širdimi atsisakyti). Šiandien gana tiksliai pajusite, ko jums reikia, kas perspektyvu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių atsitiktiniams asmenims. Tačiau jei viską gerai esate apgalvoję, tinka kreiptis į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat susitikti su būsimu darbdaviu.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pasiūlymų. Vis dėlto šiandien tinka susitikti darbo reikalais su užsieniečiais ir įtakingais žmonėmis – tiesa, nepamirškite pasverti kiekvieno žodžio.

Šaulys (11 23–12 22). Nors ši diena palankesnė už vakarykštę, problemų sau galite prisidaryti ir dabar. Tad labiau tausokite save, nesinervinkite, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jei teks skolintis pinigų ar sugalvosite imti kreditą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Pasistenkite suprasti, kas tikrieji draugai, sąjungininkai, o kas priešai. Neskubėkite įsipareigoti – ilgam būsite pririšti.

Vandenis (01 21–02 20). Vadovaukitės principu: mažiau yra daugiau. Gilinkitės į savo jausmus, poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Nesiimkite nieko atsakingo, tvarkykite nedidelius reikalus.

Žuvys (02 20–03 21). Nebloga diena. Tai meilės metas, tačiau neskubėkite įsimylėti, priimti atsakingų sprendimų dėl širdies reikalų. Labiau pasaugokite vaikus, nereikėtų jų šiandien barti ir bausti – nebūkite smulkmeniški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?