S. Liepienė: „Gyvenimo mandala barstoma ne tik iš žiedlapių“

Vidurvasaris bus paslaptingas.  Artėjanti trumpiausia metų naktis ir Joninės sukurs ne tik šventinę nuotaiką. Ką žada žvaigždžių takas birželio 20-26 dienoms? Kas gali pasinerti į atostogų malonumus, romantinę nuotaiką, o ką lydės konfliktai, išbandymai, rizika ir pergalės skonis? Atsakymą žino astrologė  Skirma Liepienė.

S.Liepienė priminė, kad gyvenimo mandala kuriama ne vien iš kvepiančių žiedlapių. Daug labiau tinka darbai. O darbų bus ir malonių, ir priverstinių.<br>123rf nuotr.
S.Liepienė priminė, kad gyvenimo mandala kuriama ne vien iš kvepiančių žiedlapių. Daug labiau tinka darbai. O darbų bus ir malonių, ir priverstinių.<br>123rf nuotr.
Astrologė S.Liepienė įsitikinusi, kad trumpiausią metų naktį daug kas nemiegos, nes turėti vilčių visada gerai.
Astrologė S.Liepienė įsitikinusi, kad trumpiausią metų naktį daug kas nemiegos, nes turėti vilčių visada gerai.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-22 07:06, atnaujinta 2017-10-29 23:45

Poilsis. Net nebandykite užgriebti daugiau, nei gyvenimas duoda. Nereikia jokių pastangų – nesiplėšykite. Nepuoselėkite vilčių, kad pasistengę, pamynę principus ir įsitikinimus padarysite tai, ko iš jūsų tikisi. Greičiausiai niekas nieko ir nesitiki – ilsisi, prie ežero lepinasi, lydekas traukia ir apie jus negalvoja. Todėl atostogaukite ir jūs. Arba bent jau nepersidirbkite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Už nugaros. Viskas tempiasi taip, lyg ant virvės būtų suverta – geras darbas provokuoja gerą, blogas traukia blogą. Tai jausite ir bendraudami su aplinkiniais. Jeigu nepriimate kitokio požiūrio, tai kodėl kiti turėtų rimtai vertinti jus? Atrodo, daug dalykų vyksta jums už nugaros, bet neturite svertų, kad tam sutrukdytumėte ar ką nors pakeistumėte.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Konfliktai. Santykiai su artimaisiais bus įtempti. Gal kas nors pasakė šiurkštesnį žodį ar užmynė ant nuoskaudos, bet jūsų viduje viskas suputojo ir gali įžiebti nesantaiką. Būkite išmintingi ir konfliktus gesinkite pačioje pradžioje – gal gėlėmis, maloniomis dovanomis, o gal raudonuoju vynu ir gurmaniška vakariene. Neleiskite, kad visa tai virstų ilgomis pjautynėmis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Romantika. Basomis per pievas dabar toli nenubėgsite. Todėl ir svajoti apie romantišką pabėgimą neverta. Romantišką nuotaiką galima susikurti ir prie židinio susisupus į storą antklodę. Dabar svarbūs santykiai su žmonėmis, kurie gyvena greta, kuriuos mylite ir galite pradžiuginti. Tai laikas, kai gyvenate dėl kitų, kai atliekate pareigas, o malonumus stumiate tolyn, gal net už krepšio su vasariniais drabužiais.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Krantas. Jei manote, kad plaukiate stovėdami, greičiausiai jau skęstate. Taip neatsitiks, jei liksite saugiame krante ir nebandysite tikrinti, ar kaimynai ir bičiuliai bijo vandens. Tik padėdami kitiems, pasitardami galite likti ant kranto. Ginčai namuose ir darbe – tai šios savaitės realybė. Svarbu išlikti pakantiems. Bet kokie įžeidinėjimai, nepasitikėjimas ar pavydo priepuoliai tik pablogins ir taip sudėtingą situaciją.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tvarka. Jei negalite sau leisti samdyti namų šeimininkės, tai tvarkykitės patys. O tvarkytis reikės, nes virtuvėje, miegamajame ar sandėliuke viešpataujant chaosui neturėsite ramybės. Viskas, kas ne vietoje, erzins, blaškys ir neleis užsiimti veikla, kuria norite. Jei savaitės pradžioje viską sudėliosite į vietas, tai švęsti savaitgalį pradėsite dar penktadienį. Darnos reikėtų siekti ir bendraujant su artimaisiais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Viltis. Gyvenimo mandala barstoma ne vien iš kvepiančių žiedlapių. Daug labiau tinka darbai. O darbų bus ir malonių, ir priverstinių. Teks ne tik kalbėtis, rašyti, bet ir susitikti, diskutuoti. Labiausiai tam tiks trumpiausia metų naktis – niekas nemiegos, visi bus gerai nusiteikę ir tikėsis stebuklo. Stebuklas neįvyks, bet turėti vilčių visada gerai.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pergalės skonis. Dar nesunokusius jūsų laimėjimus kėkštai nuraškys kaip raustelėjusias trešnes, tas jums mažai kas liks. Nusiminti neverta, nes netrukus ims nokti vyšnios. O jų bus daug ir skanių. Apie tai sužinosite ketvirtadienio rytą. Ir tai pataisys nuotaiką ilgam, leis ramiai planuoti savaitgalį ir mėgautis tuo, ką susirinkote. Penktadienio pyragą taip pat pagardins pergalės skonis.

VANDENIS (01 21–02 19)

Linksmybės per prievartą. Vaikų ir draugų prašymai prisidėti prie žaidimų – lyg uodų zyzimas. Nenorite, bet reikia. Tenka susikaupti, susikrauti į krepšį mantą ir traukti ne tik ieškoti paparčio žiedo. Teks dalyvauti ir kitose šventėse: vardynose, krikštynose, išleistuvėse. Žodžiu, linksmintis nenorint. Darbams bus skirti trečiadienis ir ketvirtadienis. Nuveiksite tiek, kad atrodys, jog kalnus nuvertėte.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Grožis. Net ir gražiausias drugelis turi pabūti lėliuke, kad galėtų išskleisti spalvotus sparnus. Taip ir jums – savaitės pradžioje teks gyventi ramiai, tyliai, nukandant sakinius ir neišsišokant. O jau ketvirtadienį galėsite plazdėti ir elgtis taip, kaip norite. Drąsa ir žavesys jums lems sėkmę. Neslėpkite to, ką turite gražiausio.

AVINAS (03 21–04 20)

Išbandymai. Laisvė – svaigus dalykas, tik ar susidorosite su ja? Ar nenuklysite pelkėn paskui žaltvyksles? Atsiranda daug įdomesnių, linksmesnių dalykų nei įsipareigojimai. Ir tai nebūtinai naujas pomėgis. Tai gali būti ir simpatiškas žmogus. Švelnus flirtas, keletas pokštų, ir viskas pasisuks klampios pelkės link. Savaitė smagi bus net ir tiems, kurie neišlaikys išbandymų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Rizika. Skraidysite kaip aitvarai virš putotos jūros – ryžtingai, veržliai. Deja, rizika dabar nepasiteisins. Ji neatneš nei didelio pasitenkinimo, nei finansinės gerovės. O štai rūpesčių pridaryti gali. Todėl pabandykite ramiai, be išsišokimų ir triukšmo mėgautis gyvenimu, nerizikuokite nei savo, nei aplinkinių gerove. Pramogos – savaitės viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.