Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 26 d.

Situacija gali pasirodyti blogesnė, nei jums pasakota, žadėta. Pasikliaukite vien asmeninėmis pastangomis, mažiau klausykitės, kas ką šneka, ir būkite pasiruošę netikėtiems kliuviniams, sunkumams. O rūpesčių gali kilti dėl perdėto patiklumo, dėl teisingos informacijos stokos, dėl savo ar partnerių, kolegų, draugų nepunktualumo, neatsargumo, aplaidumo ar paprasčiausio išsiblaškymo.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:14 AM

Neskubėkite tikėti tuo, ką išgirdote, neskubėkite ir kitiems perduoti karštų naujienų. Venkite nereikalingų šnekų, bendravimo, naujų pažįstamų. Nieko nežadėkite gerai neapgalvoję, o kiekvienam reikalui skirkite daugiau laiko nei visuomet – jo reikės, kad patikrintumėte tai, ką atlikote, nes dažniau nei įprastai būsite linkę klysti. Dėl nežinojimo, skubėjimo padidės konfliktų, gamybos, buities traumų, nelaimių kelyje tikimybė.

Tad būkite atidesni kelyje. Labiau pasisaugokite vagių.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – sėkmė meilės ir dalykinėje sferoje. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolius.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jeigu jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį daugiau dėmesio skirkite tvarkymuisi, stiprinkite sveikatą.

Avinas (03 21–04 21). Turite teisę tylėti, nes viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus... Verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Ir būtina labiau atsižvelgti į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Neskubėkite įsipareigoti tvarkydami dalykinius reikalus – jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Jautis (04 21–05 21). Sunkiai išvengsite nesklandumų, klaidų bei komplikacijų. Tačiau nervindamiesi tik pabloginsite reikalą. Verčiau neapsikraukite darbais, o tai, ko ėmėtės, atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atlikto darbo (paruošto maisto, nupirkto daikto) kokybės.

Dvyniai (05 21–06 22). Sudėtinga diena. Nesivelkite į avantiūras, neskubinkite įvykių. Neįklimpkite į ginčus, nesiaiškinkite santykių su artimu, mylimu žmogumi – šiandien vienintelė aukso rūšis bus tylėjimas. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų. Atsargiau kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Nesiimkite ypač atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais, vyresnio amžiaus artimaisiais. Atidžiau pasidomėkite jų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Liūtas (07 22–08 23). Įtemptas laikas – nerizikuokite, ypač užmegzdami naujas pažintis ar kelyje. Neatsisakykite padėti seniems draugams. Atsargiau vairuokite (ypač jei esate neišsimiegoję), būkite atidūs, jei teks pasirašyti dokumentus (geriau tai atidėti). Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Mergelė (08 23–09 23). Nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Ir venkite bet kokių ginčų su savo viršininkais, taip pat tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neleiskite sau pykti – tuomet visa diena praeis tuščiai, pvz., jei be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti net po patirtos nesėkmės, greitai atsigausite ir rasite išeitį, puikų kompromisą. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms, – netikusiu žodžiu nemenkai galite pakenkti savo įvaizdžiui.

Skorpionas (10 23–11 23). Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite. Šiandien galite pernelyg susijaudinti net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Galite ne tik netekti ūpo, bet ir susirgti. Didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu. Tiesa, kitos savaitės pradžioje galėsite pataisyti dabar susidariusią nepalankią situaciją. Beje, pernelyg daug nesitikėkite iš draugų – jus supras ir parems tik tikrieji bičiuliai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Netinkama diena kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, svarbiu reikalu susitikti su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Beje, per darbus nepamirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams.

Vandenis (01 21–02 20). Apgaulingas metas – galite rimtai suklysti profesiniuose dalykuose ar vertindami savo vaikų, mylimo asmens elgesį, kvailai įsipareigoti, dėl niekų su kuo nors darbe susipykti. Tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar laiduoti už svetimą žmogų. Nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Atsargiau kirskite gatvę, atidžiau vairuokite automobilį.

Žuvys (02 20–03 21). Nepalanki diena – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite savaitgaliui ar kitai savaitei. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.