Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 1 d.

Įtemptas, sudėtingas metas, kai norisi veltis į avantiūras, rizikuoti, mėginti laimę. Deja, kad ir kaip šiandien pasisektų, tai nesuteiks tikro džiaugsmo, pasitenkinimo.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-01 00:01, atnaujinta 2017-10-28 14:26

Netinka nieko nauja pradėti, nepalanku įsipareigoti, žadėti, tvirtinti dokumentus – galite pervertindami savo ar kolegų, partnerių perspektyvas, patikėti įspūdingais pažadais.

Apskritai šiandien tiktų labiau užsiimti savo šeima, namais, artimųjų reikalais, dalykinius rūpesčius atidedant kitai dienai. Gerai lankyti gimines, ypač senelius.

Diena netinkama pyktis, aiškintis santykius, juolab juos nutraukti.

Vakaras po 21 val. vėl smagus – prasidės palaimingas santarvės metas, suteiksiantis nusiraminimą, bus geras laikas taikytis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeimos saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jeigu laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis puikus tvarkyti piniginius ir turto, socialinius reikalus; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 21). Svarbesnį reikalą gali pavykti sutvarkyti ryte iki 12 val., tik nesiimkite nieko keisti. Ne laikas ir tartis jums aktualiais klausimais su šefu – atidėkite šį pokalbį rytdienai. Būkite atidesni, kad nieko, ypač tėvų bei sutuoktinio, neįžeistumėte, neįskaudintumėte.

Jautis (04 21–05 21). Jei aplinkybės klostysis palankiai, mėginkite tvarkyti skubų reikalą po 12 val. Antrą dienos pusę tiktų užsiimti vaikų reikalais, spręsti jų problemas. Būkite atidesni artimųjų savijautai, nuotaikoms. Bendraujant su mylimu žmogumi būtinas taktas.

Dvyniai (05 21–06 22). Nerami visa diena, tačiau jaudinsitės (ir kitus nervinsite) dažniausiai be reikalo – viskas baigsis gerai. Tik stenkitės labiau įsiklausyti į kitų nuomonę, prisitaikyti. Antrą dienos pusę verta gerti nervus raminančias arbatas, ilgiau žiūrėti į ugnį.

Vėžys (06 22–07 22). Pavargsite greičiau nei paprastai, galite net sunegaluoti, tad būkite atidesni maisto kokybei. Dažniau kitiems nusileiskite, ypač venkite ginčų su sutuoktiniu, mylimu žmogumi, tėvais.

Liūtas (07 22–08 23). Būtinas atidumas, kruopštumas bei kuklumas. Nors darbų gali užgriūti daugiau, nei tikitės, juos įveiksite nesunkiai, tad nepraraskite kantrybės ir geros nuotaikos, kai susidursite su naujais rūpesčiais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 23). Nebloga antra dienos pusė, ypač vakaras. Šią dieną geriau skirti ne dalykiniams reikalams tvarkyti, o šeimai. Net jeigu esate labai užsiėmę, būtina daugiau laiko rasti savo vaikams. Atidžiau stebėkite juos, pamėginkite nuspėti jų problemas ir padėkite jiems išvengti gresiančių nemalonumų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netinkama diena aktyviai veiklai – daugiau ilsėkitės. Geriausia šiandien likti namie ir pasirūpinti artimaisiais. Darbe bus svarbu nesiaiškinti santykių nei su viršininkais, nei su kolegomis.

Skorpionas (10 23–11 23). Venkite ginčų, įtarinėjimų, labiau klausykitės kitų nei reikškite savo nuomonę. Neskubėkite patikėti blogais atsiliepimais apie artimus žmones, draugus – tai gali būti provokacija.

Šaulys (11 23–12 22). Gali tekti skubiai spręsti finansinę problemą – gauti pinigų, kurių reikia artimam žmogui, ar neatidėliotinai grąžinti skolą. Šiandien nepatartina pirkti brangių, vertingų daiktų – dėl jų galimi nesklandumai šeimoje.

Ožiaragis (12 22–01 21). Iki 12 val. nepalankus metas, bet ir visą dieną verta labiau kontroliuoti savo elgesį, be reikalo nerizikuoti, aplinkinių neerzinti, nepriimti jokių atsakingų sprendimų. Mokėkite sutuoktiniui dažniau nusileisti, jį išklausykite, kur nors kartu nueikite.

Vandenis (01 21–02 20). Taupykite savo jėgas bei nervus, nepasiduokite jokioms provokacijoms. Visa diena labai nepalanki sunkiems ir atsakingiems darbams atlikti. Eikite anksčiau ilsėtis.

Žuvys (02 20–03 21). Dėl draugų neaukokite savo šeimos interesų, ypač jei jūsų paprašys abejotinos paslaugos. Labiau pasigilinkite į šeimos narių rūpesčius – paaukokite visą savo laisvalaikį artimųjų labui. Laiką geriau praleisti namie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.