Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 3 d.

Nepaprastas, išskirtinis laikas, kurį drąsiai galima laikyti vienu geriausių per visus metus. Šiandien sprendžiamos net sudėtingiausios problemos visose gyvenimo srityse, taip pat ir veiklos, meilės.Diena kupina išskirtinių galių (moterys tai itin pajus), tad būsite pilni jėgų, romantiško įkvėpimo, naujų sumanymų. Susimąstykite apie didžiuosius savo planus ir imkite veikti: priimti sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie savo svajonės.

Ypač moterims bus palanku spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus.<br>123rf nuotr.
Ypač moterims bus palanku spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 6:47 AM

Ypač moterims bus palanku spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar valdininkus, į visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais. Gera diena įsipareigojimams prisiimti ir įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams, ypač susijusiems su užsieniečiais, užsienio (darbo, turistinėmis) kelionėmis, tvirtinti.

Šiandieną galima pavadinti meilės diena – ji itin palanki pasimatymams, romantiškoms pažintims, piršlyboms, sužadėtuvėms, vestuvėms. Tie, kurie šiandien susipažins ar susižadės, susituoks, bus susisieti ypatingais jausmais, juos lydės sėkmė. Šių porų didžiosios svajonės pildysis.

Galima nebent pridurti mažą patarimą vyrų skriaudžiamoms moterims – šiandien reikėtų imtis atsakomųjų veiksmų ir jūs būsite saugios. Jei esate seniai pasirengusios skyryboms, apie tai pranešti reikėtų irgi šiandien. Reikalas tas, kad šiandien kosmosas gina būtent moters interesus ir jai tinka ne tik rinktis vyrą, bet ir skirtis, jei jis ją žlugdo.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo svarbūs. Nebent ryškūs, įsimenami – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar be aiškios priežasties gestų šviesa, ugnis, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus kelionėms, įvairiems susitikimams, šventimams, pirmadienį įtampa augs, patartina vengti gausių susibūrimų ir rizikingų pramogų.

Avinas (03 21–04 21). Gerų pokyčių laikas. Palanku priimti ilgalaikius karjeros, taip pat finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo, būtinai susitikite šiandien.

Jautis (04 21–05 21). Esate visiškai pasiruošę suvokti svarbius dalykus, taip pat ir atitaisyti klaidas. Rimtam dalykiniam apsisprendimui antroji dienos pusė itin reikšminga.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebijokite rizikuoti, ko nors paaukoti, laimės mėginti – tai sėkminga diena, nors nuo ryto gali varginti įtampa, nerimas. Vis dėlto vakarop po 15 val. 22 min., kai prasidės jums palankus metas, pavyks atgauti pusiausvyrą. Itin svarbiems susitarimams ar romantiškiems pasimatymams tinkamas laikas po 15 val. 22 min.

Vėžys (06 22–07 22). Bus lengva suprasti kitus ir net savo priešus pamilti. Puiki diena taikytis, nes tai alcheminio virsmo metas, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Iki 15 val. 22 min. itin geras laikas romantiškiems susitikimams, piršlyboms, taip pat rimtam pokalbiui su antrąja puse.

Liūtas (07 22–08 23). Tinkama proga svarbiems veiklos, santykių su kolega, darbdaviu pokyčiams. Iki 15 val. 22 min. itin verta pasitikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą. Nuo pavakarės visą save skirkite tik savo porai!

Mergelė (08 23–09 23). Nebijokite daug užsibrėžti – jums pavyks išties nemažai nuveikti. Iki pavakarės geras laikas atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimuoju – kai kas džiugaus pasikeis jūsų santykiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, stebėkite juos – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į opius klausimus. Nuo 15 val. 22 min. palanku priimti svarbius sprendimus, susijusius su gyvenamąja vieta. Laukia nuostabus vakaras, puikus pramogauti ar meilės pasimatymui.

Skorpionas (10 23–11 23). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar jums patiems – tai ir laimingo įsimylėjimo metas.

Šaulys (11 23–12 22). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl atlyginimo, karjeros perspektyvų. Vakaras bus itin smagus, jei susitiksite su senais draugais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Išskirtinis metas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti sau norima linkme. Tai pasakytina ne tik apie jūsų veiklą, bet ir apie santykius su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Vandenis (01 21–02 20). Paslaptingas metas, kai reikia labiau pasikliauti nuojautomis ir vengti atvirai reikšti savo valią, – pasyvumu laimėsite daugiau. Tiesa, antroji dienos pusė, kai nuo 15 val. 22 min. prasidės jūsų jėgos laikas, tinkama itin svarbiems susitarimams, sandoriams. Bus palanku įsigyti vertingą daiktą. Vakaras gali pateikti džiugių staigmenų, žada romantišką nuotykį.

Žuvys (02 20–03 21). Svajonių pildymosi, pilnatvės, harmonijos atgavimo metas. Savaime gali išsispręsti jums aktualios problemos, nesvarbu, ar jos būtų susijusios su veikla, ar su šeima, o gal meile.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.