Palmira įspėja: savaitgalio pažintys gali sukelti daug rūpesčių

Bendrauti, pažintims (taip pat romantiškoms) užmegzti daug palankesnis šeštadienis. Tiesa, šiandien bus svarbi tolerancija, pagarba kito teisei turėti savo nuomonę, savo asmeninį požiūrį, nors jis nebūtinai atitinka jūsų įsivaizdavimą. Tai apsaugos nuo erzinančių nesusipratimų... Tad jei jūsų tikslas nėra artimiesiems bei aplinkiniams sugadinti geros savaitgalio nuotaikos, venkite kritinių pastabų, ironijos.

Naujos romantiškos pažintys ateityje gali sukelti daug rūpesčių.<br>123rf nuotr.
Naujos romantiškos pažintys ateityje gali sukelti daug rūpesčių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 2:47 AM

Sekmadienis palankus nuoširdžiai bendrauti, skatins atsiverti, atjausti, tačiau naujų pažinčių venkite, kaip ir tų asmenų, kurie įkyriai perša savo nuomonę ir skonį. Nepalanku tądien skolinti, taip pat skolų grąžinti. Naujos romantiškos pažintys irgi ateityje gali sukelti daug rūpesčių.

Pirmadienis labai sudėtingas, gresia priešprieša, maištas... Tai visiškai netinkamas laikas susitarimams, įsipareigojimams, dokumentams tvirtinti, tad nepuoselėkite tokių planų.

Reikia būti labai atsargiems vairuojant transporto priemones, dirbant su įvairia technika. Atsargiau elkitės ir su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis!

Nepalanki diena ir žiniasklaidos bei transporto tarnyboms.

Labiau pažeidžiami bus vyrai, taip pat maži vaikai. Itin pasisaugoti turėtų asmenys, kurių širdis silpna ar aukštas kraujospūdis. Didelė kojų traumų tikimybė.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį regėti sapnai pranašiški. Gerai buvo matyti vandenį – pinigai, turtas; maistą – gera žinia; dangų, žvaigždes – sveikata; drabužius – kelionė, kraustymasis. Blogai – gyvūnus, paukščius. Šunį glostyti – draugo išdavystė; katė – apgaulė, vagystė; paukščiai – bloga žinia. Regėti kraują, ką nors laužyti reikštų atsisakyti ko nors blogo.

Blogas ženklas: jei veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sudužtų, kas nors langą iškultų, akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sustotų, daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač užmegztą – išvengsite pavojaus; rasti žiedą su akmeniu – draugų pagalba, apsauga, užtarimas; aptikti pasagą, kokį nors indą (nesuskilusį) – pinigai, užtarnautas apdovanojimas.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti arklius, šunis – tai pagalba, apsauga. Blogai – regėti savo artimuosius, pačiam nuogam būti, gyvūnus matyti – laukia atpildas už negerus dalykus.

Blogas ženklas: išsitepti, šiukšles ne vietoje išpilti, taip pat ne vietoje išpilti miltus, kruopas išberti, jei raktai iš rankų kristų, jei paukštis išteptų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant reikalus, pinigai; rasti kelis vienodus aštrius metalinius daiktus.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su įspėjimais, net jei buvo itin malonūs. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri – reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: rytą pieną išlieti, įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė sprendžiant reikalus, problemos meilės sferoje; jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, sugestų automobilis – finansinės nesėkmės; jei vėjo gūsis langą atplėštų – nemalonumai šeimoje; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys; jei nukristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose; rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems susitikimams, finansiniams susitarimams; palankūs žali atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Atsipalaiduokite, pabūkite ilgiau gamtoje prie vandens. Gali apimti ilgesys, tiesa, jei pasikalbėsite (geriau susitiksite) su tais, apie kuriuos galvojate (ar jūsų bendrais draugais), pasijusite smagiau. Šios dienos žada ir romantišką pasimatymą ar naują pažintį. Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 21). Jums reikia keistis, atsikratyti iliuzijų, kitaip ne už kalnų problemos, susijusios arba su jūsų meile, arba su karjera. Pirmadienis itin nepalankus – saugokite pinigus bei gerus santykius su jums brangiais asmenimis.

Dvyniai (05 21–06 22). Bičiuliškiems susitikimams palankesnis šeštadienis, ypač iki pietų – sekmadieniui palikite oficialesnius sutikimus, tiesa, venkite griežtai įsipareigoti. Pirmadienis sudėtingas, tad mažiau vadovaukitės savo norais bei poreikiais – sukelsite įtampą darbe, taip pat bendraudami su artimaisiais, vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Daug džiaugsmo sulauksite, nuoširdumo patirsite, jei per poilsio dienas būsite kantresni ir atsargesni. Sekmadienį būkite atidesni gautiems patarimams. Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis. Pirmadienį – jokių avantiūrų!

Liūtas (07 22–08 23). Kiek nervingos dienos. Jei labai nepasiduosite emocijoms, gana greitai patirsite, jog keblumai netikri, o problemos lengvai sprendžiamos. Vizitams, pasirodymams viešumoje tinkamesnis šeštadienio vakaras. Pirmadienis įtemptas – susidursite su nesmagia priešprieša...

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienį gali užgriūti netikėti darbai, rūpesčiai, tad nepasiduokite susierzinimui ir stenkitės nesipykti su savais, tiesa, jau vakare atsiras progų nusiraminti ir susitaikyti. Sekmadienis bei pirmadienis gali praeiti visai sėkmingai, ypač jei savo porai skirsite daug nuoširdaus dėmesio bei rūpesčio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis taps džiaugsmingas, jei susiruošite su artimaisiais, bičiuliais, su mylimu žmogumi kur išvykti – tai jiems virs tikra švente. Sekmadienį, pirmadienį gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai, jei nebus paisoma sveiko maitinimosi reikalavimų.

Skorpionas (10 23–11 23). Jei pajusite, jog stinga artimųjų dėmesio, meilės – žinokite, jog jūsų reakcijos kiek perdėtos. Pirmadienį nepervertinkite savo galimybių – jokios rizikos! Bus didelė traumų darbe, namie, kelyje tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Realesnis savų galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų pažadų bei tuščių išlaidų, taip pat apsaugos nuo šeiminių skandalų. Sekmadienį bei pirmadienį labiau paisykite sutuoktinio valios – geriausia laiką leisti su artimaisiais namuose ar savo sodyboje.

Ožiaragis (12 22–01 21). Geros dienos kelionėms, bendrauti. Tinka pradėti sveikatos stiprinimo kursą. Palanku imtis dietos siekiant išvalyti organizmą – atsikratyti šlakų arba numesti svorio. Pirmadieniui geriau neplanuoti rizikingų kelionių.

Vandenis (01 21–02 20). Tai gerojo atpildo, užtarnautos sėkmės metas. Mokėkite vertini gautas dovanas, tiesa, sekmadienį geriau išsisukti nuo bet kokių dovanų. Pirmadienis žada nenumatytų išlaidų. Tądien venkite bet kokio santykių aiškinimosi su savo pora.

Žuvys (02 20–03 21). Geriausia šiomis dienomis atsiriboti nuo svetimų ir laiką leisti tik su tais, kuriuos mylite. Pirmadienis paskatins kovoti, maištauti, tačiau tam visiškai netinkamas metas. Nesivelkite į konkurencinę kovą, dažniau pagalvokite apie gerą savo vardą. Bus didelė traumų darbe, kelyje, namuose tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.