Astrologė S. Liepienė kitai savaitei žada ir laimės, ir traumų

Kaip pasiseks atšvęsti gimtadienį Vėžiams? Ką gražaus ateinanti savaitė žada Liūtams? Astrologė Skirma Liepienė liepos 4-10 dienomis daugeliui žada visai vasariškas nuotaikas, tačiau kai kam derėtų ir pasisaugoti.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 5, 2015, 5:53 AM, atnaujinta Oct 27, 2017, 11:24 PM

VĖŽYS (06 22–07 22)

Energija. Gimtadienis veikiausiai bus triukšmingas. Norite, kad šventė būtų skambi, kad gyvenimas suktųsi, lėktų, neštų. Jums reikia judėti ir ką nors veikti. Iš tiesų tai puikus metas pradėti darbus, įgyvendinti tai, kam visą laiką trūko jėgų ir užsispyrimo. Šis veiklos periodas gali ne tik gluminti aplinkinius, bet ir maloniai stebinti. Todėl nenuvilkite jų ir viską darykite iš širdies.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Gėrybių krioklys. Esate gražūs, laimingi ir patenkinti tuo, kas vyksta. Nedidelės dovanos gali virsti gėrybių kriokliu. Džiaukitės, nes gyvenimas dabar gražus kaip laumės juosta. Naudodamiesi sėkme sutvarkykite reikalus, kurie sunkiai skynėsi kelią. Puikus metas tiems, kurie nori pasirodyti, atsiskleisti. Jei ieškote naujo darbo, net rekomendacijų nereikia – atrodote žymiai patrauklesni, nei iš tiesų esate.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planai. Gali būti, kad slystelėsite, kažką leptelėsite, bet vis tiek sausi išlipsite iš balos. Nepervertinkite nei savo, nei svetimų klaidų. Kol kas jūsų darbai juda sunkiai. O jeigu atostogaujate, tai pramogos nedžiugina. Tai laikas, kai daugiau svarstoma, galvojama, planuojama. Šventės, linksmybės nustumiamos šalin. Kai ateis tinkamas metas, tuomet ir pašvęsite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Vertybės. Svarbu, kas esate, kaip vertinate save ir ką apie jus mano tie, kurie gyvenime pasiekė daugiau. Jūs labai stengiatės, kad įtvirtintumėte savo statusą, tačiau visa tai tėra ambicijos, nevertos nė sudilusio skatiko. Žymiai svarbiau, kaip klostosi santykiai namuose, kaip sutariate su giminaičiais ir kiek laiko skiriate vaikams. Štai kur tikrosios vertybės. Liaukitės nervintis dėl niekų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Prisiminimai. Praeities nepaslėpsite, neužtušuosite, bet to ir nereikia. Mėgaukitės prisiminimais, girkitės, pasakokite, išgyvenkite tai dar kartą. Neverta slėpti savo laimėjimų. Tegul kartu su jumis džiaugiasi ir draugai. Jei manote, kad tai negražu, klystate. Tik pernelyg taupūs žmonės viską slepia. Gali būti, kad gyvenimas šiek tiek apkarpys jūsų galimybes, bet nereikia sielotis dėl to, kas gali ir neįvykti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Gelbėjimosi planas. Naujos pažintys prie gero neprives. Jos atims ramybę, nors ir padės suvokti daug painių dalykų. Tai ne naujas nuotykis, tai greičiau intelektualus bendravimas, dar vienas gyvenimo išbandymas draugyste. Ši savaitė gali atverti galimybes skolintis, investuoti, gauti finansinę paramą. Todėl, jei turite gelbėjimosi planą, išnaudokite jį dabar.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Našta. Manote, kad padėjote savo naštą pakelėje ir galite eiti pirmyn? Taip nebūna. Jei leista atsikratyti rūpesčių, žinokite, kad užgrius kiti, susiję su partneryste. Sudėtinga rasti bendrą gyvenimo kryptį. Apsišarvuokite kantrybe, raskite argumentų ir tvirtai ginkite savo poziciją. Darbe truputį ramiau nei įprastai. Tai kelia nerimą, bet nesijaudinkite – baigiantis vasarai grįš ankstesnis tempas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Veiklumas. Daugiausia idėjų, energijos eikvosite tiesioginiam darbui. Vieni bandys išsaugoti pareigas, kitiems prisidės daug papildomos veiklos. O kai kas apskritai ieškos naujo darbo. Tai nėra kūrybinis laikotarpis, todėl viskas, ką darysite, – tai stengsitės įsitvirtinti. Namuose palaikymas menkas, artimieji reikalauja dėmesio, pramogų. Todėl tikėtina, kad emocinis fonas nebus palankus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Traumos. Esate pasirengę naujai veiklai ir rizikai. Todėl nenuostabu, kad jūsų tyko traumos. Galite nusibrozdinti kelius, gauti mėlynių. Tikėkimės, kad namų vaistinėlės užteks. Tai puikus laikas aktyviai ilsėtis, leistis į pramoginę kelionę. Sunkiau tiems, kas priversti kasdien eiti į darbą. Kita vertus, ir jie gaus galimybę net tik naujus riedučius išbandyti, bet ir rasti naują meilę.

AVINAS (03 21–04 20)

Laimingas bilietas. Jei dar nepradėjote pertvarkyti namų, tai ir nepradėkite. Susiraskite linksmesnių užsiėmimų su šeima. Dabar visa energija turi būti skiriama šeimai ir namams. O pinigų lengviau laimėti nei uždirbti. Todėl nusipirkite loterijos bilietą – galbūt jis visas svajones pavers realybe. Meilei taip pat skirkite kuo daugiau dėmesio.

JAUTIS (04 21–05 21)

Veržlumas. Dar gyvenate birželio nuotaikomis ir niekas negali jūsų išvesti iš kantrybės. Net tada, kai suprantate, kad viskas, ką dabar darote, yra laikina. Laikinumo jausmas netrukdo kurti planų, pertvarkyti būsto, leistis į kelionę, planuoti ateities. Todėl galima sakyti, kad ši savaitė tiesiog puiki, nes patys ją paverčiate tokia. Tiesa, naujovės virtuvėje – tiesiog būtinos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Autoritetai. Aplinkinių bambėjimas darosi vis garsesnis. Jei jūs tik trumpam sustojate, atsiranda tokių, kurie pasiryžę paraginti, pastūmėti. Nuolatinis spaudimas verčia jaustis nemaloniai. Todėl reikia susėsti ir išsiaiškinti santykius su tais, kurie bando jums vadovauti. Jei jūs pripažįstate autoritetą, viskas gerai. Jei ne – konfliktas neišvengiamas. Kaip rutuliosis situacija, priklauso tik nuo jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.