Palmira sako: diena, kai galite įskaudinti sutuoktinį

Šiandien geriausia neužsiimti jokia dalykine veikla ir atsidėti namams, šeimai. Beje, bus itin svarbu likti pagarbiems bei taikiems – manoma, kad šiandien itin nepalanku pykti, ką nors barti, užgauti, nuskriausti, o ypač kaip nors įskaudinti sutuoktinį.

Šiandien itin nepalanku pykti, ką nors barti, užgauti, nuskriausti, o ypač kaip nors įskaudinti sutuoktinį.<br>123rf nuotr.
Šiandien itin nepalanku pykti, ką nors barti, užgauti, nuskriausti, o ypač kaip nors įskaudinti sutuoktinį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2015, 6:06 AM, atnaujinta Oct 27, 2017, 3:28 PM

Kad ir ką veiksite, nieko nauja nepradėkite – dabar tinkamas laikas ką nors užbaigti, perdaryti, prisiminkite ir atidėtus reikalus. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų, intriguojamų idėjų. Ieškokite ir klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdieninių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo. Šiandien netinka priimti atsakingų sprendimų ne tik veiklos srityje, bet ir asmeniniame gyvenime. Visiškai nepalanku žadėti, įsipareigoti, tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių.

Palanku prisiminti mirusius protėvius, lankyti kapus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti priklydusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei priklystų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, tačiau tinkamas jiems baigti; patartina nešioti raudonų atspalvių drabužius, vengtina šviesių spalvų.

Avinas (03 21–04 21). Tai ramybės, paslapties metas: mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas – net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite, o jei ir paskubinsite, savo nenaudai.

Jautis (04 21–05 21). Esamus rūpesčius aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai netesi jums duoto žodžio – mėginkite taktiškai priminti. Vakaras nepalankus kelionėms, viešnagėms.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepatartina tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, kaip ir su šefu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvų – viskas gali išeiti atvirkščiai. Vakaras geras susitikti su senais draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Neblogas metas ir asmeninėms problemoms spręsti, ir atidėtiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu. Būkite pagarbesni tėvų nuomonei, reikalavimams.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite atidesni darbų kokybei bei sveikatai. Laukia smagus vakaras, tad dar kartą įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gerą.

Mergelė (08 23–09 23). Ne pats geriausias metas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Netinkamas laikas finansiniams įsipareigojimais. Dažniau ilsėkitės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gilinkitės į detales, taip geriau suvoksite reikalo esmę ir neskubėkite daryti išvadų. Nebloga proga tvarkyti reiklus, susijusius su remontais namie. Vakarą derėtų skirti sutuoktiniui, tai padės išvengti nemalonių staigmenų.

Skorpionas (10 23–11 23). Jei norėsis priversti už netinkamus veiksmus atsakyti asmenį, kurį mylite, susivaldykite – bus dar blogiau. Netinkamas metas tvarkyti turto dokumentus.

Šaulys (11 23–12 22). Iki vakaro 20 val. nepalankus metas, tad stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už viršesnių ar vyresnių asmenų, atvirkščiai – stenkitės įgyti jų pasitikėjimą bei paramą, o tai, beje nebus sunku padaryti. Vakaras džiugesnis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neblogas laikas, tinkamas įvairiems susitikimams, reikalams tvarkyti. Jei įtarsite, kad niekuo negalite žmogui padėti, – tuščiai nesuteikite vilties. Ir neskubėkite įsipareigoti (geriau to visai nedaryti), ypač tvarkant piniginius reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Blogas metas svarbiems finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Šios dienos pokalbiai ir pažadai neperspektyvūs. Pasistenkite malonia dovana nudžiuginti sutuoktinį.

Žuvys (02 20–03 21). Nesistenkite kuo daugiau nuveikti – tai problemiška diena. Atidėkite neišspręstas problemas, kol aplinkybės pasikeis jums naudingai. Ir venkite ginčų su savo pora – ne laikas aiškintis santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.