Palmira įspėja: nusivilsite, jei per daug tikėsitės iš mylimojo

Savaitgalis geras paprastiems, nepretenzingiems žmonėms. Veiks taisyklė: daug norėsi – mažai gausi, tad gali tekti nusivilti, jei labai daug tikėsitės, ypač iš artimųjų, mylimo žmogaus. Ypač sekmadienis bei pirmadienis nebus palankūs įsimylėjusiems, vaikams ir vyresnio amžiaus asmenims, taip pat ligoniams – stigs pakilios nuotaikos ir jėgų.

Tikėtini ir kvaili nesusipratimai bendraujant, ypač mylimu žmogumi.<br>123rf nuotr.
Tikėtini ir kvaili nesusipratimai bendraujant, ypač mylimu žmogumi.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2015, 4:07 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 6:43 PM

Tikėtini ir kvaili nesusipratimai bendraujant, ypač su vaikais ar mylimu žmogumi. Bus svarbu neprarasti takto (kaip ir humoro) jausmo, likti nuoširdiems, atidiems, šiltiems. Šeštadienis, sekmadienis – gana nesmagus vyrams, jie bus dirglūs, neatsargūs. Moterims itin nepalankus pirmadienis.

Savaitgalio labai neplanuokite – aplinkybės klostysis kitaip, nei tikėsitės. Šios dienos nepalankios komandiruotėms, kelionėms. Tiesa, patartina aktyviai leisti laiką, kritiškai įvertinti du dalykus: savo bendravimo ratą ir planus – dabar taps akivaizdu, kur klystate planuodami ateitį, kokiais žmonėmis negalite remtis, pasitikėti.

Savaitgalį patartina neorganizuoti pavojingų pramogų, vengti svaigalų. Nereikėtų pirkti elektros prekių, kompiuterių, taip pat derėtų atsargiau elgtis su elektros prietaisais ir kompiuteriais. Nerizikuokite vairuodami – reakcija bus staigi, bet netiksli, bus sunku nuspėti kitų vairuotojų elgesį. Tad pasiruoškite įvairioms staigmenoms kelyje, taip pat pramogų vietose, prekyvietėse, parduotuvėse. Labiau pasisaugokite ilgapirščių ir ilgaliežuvių, venkite svetimų ar mažai pažįstamų asmenų. Neverta užmegzti naujų pažinčių, ypač romantiškų: kaip staigiai, entuziastingai jos užsimegs, taip netikėtai ir net skandalingai nutrūks.

Savaitgalį ir pirmadienį labiau pasisaugoti reikėtų asmenims, kurių širdis silpna. Šiomis dienomis išaugs įvairių traumų ir kritimo tikimybė. Būkite atidesni ir maisto kokybei. Šios dienos nepalankios sergantiems cukriniu diabetu. Labiau pažeidžiama bus širdis, taip pat kojos, sprandas, rankos.

Pirmadienis daug kuo sudėtinga bei nesėkminga diena, tad geriau atsisakyti svarbių dalykinių susitikimų, nevykti į pavojingas kelionės, netvarkyti piniginių ir turto reikalų. Ne laikas skolinti, investuoti, pirkti vertingus daiktus.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški, buvo gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia, šventieji bylotų, kad jūsų laukia išbandymai.

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkminga meilė; jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač balta ir juoda.

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis nebent, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, akmuo iškristų iš apsodo, išberti kruopas, šiukšles, pačiam išsitepti, jei rankose kas nors sulūžtų, ant jūsų drabužis suplyštų, susižeisti, rakštį įsivaryti.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsipilti vandeniu.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškė įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs erotiniai sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai buvo valtimi plaukti – pavojus gyvybei; gėles matyti – laidotuvės; ką nors valgyti – liga; žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – išsivalymas nuo nuodėmių.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors pamiršus paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos užkristų, gauti gėlių ( ypač rožių be dyglių) dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus piniginiams, turto ir karjeros reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Būkite dosnesni artimiesiems. Tiesa, gali paaiškėti jums nežinomos šeimos narių išlaidos, dėl to lengvai įsižiebs skandalas. Vis dėlto jei aštrinsite situaciją, galite net išprovokuoti santykių nutraukimą, tad kol kas atidėkite nemalonų pokalbį. Savaitgalį ir pirmadienį tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius ir netikusius draugus, naujus pažįstamus, taip pat vagis. Pirmadienį išaugs autoavarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Savaitgalį nestigs dėmesio, nors išties jums to nelabai reikės, norėsite nuo visų pabėgti ir ramiai pailsėti. Ir tai bus teisinga, nes bendravimas šiomis dienomis jus sekins. Bendraudami (tiek su savais, tiek su svetimais) nepasiduokite emocijoms ir pirmam impulsui – bus didesnė nesusipratimų, konfliktų su draugais, artimaisiais ir mylimu žmogumi, taip pat traumų, avarijų tikimybė. Pirmadienis itin sudėtingas – tai nenumatytų išlaidų, nuostolių, nelauktų problemų darbe, traumų metas. Labiau pasaugokite gerus santykius su tais, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 22). Kad ir ką sužinosite, neskubėkite daryti išvadų, stenkitės nusiraminti, neaštrinti situacijos. Pamirškite nuoskaudas, kasdienius rūpesčius, niekur neskubėkite, dėl nieko nesinervinkite. Išaugs nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, ir įvairių traumų tikimybė. Atidžiau dirbkite kompiuteriais, nerizikuokite vairuodami. Pirmadienį išaugs konfliktų, traumų tikimybė – pasistenkite nereaguoti, nepasiduoti provokacijoms.

Vėžys (06 22–07 22). Permainingos dienos: tai, dėl ko anksčiau buvote tikri, gali pasirodyti blefas. Neskubėkite pasitikėti naujais žmonėmis, nors gresia nemalonumai, net išdavystės ir iš senų draugų. Gali taip nutikti, kad atsitikus nelaimei teks suskubti į pagalbą geram draugui, dėl to suirs savaitgalio planai. Bet kokiu atveju įvykiai parodys, kaip jūs vertinate draugus ir ką jiems reiškiate jūs. Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite – tai pavojingas laikas, gali kilti nelauktų sunkumų, rūpesčių.

Liūtas (07 22–08 23). Jūsų elgesys gali tapti neprognozuojamas – būkite atidūs, kad neužgautumėte kitų, ypač artimųjų. Būsite linkę kategoriškai mąstyti – bent jau garsiai nesakykite to, kas šaus į galvą šį savaitgalį. Neskubėkite nieko keisti, nutraukti santykių – vargu ar jums pavyks tai padaryti gražiuoju. Pirmadienis nesmagus, keisis planai – būkite pasiruošę greitai persiorientuoti. Saugokite save, savo sveikatą, turtą ir gerus santykius su draugais.

Mergelė (08 23–09 23). Įtemptos, net pavojingos dienos. Venkite susitikti su tais draugais ar giminaičiais, kurie mėgsta ginčytis, prieštarauti, – greitai įsižiebs konfliktas, kuris gali baigtis net rimtu santykių nutraukimu. Atsargiau su elektros prietaisais, kompiuteriais. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus – jie gali gesti, pasimesti ar vagims atitekti. Pirmadienį galimi nesklandumus darbe. Jei atostogaujate, venkite rizikingų pramogų. Būkite atidesni tėvų skundams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ypač šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcija, bus neįprasti net jums patiems – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą – galite patirti traumą ar netikėtai susirgti. Sekmadienį, pirmadienį gresia rūpesčiai dėl kelionės, nemalonumai per užsieniečius ar svečius.

Skorpionas (10 23–11 23). Galimi nesusipratimai viešumoje per draugus ar sutuoktinį. Ypač venkite su antrąja puse aiškintis santykius svečiuose – ne laikas priekaištauti, įtarinėti, pavyduliauti, ypač bendriems draugams, – tai baisis rimtu skandalu. Būkite atidesni savo vaikams – jie gali nukentėti per draugus ar nelaimingą meilės ryšį. Pirmadienis itin sudėtingas – traumos, nuostoliai, nusivylimai. Tik nesureikšminkite galimų nesklandumų (jie laikini) ir dėl to nesusipykite su tais, kurie jus myli, remia, palaiko.

Šaulys (11 23–12 22). Sunkios dienos, galinčios pridaryti nemalonių rūpesčių. Pasistenkite elgtis kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, pradžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo. Nemenka konfliktų su gerais draugais, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus. Telefonu nekalbėkite apie svarbius dalykus, juolab nesiaiškinkite santykių – dar labiau susipyksite. Pirmadienį išryškės nepatikimi partneriai, tie, kurie jus gali išduoti ar iš tiesų yra jūsų priešai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina. Nesiekite patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų šokiruojančiu būdu – sulauksite priešingo rezultato. Beje, dėl savo elgesio galite sukelti nereikalingų apkalbų, tad būkite santūrūs ir venkite su draugais dalintis savo paslaptimis. Pirmadienį būkite itin atidūs darbe – tai traumų, broko, įvairių nesusipratimų, konfliktų darbe, taip pat traumų ir kitokių nenumatytų pavojų metas.

Vandenis (01 21–02 20). Sudėtingos, nepalankios dienos. Saugokite sveikatą, gražius santykius su artimaisiais, mylimu asmeniu. Neplanuokite didelių kelionių. Palanku (kito pasirinkimo ir neturėsite) užsiimti namais ir artimųjų problemomis – būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonių dalykų (net naujienų). Galimos buitinės avarijos namuose – atidžiau su elektros prietaisais, kompiuteriais. Pirmadienį gresia rūpesčiai dėl vaikų, galimi nesusipratimai ir su mylimu asmeniu – ne laikas aiškintis santykius.

Žuvys (02 20–03 21). Ko gero, savaitgalį staigmenos nesibaigs, tad mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas ar gauta žinia gali pakeisti ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų, ypač su vaikais (labiausiai dėl jų draugų ir laisvalaikio), savo draugais, mylimu asmeniu. Nepatartina veltis į naują romantišką ryšį, jis nebus laimingas. Labiau pasisaugokite vagių. Pirmadienis nepalankus veiklai. Pasiruoškite nenumatytoms išlaidoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.