Astrologė S.Liepienė perspėja – artėja išbandymų metas

Astrologė Skirma Liepienė kitą savaitę pataria susilaikyti nuo rizikingų sprendimų, emocijų demonstravimo ir nepamatuoto skubėjimo. Nors ne vienam gali kilti noras keisti gyvenimą iš esmės, šis laikotarpis geriausiai tinkamas apmąstymams, poilsiui ir originalių sprendimų ieškojimui. 

Astrologė S.Liepiėnė šią savaitę pataria geriau nerizikuoti.<br>123rf nuotr.
Astrologė S.Liepiėnė šią savaitę pataria geriau nerizikuoti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

Jul 12, 2015, 5:00 AM, atnaujinta Oct 26, 2017, 5:21 PM

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pamokslai. Nenorite, kad jus mokytų, patarinėtų. Puikiai žinote, kaip ir kur rasti dominančią informaciją. Ir nesvarbu, kad tai, ką sužinote, ne visada tiesa ir reikia viską tikslinti. Šią savaitę atrodys, kad apskritai viską žinote ir suprantate. Galite planuoti pokalbius, susitikimus, trumpas keliones. Finansiniai reikalai nėra idealūs, bet ir neblogėja.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Auka. Gyvenimas sudėtingas kaip šachmatų žaidimas. Gali taip nutikti, jog teks aukoti žirgą, kad išsaugotumėte karalienę ir galimybę žaisti toliau. Egzistuoja taisyklės, kurių privalote laikytis net ir tuo atveju, jei jų nesilaiko aplinkiniai. Svarbu elgtis apgalvotai ir sąžiningai. Savaitės pradžioje gali pasirodyti, kad rizika ir azartas – geriausia taktika, bet tai nepasiteisins.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Vaidmuo. Jūs – tik lėkštė ant pietų stalo, be to, ne pati pilniausia. Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti, reikalauti ir vaidinti pagrindinį patiekalą. Visada yra tas, kas viską gali išspręsti vienu rankos mostu. O šukės laimės neatneš. Kad ir kaip jums nepatinka, pasėdėkite tyliai, ramiai, nieko nereikalaudami ir nesiveldami į konfliktus. Net ir tada, kai kas nors rimtai užgauna ambicijas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Talentas. Kiekvienas turi galių. Kai kas stebuklingų, kai kas paprastų, bet visi sugeba jas panaudoti. Kokių tikslų šie talentai padės siekti, priklauso nuo jūsų sąmoningumo, supratimo, galiausiai – moralės. Šią savaitę turėsite ne tik prisitaikyti prie situacijų, bet ir rasti originalių problemų sprendimo būdų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Spektaklis. Noras keisti gyvenimo būdą yra pagirtinas, tačiau mažai tikėtina, kad kas nors pasikeis iš pagrindų, jei vietoj alaus pradėsite gurkšnoti vyną. Keičiasi forma, bet ne esmė. Kita vertus, šiuo ėjimu galima sužaisti, vaidinti geresnį, nei esate, ar pelnyti pagyrimą, kad tobulėjate. Gražus spektaklis kitiems. Jį galite vaidinti keletą vakarų iš eilės, kol žiūrovai supras, kas iš tiesų dedasi.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Adresų knyga. Karštai reaguodami, gestikuliuodami ir skubėdami nieko gero nenuveiksite. O ir šios emocijos kunkuliuos vos kelias dienas. Todėl atsakingai žiūrėkite į tai, ką darote, ką sakote, o dar labiau – į tai, ko prašote. Jūsų norai gali būti impulsyvūs ir neapgalvoti. Dar kartą peržvelkite telefono adresų knygelę ir ištrinkite tuos numerius, kurių nereikia. Šeštadienį į darbą geriau neiti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Poilsis. Rūpinkitės savimi, raskite laiko asmeniniam gyvenimui, grožio procedūroms, mieliems užsiėmimams. Nesvarbu, kad kitiems tai nepatiks. Svarbiausia – jūs patys. Nors pagrindinių įsipareigojimų niekas nesumažins, atidėkite visa, kas nebūtina ir be ko galima gyventi. Suraskite žalią oazę, kad akys pailsėtų ir kad pasimėgautumėte šiltu vėju.

VANDENIS (01 21–02 19)

Išbandymų laikotarpis. Ekstremalias situacijas, sudėtingus sprendimus renkatės patys ir niekieno neverčiami. Jaučiatės teisūs, beveik idėjiniai kankiniai. Niekas jūsų neverčia aukotis. Todėl arba neikite šiuo keliu, arba nedejuokite, nes užuojautos, pritarimo tikrai nesulauksite. Vienintelis laimėjimas – finansinė parama. Ar ji ir yra jūsų tikslas? Jei taip, būsite patenkinti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pertvarkos. Nesvarbu, kokios nuotaikos pradedate savaitę. Svarbu, kad ji gerai baigtųsi. Nesvarbu, ar švies saulė, ar lis. Dienos bus tokios, kaip nusiteikę jas pradėsite. Pertvarkas namuose reikia derinti su darbais, o darbus – su viršininko nusiteikimu. Gali būti, kad taip ir nesuprasite, kas yra svarbiausia. Aišku viena: jei viską sustyguosite darbe, ramiai gyvensite ir namuose.

AVINAS (03 21–04 20)

Sėkmės nasrai. Vis dar norisi plyšauti, ieškoti tiesos ir įrodinėti, kad jūsų pasodintos palmės augs, bet jau ir patys suprantate, kad viskas veltui. Aišku, šiek tiek iš sėkmės nasrų išplėšėte, todėl tenkinkitės tuo, kas teko. Jei bandysite eiti tiesiai, griauti susidariusias užtvaras, nukentėsite. Dabar palankiau nurimti, planuotis darbus. Namuose gal viskas ir gerai, bet vis pasiveja praeitis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Grėblys. Kartais apima jausmas, kad tuoj vėl užlipsite ant grėblio. Deja, nieko negalite padaryti ir jau žengiate žingsnį. Galima kaltinti tik save. Ir viskas dėl pasitikėjimo žmonėmis, įsitikinimo, kad visi geri arba keičiasi į gera. Neidealizuokite. Gyvenimas toks, koks yra. Apsipraskite. Žinokite, kad bus laikas, kai galėsite pailsėti, atsikvėpti ir negalvoti apie dar nesugrėbtą šieną.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Rizika. Tik bijantys renkasi, kuriame kampe slėptis. Drąsūs stato ant kortos ir gyvenimą, ir sėkmę. Kuriuo keliu eiti, sprendžiate patys. Patys ir nusiviliate ar pralaimite. Tik jei nebandysite, nerizikuosite, tai ir nelaimėsite. Dabar ne tas laikas, kai upelis atplukdo didžiausią žuvį tiesiai į rankas. Gal dėl to, kad ne toje vietoje laukiate, o gal dar ne laikas. Rizika turi būti pasverta ir įvertinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.