Palmira įspėja: neprašykite didinti atlyginimo

Nelengva diena – darna, pusiausvyra bus sunkiai pasiekiama. Per daug kraštutinumų, užsispyrimo, buko nelankstumo. Nemalonumai labiausiai tikėtini dėl pinigų stygiaus ar asmenų, nuo kurių priklausote, geranoriškumo stokos.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai.<br>123rf nuotr.
Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-14 06:12, atnaujinta 2017-10-26 08:51

Ir nesugalvokite šiandien į ką nors (ypač savo viršininką) kreiptis pagalbos, prašyti finansinės paramos, atlyginimo padidinimo ir pan. Net jei per stebuklą sulauksite teigiamo atsakymo, naudos iš tų pinigų nebus jokios.

Finansinės problemos šiandien bus akivaizdžios, dėl jų gali sužlugti svarbus sumanymas ar net karjera. Tvarkydami piniginius reikalus būkite atsargesni: gresia klaidos juos skaičiuojant ar vertinant savo finansines galimybes, netikslingos išlaidos, tuščia rizika. Ypač nederėtų kurti finansinių planų. Apskritai ne laikas priimti atsakingus sprendimus – ir ne tik karjeros, finansų klausimais, bet ir asmeninių santykių, meilės srityje.

Gali kilti ar sustiprėti jau anksčiau formavęsi principiniai porų nesutarimai – atrodys, kad partneris nepateisina nei emocinių, nei finansinių jūsų lūkesčių ir apskritai niekada tarp jūsų nebuvo nieko bendra. Jei šiuo metu jūsų galvoje suksis panašios mintys, nesureikšminkite jų – po kurio laiko patys negalėsite suprasti, kodėl taip manėte ir dėl to pykotės, net santykius norėjote nutraukti. Kita vertus, dabar tas laikas, kai nestabilios poros iš tiesų gali išsiskirti.

Ne laikas pirkti vertingų daiktų, ypač indų, vazų, veidrodžių ir pan.

Didesnė nelaimių, traumų, nesėkmių bei konfliktų tikimybė darbe, namuose, gatvėje, kelyje. Moterims ši diena itin nepalanki.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai, jei ryte ką nors pamestumėte, iš rankų kas nors vis kristų – galite praleisti gerą progą, jei durų užraktas sugestų – gali atsiskleisti nesąžiningi dalykai jūsų veikloje, pamesti raktus, pinigus – prarasite ryšį su artimu žmogumi, jei prakiurtų kišenė – laukia nuostoliai.

Geras ženklas: rytą sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas, rytą rasti monetų (finansinė sėkmė), žiedą, ypač su akmeniu, – įgysite patikimą partnerį tvarkant reikalus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis, netinkamas pradėti naujų darbų, tvarkyti svarbių reikalų; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Jei jums sunku nekalbėti to, ką manote, būkite tikri, jog aštrių konfliktų neišvengsite ir įgysite naujų priešų. Mažiau tikėkite paskalomis, tikrinkite net tariamai rimtą informaciją iš „patikimų“ šaltinių, antraip tapsite kieno nors blefo ir savo karštakošiškumo auka. Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje. Kad ir kuo užsiimsite, nepamirškite laikytis saugumo technikos reikalavimų. Saugokite rankas.

Jautis (04 21–05 21). Likite budrūs: dabar jus bus lengva suklaidinti sprendžiant finansinius klausimus. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi – išprovokuosite maištą, skyrybas.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo, pinigų ar meilės įrodymų. Būkite atsargūs važiuodami, jokiu būdu nesiginčykite kelyje nei su artimaisiais, nei su kelių policija – nuostoliai bus nemenki. Labiau pasaugokite vaikus, būkite jiems atidesni – jie gali patirti stresą.

Vėžys (06 22–07 22). Blogas laikas – gali apimti nusivylimas dėl niekų, menkos nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo – iš tiesų atsitiktinio, nieko nereiškiančio. Būkite itin atidūs ir susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar veikla. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Liūtas (07 22–08 23). Ne metas rimtoms išvadoms. Ne metas ir trinktelėti kumščiu į stalą ar durimis – griežtumu tik sukomplikuosite reikalą. Nieko neplanuokite, būkite pasiruošę netikėtumams – vargu ar pavyks įgyvendinti šios dienos sumanymus, nes viskas dar gali verstis aukštyn kojom. Nerizikuokite pinigais ir pareigomis.

Mergelė (08 23–09 23). Įtemptas laikas – aplinkiniai iš jūsų daug reikalaus: turėsite būti geriausi, kitaip laukia pralaimėjimas. Tad jei dabar jūsų situacija kritinė ir nesijaučiate stiprūs, verčiau atsitraukite į šalį ir palaukite, kol audros praūš.

Svarstyklės (09 23–10 23). Apgaulinga diena. Geriau svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su svarbiais asmenimis, užsieniečiais, atidėti kitai savaitei. Venkite kištis į svetimus reikalus (net jei prašytų), aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi – rizikuojate savo karjeros stabilumu ir sielos (sąžinės) ramybe.

Skorpionas (10 23–11 23). Sunkoka diena. Laimėsite, jei atidėsite visus svarbius reikalus (ypač finansinius), mažiau iš savęs reikalausite. Mažiau save kritikuokite, verčiau raskite progų pagirti, mat vargu ar aplinkiniai bus dosnūs komplimentų. Nelaukite pagalbos, supratimo iš šalies. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia ir atleisti), ypač jei turite pretenzijų dėl jausmų, dėmesio ar pinigų stokos.

Šaulys (11 23–12 22). Niekam tikęs laikas, sukeliantis nusivylimą, tikėtini nuostoliai. Šios dienos klaidos darbe gali baigtis rimtu pralaimėjimu, perkėlimu į žemesnes pareigas. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Mažiau reikalaukite iš sutuoktinio ar mylimo žmogaus – jūsų santykiai gali pavojingai atšalti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nusivilsite, įsižeisite dėl menkų priežasčių. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su kolegomis, vadovu, ypač jei nesinori prarasti darbo vietos ar būti perkeltiems į žemesnes pareigas. Tai gali nutikti, jei paaiškės veiklos finansinių klaidų (dėl nesąžiningumo ar kompetencijos stokos), jei į paviršių iškils jūsų meilės nuotykių paslaptys ar netikęs elgesys su moterimis šeimoje.

Vandenis (01 21–02 20). Ne laikas kitais pasikliauti – netyčia koją gali pakišti net savi. Jei viską darysite savarankiškai, patirsite mažiau nesėkmių. Ir jokių avantiūrų, net jei kiti jums garantuos sėkmę – šiandien netikėkite niekuo. Būkite atidesni savo vaikams – tikriausiai dabar jiems itin reikia jūsų taktiškos, nuoširdžios pagalbos. Ne laikas priekaištauti mylimam žmogui dėl dėmesio stokos – geriausiu atveju liksite nesuprasti.

Žuvys (02 20–03 21). Išbandymų metas – niekur nesiveržkite, nes atsimušite kakta į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Neskubėkite, nesiblaškykite, ypač dirbdami su pinigais ar aštriais instrumentais. Gali tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis. Didelė traumų, konfliktų tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.