Astrologė S. Liepienė pranašauja: pasiseks ieškantiems nuotykių

Tai, į ką dabar įsivelsite, gali užsitęsti visus metus. Taip astrologė Skirma Liepienė pranašauja Vėžiams. Skorpionams žadama ramybė, Šauliai stebins aplinkinius noru ir gebėjimais visur ir visiems vadovauti. O ką dangaus ženklai savaitgalį ir ateinančią savaitę pranašauja jūsu Zodiako ženklui?

Ieškantiems nuotykių pasiseks – jie jų ras.<br>123rf nuotr.
Ieškantiems nuotykių pasiseks – jie jų ras.<br>123rf nuotr.
Astrologė S.Liepienė.
Astrologė S.Liepienė.
Vėžys
Vėžys
Daugiau nuotraukų (3)

Skirma Liepienė, Astrologė

Jul 18, 2015, 4:13 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 11:05 AM

VĖŽYS (06 22–07 22)

Energija. Aktyvus metas, kai veiklos daugėja, o laikas tiesiog tirpte tirpsta nespėjus net įpusėti savo darbų. Kad ir kiek energijos bei noro veikti turėtumėte, neskubėkite rizikuoti ar priimti abejotinų sprendimų. Tai, į ką dabar įsivelsite, gali užsitęsti visus metus. Finansinės galimybės išlieka didelės, todėl planuokite savo biudžetą ir apgalvokite planus į ateitį. Ieškantiems nuotykių pasiseks – jie jų ras.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sėkmės trupiniai. Visi, kurie stengėsi, įdėjo daug darbo ir naudojosi palankiai susiklosčiusiomis aplinkybėmis, dabar sulaukia įvertinimo ir atlygio. Tiems, kurie manė, kad savo žavesiu gali užkariauti pasaulį, teks nusivilti, nes žavesys blėsta, o pergalių trimitų taip ir negirdėti. Na, bet paskutinius sėkmės trupinius dar spėsite susirinkti. Neskubėkite su dietomis, jos bus veiksmingesnės antroje rugpjūčio pusėje.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Komplimentai. Savaitgalis prabėga rūpinantis kitais, kartu bandant pasižymėti, pasirodyti. Komplimentų sulauksite ir jie bus pelnyti. Tačiau ilgai mėgautis šiuo jausmu neteks, nes jau antradienį viskas išskaidrės ir jūs būsite toje vietoje, kur ir turite būti. Bus aišku, kodėl pastaruoju metu viskas taip vyksta. Bus aišku, kad tikitės atgaivinti tai, kas nebeatgaivinama. Todėl ir prarasite ryšį su žmogumi, su kuriuo tikėjotės užmegzti darbo ryšius.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Draugija. Darbai – kolektyviniai. Šiuo metu beveik neįmanoma darbuotis vienam. Arba tenka darbus dalintis, arba kurti ką nors nauja su draugija. Kartu suaktyvėja ir socialinės neteisybės jausmas. Kaip klostysis įvykiai, priklausys nuo jūsų užimamos pozicijos visuomenėje. Koks nors iššūkis gali virsti nauju jūsų gyvenimo projektu. Taigi viskas visuomenės labui.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ramybė. Į daugelį problemų žiūrėsite rimtai, ieškosite patikimų, jau išbandytų metodų joms spręsti. Nenuklysite nuo pirminio plano. Visa tai gerai, tačiau dabar tenka laviruoti, taikytis prie pasikeitusių aplinkybių. Keičiasi bendravimas su žmonėmis. Vis mažiau bendrų vakarų, pasilinksminimų, pasisėdėjimų prie laužo. Taip yra ne vien todėl, kad esate užsiėmę. Tiesiog šiuo metu nėra poreikio kelti šurmulio. Reikia rasti laiko tikriems darbams.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Paieškos. Jūsų noras ir gebėjimas vadovauti stebina aplinkinius. Tačiau mažai kas žino, kad dabar jums pritrūksta ir drąsos, ir entuziazmo pradėti ką nors nauja. Senųjų darbų arba nėra, arba jie nebedomina, nes neskatina augti. Šiuo metu jūs ieškote naujos veiklos. Draugų, namiškių patarimų išklausykite, nors jie ir nedarys jokios įtakos jūsų sprendimams. Postūmis siekiant karjeros labiau tikėtinas vasaros pabaigoje.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pasiūlymai. Galite turėti didelių ambicijų, tačiau reikia gerai pagalvoti, ko ir kodėl imatės. Neapsikraukite papildomais rūpesčiais, veikla dėl veiklos. Juk yra daugybė įdomių dalykų, kuriems galima skirti savo dėmesį, laiką, finansus. Nesigriebkite pirmo gauto pasiūlymo, laukite, ką dar gyvenimas jums pamėtės. Namie – jokių naujienų. Jei blogai – tai stabiliai, jei gerai – tai niekuo nebenustebins.

VANDENIS (01 21–02 19)

Poilsis. Visą energiją teks skirti darbui. Nieko naujo ar reikšmingo, bet dirbti teks daugiau, mažiau laiko liks sau. Todėl nenuostabu, kad pradėsite jausti chronišką nuovargį. Jei dirbate – mažinkite krūvį, planuokite darbo laiką. Jei atostogaujate – atostogaukite, o ne užsiimkite remontu ar besaikių atsargų žiemai ruošimu. Jums būtinas poilsis, geriausia – aktyvus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Emocijos. Jūsų jautrumas, kaprizai ir nesugebėjimas realiai vertinti situacijos erzina daugelį, todėl jei esate nepatenkinti, nedemonstruokite savo nuotaikos, neburbėkite ir nepamokslaukite. Savo emocijas galite nukreipti kita linkme – aplankyti muzikos festivalį, dalyvauti kokiame nors plenere, užsiimti namų dizainu. Veikti ką nors tokio, kas atsvertų blogas emocijas ir jas paverstų teigiamomis.

AVINAS (03 21–04 20)

Pažinimas. Tai laikas, kai svarbiausia – pažinti, atrasti ką nors nauja, nepatirta. Jūs dabar galite labai daug sužinoti, išmokti. Ir nereikia pasinerti į naują kultūrą, važiuoti į tolimą šalį ar gilintis į svetimą religiją. Galite išmokti naujo amato ar kalbos. Tai leis jums tobulėti ir įgytas žinias pritaikyti ateityje. Žinoma, gali nutikti taip, kad visas jūsų pažinimas apsiribos alaus degustacija.

JAUTIS (04 21–05 21)

Karšta bulvė. Priimti sprendimus nelengva. Sunku prisiimti atsakomybę už ilgalaikius projektus. Tačiau dabar karšta bulvė – jūsų rankose ir jūs turite greitai apsispręsti. Žinoma, pirmiausia būtina įvertinti situaciją ir tai, kas gali nutikti vėliau. Pirmiausia galvokite apie asmeninius ir šeimos reikalus. Darbe viskas paprasčiau – prisitaikysite prie situacijos ir atliksite savo pagrindines pareigas. Jei darbas leidžia, imkitės iniciatyvos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pastangos. Pagaliau viskas taip, kaip jūs norite: atsakomybė – kitiems, alga – jums. Jei negalite vadovauti – nevadovaukite, imkitės tos veiklos, kurią suprantate, kur galite dirbti be streso. Šiuo metu įdedate labai daug pastangų, kad pagerintumėte savo finansinę padėtį. Tai bus įvertinta ne tik darbe, bet ir namie. Aišku, tai laikas, kai planai atrodo gražesni už realybę. Bet meilės srityje viskas kitaip.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.