Palmiros horoskopas savaitgaliui, liepos 18 – 19 dienoms

Keistokos dienos – viskas bus atvirkščiai: judėsite viena linkme, atsidursite kitoje vietoje, manysite, kad draugas, o pasirodys – priešas, manysite, kad jums kenkia, o iš tiesų – padeda... Teks susitaikyti su tuo, kad įprasta logika neveiks. Intuicija prieštaraus dalykams, kurie lyg ir akivaizdūs, keistos naujos idėjos tarsi paneigs jau žinomus dalykus ir skatins ekstremaliems poelgiams.

Šiomis dienomis galite būti pernelyg kritiški, net ironiški – nesugadinkite artimiesiems ir aplinkiniams nuotaikos atsitiktine replika.<br>123rf nuotr.
Šiomis dienomis galite būti pernelyg kritiški, net ironiški – nesugadinkite artimiesiems ir aplinkiniams nuotaikos atsitiktine replika.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2015, 12:05 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 1:44 PM

Nebus lengva bendrauti (ypač su svetimais žmonėmis), ne laikas ir naujas pažintis užmegzti. Šiomis dienomis galite būti pernelyg kritiški, net ironiški – nesugadinkite artimiesiems ir aplinkiniams nuotaikos atsitiktine replika.

Savaitgalį didelė nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač dėl skubėjimo, įsitempimo. Tad net dirbdami paprasčiausius buitinius darbus atsipalaiduokite – nieko nesiimkite supykę ar būdami blogos nuotaikos.

Būtinas didesnis atsargumas su elektros prietaisais, kompiuteriais (nepalanku jų pirkti). Išaugs ir autoavarijų tikimybė. Apgaulės, įvairūs gandai irgi būdingi šiam savaitgaliui, tad neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite. Nuo vagių itin reikėtų pasaugoti pinigines, rankines, dokumentus, transporto priemones, mobiliuosius telefonus, kompiuterius, vertingas knygas, dokumentus ir net konfidencialią veiklos informaciją.

Šeštadienis palankus nueiti į kapus, prisiminti maldoje mirusiuosius. Sekmadienis geras sveikatingumo procedūroms. Naudingi atpalaiduojamieji masažai. Ir jokių dietų – tai tas laikas, kai reikia sočiai papietauti. Pirmadienis tinkamas užsiimti senais, nebaigtais darbais, klaidų paieška ir taisymu. Tik labai nepersistenkite – tai pasyvus metas, kai svarbu dažniau atsipalaiduoti, daugiau laiko namuose praleisti (gerai ką nors taisyti, remontuoti), su artimaisiais bendrauti. Naujų darbų pradėti netiks. Išliks didesnė traumų tikimybė.

Sekmadienį 1 val. 39 min. Venera įeina į Mergelės ženklą ir judės juo iki liepos 31 d. Tai tas laikas, kai ir jausmų, ir finansų srityje viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai darosi santūresni ir labiau standartiniai, tuo pat metu prarandamas veiksmų natūralumas, stichiškumas.

Iš penktadienio į šeštadienį svarbiausi buvo nespalvoti sapnai. Aiškiai išgirsti ar perskaityti žodžiai – pranašiški. Gautus patarimus vertėtų įsidėmėti – tai gali būti puiki išeitis dabartinėje situacijoje. Puiku buvo sapne girdėti muziką – pagalba, apsauga, skaityti naują, švarią, nesuplėšytą knygą – geros gyvenimo permainos. Deja, sena, suplėšyta knyga nieko gero nežada. Blogai buvo sapne plėšyti ar deginti knygas, laiškus, dokumentus. Gaisras reikštų įspėjimą, kad greitu laiku galite suklysti. Blogai bėgti, važiuoti – nuostoliai, apgaulės, vagystės. Gerai duris atidaryti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei nukristų, sudužtų laikrodis, veidrodis, indai, stiklas, jei akmuo iš apsodo iškristų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, jei laikrodis sustotų – baigsis negeras laikotarpis jūsų gyvenime.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbus tik toks sapnas, kuris buvo ryškus, spalvotas, kurį visą įsiminėte. Puiku, jei nieko nesapnavote – šiuo metu neturite rimtų problemų.

Blogas ženklas: ką nors išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa, jei nuo stalo valgis kristų, drabužis suplyštų.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų ar žaibas tvykstelėtų.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestų pinigų ar kokių nors daiktų, ypač juos pasisavinti, jei kas nors namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingų daiktų, rytą pieną išlieti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs raudoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį nesunkiai susipyksite su vaikais, ko gero, dėl jų draugų, dėl to, kaip jie leidžia laisvalaikį, tad būkite atidesni, atlaidesni, o mažiukus ir labiau pasaugokite. Ši diena nelabai gera ir romantiškiems pasimatymams, pažintims, santykiams aiškintis (galite visai susipykti). Sekmadienį, pirmadienį galimos netikėtos traumos einant ar ką nors veikiant rankomis. Gali nelauktai imti gesti darbo technika, automobilis.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis – nesėkmių laikas, tačiau net sekmadienį nepatartina mėginti laimės. Šeštadienį patartina praleisti namuose, nevykti į keliones. Jei aplinkybės priverstų kur nors važiuoti, jokiu būdu neskubėkite, būkite pasiruošę netikėtumams. Pirmadienis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų.

Dvyniai (05 21–06 22). Šiomis konfliktinėmis dienomis jums bus sunkiau rasti aukso vidurį ir sutaikyti artimuosius, draugus. Sekmadienį geriau praleisti namuose. Beje, bendraudami su vaikais nesipiktinkite dėl jų agresyvumo – tai laikinas karštakošiškumas. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti ir kelionėms. Apskritai šiomis dienomis geriau niekur nevykti – didesnė autoavarijų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas. Verta gerti atpalaiduojamųjų, nervus raminančių arbatų.

Vėžys (06 22–07 22). Kad nepatirtumėte nuostolių, nusivylimo, netvarkykite jokių atsakingų reikalų, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą ir gerus santykius su antrąja puse. Sekmadieniui ir pirmadieniui neplanuokite svarbių susitikimų, kelionių. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Ir mokėkite negirdėti paskalų, pasisaugokite liežuvautojų, sukčių, vagių.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite kuklesni pirkdami (lengvai viršysite leistiną šeimos biudžetui ribą) ir neskubėkite reikšti savo nuomonės, juolab nesistenkite likti teisūs. Venkite žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks ištesėti žodį. Beje, galite nukentėti ne tik dėl nesugebėjimo teisingai įvertinti situaciją, savo galimybes, bet ir dėl draugų, giminaičių, brolio ar sesers klaidų.

Mergelė (08 23–09 23). Pasistenkite šeštadienį nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus. Sekmadienį, pirmadienį būsite itin aktyvūs, net karingi, tačiau būkite atidūs, kad savo ryžtingumu neišprovokuotumėte namuose konfliktų. Beje, jums stigs tikslumo, tad neskubėkite prie vairo, dirbdami ką nors rankomis, eidami, sportuodami – galimos traumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite agresyvūs, nepakantūs ir nenuoseklūs – viena galvosite, kita sakysite, trečia darysite. Kai kas tai gali palaikyti ir išdavyste (veidmainyste). Nepasiduokite provokacijoms, ypač sekmadienį, pirmadienį – būkite kaip vanduo, kuris pro pirštus praslysta nieko nesužeisdamas ir pats nenukentėjęs. Galimi nemalonumai dėl elektros, telefonų, kompiuterių. Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams – verta ilsėtis.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai praregėjimų dienos, kai kas gali net nuotaiką sugadinti, tačiau nenuliūskite – kitos savaitės pirmąją pusę įvyks jums naudingų pokyčių ir be išskirtinių jūsų pastangų. Pirmadienis permainingas – gali tekti užsiimti visai kitais dalykais nei planavote.

Šaulys (11 23–12 22). Gana pavojingos dienos – saugokite savo ir šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite, gerbkite mylimą žmogų, jo jausmus, teisę į asmeninį gyvenimą. Išaugs traumų tikimybė – niekur neskubėkite, nerizikuokite. Pirmadienį nebūkite kategoriški bendraudami su kolegomis, pavaldiniais ar klientais. Venkite ginčų su tėvais, vadovybe darbe.

Ožiaragis (12 22–01 21). Itin nepalankus šeštadienis, vis dėlto sekmadienį, pirmadienį pavyks kiek atgauti pusiausvyrą ir teisingai įvertinti tai, kas vyksta. Apskritai pastarosios dienos nepalankios, tad nederėtų daryti svarbių išvadų tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje – nebus taip, kaip įsivaizduosite, suplanuosite: ko nors neįvertinsite, nesuprasite, užmiršite.

Vandenis (01 21–02 20). Planai gali suirti dėl priežasčių, kurių nesuprasite, negalėsite kontroliuoti. Būkite atidūs, kad netaptumėte svetimų interesų įkaitu. Atsispirkite norui būti atviri sutuoktiniui – ne laikas aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti. Sekmadienis bei pirmadienis itin nepalankios, traumingos, avaringos dienos, kai geriausia likti namie ir ilsėtis (t.y. su niekuo nekovoti, nieko neperdarinėti, neišradinėti).

Žuvys (02 20–03 21). Ko gero, jūsų nepasitenkinimas, pretenzijos dėl mylimo asmens ar sutuoktinio teisingos, bet dabar ne laikas ką nors aiškintis, juolab spręsti. Atidėkite rimtą pokalbį kitai savaitei (tik ne pirmadieniui), o dabar pasiieškokite kokio nors smagaus darbo namų ūkyje, sode, darže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.