Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 21 d.

Brandžioms asmenybėms, kantriems ir darbštiems, tiems, kurie save dažnai apribodavo, suvaldydavo, atėjo pelnytos sėkmės metas. Būtent jie gaus tai, ko nusipelnė, ko ilgai siekė. Beje, laimė nusišypsos ir tiems, kurie ilgą laiką kantriai kentė nemalonumus, – netikėtai reikalai pakryps jūsų naudai!

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 12:19 AM

Diena itin palanki vyresnio amžiaus asmenims, vadovams. Tai puiki proga kreiptis patarimo, pagalbos į garbingo amžiaus asmenis – jų patirtis taps naudinga jaunajai kartai. Beje, vyresnio amžiaus asmenims seksis įvairiose gyvenimo sferose – spręskite socialines, finansines problemas, ieškokite naujų galimybių savo gabumams, sukauptai patirčiai panaudoti. Gali megztis ir nauji romantiški ryšiai ir jie bus laimingi, stabilūs.

Šiandien svarbu likti principingiems, tiesa, bendraudami nieko neįžeiskite – siekite kitą žmogų pagirti, sustiprinti jo tikėjimą savo jėgomis, atkaklumu, ištverme. Kad ir kuo užsiimsite, pasistenkite tuščiai negaišti laiko, kuo daugiau nuveikti. Tai puikus laikas svarbiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, bylinėjimosi pradžiai, priesaikoms. Tik nepagalvoję nieko nežadėkite – anksčiau ar vėliau šios dienos įsipareigojimus jums teks įvykdyti.

Daugiau laiko skirkite šeimai, namams – tuomet diena praeis naudingai. Pasiteisins posakis, kad namuose ir sienos padeda. Taip pat nepatartina šiandien vykti toli nuo namų. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Tinka pradėti namo statybą. Palankus metas giminei pratęsti.

Beje, ši diena skatins taupumą, racionalumą, tad bus gerai pradėti taupyti, kitaip kaupti pinigus. Negerai išlaidauti.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, dera baigti, apibendrinti tai, kas anksčiau veikta; patartina vilkėti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių. Vakarą skirkite sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 21). Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Labiau įsiklausykite į partnerių bei sutuoktinio pageidavimus, draugų patarimus.

Dvyniai (05 21–06 22). Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas jūsų atžvilgiu, patys ženkite pirmą žingsnį šia linkme. Būkite tikri – jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – rūpesčių gali pakakti ir namuose. Diena palankesnė nuo pavakarės – kai kas pasikeis į gera jums opiu klausimu.

Vėžys (06 22–07 22). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti jums svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Galima imtis naujų ilgalaikių darbų. Vakarą praleiskite namuose su artimaisiais.

Liūtas (07 22–08 23). Geras laikas sandoriams, tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buitines problemas. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų bei šeimos poreikius.

Mergelė (08 23–09 23). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus. Svarbių finansinių sprendimų priėmimą geriau atidėti pavakarei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę – tai tikrai įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti pavakarei, o dar geriau – ketvirtadieniui. Na, o iki vakaro palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Skorpionas (10 23–11 23). Ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seno konflikto darbe.

Šaulys (11 23–12 22). Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite kantresni – sėkmė jau visai šalia! O kol kas būtini kompromisai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių, žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutartims su užsieniečiais tvirtinti. Palankūs pasirodymui viešumoje.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Laukia smagus vakaras!

Žuvys (02 20–03 21). Jūsų nuotaika puiki, neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija, ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuosiuose renginiuose. Vakaras kiek įtemptas, patartina eiti anksčiau ilsėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.