Astrologė Palmira: šiandien būsite priversti grąžinti skolas

Neskubinkite įvykių – tai karminė diena ir nesvarbu, kokie dabartiniai jūsų rūpesčiai, ko siekiate ar norite, būsite priversti pirmiausia grąžinti skolas (ne tik materialias) ir tik tada imtis to, ko jums norisi. Pasistenkite tai padaryti šiandien ir savo noru, tai neleis esamoms problemomis (bet kokia skola – problema) įsišaknyti ir duoti vaisių. Šiandien svarbiausia grąžinti skolas savo šeimai – tai skolų grąžinimo tėvams, seneliams metas.

Šiandien svarbiausia grąžinti skolas savo šeimai – tai skolų grąžinimo tėvams, seneliams metas.<br>123rf.com
Šiandien svarbiausia grąžinti skolas savo šeimai – tai skolų grąžinimo tėvams, seneliams metas.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 7:46 PM

Taip pat šiandien nereikėtų pulti prie dalykų, kurie šaus į galvą: geras mintis įsidėmėkite, bet neskubėkite įgyvendinti (bent iki rytdienos atidėkite), kaip ir neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, patikėti įžūliai besigiriančiais ar ką nors nepaprasto žadančiais žmonėmis. Nors pakaks entuziazmo, gerų sumanymų, nieko naujo nepradėkite, nieko sunkaus neplanuokite. Verta ką nors užbaigti, apibendrinti. Rizikuoti galima, bet tai turi būti apgalvota.

Šiandien bus malonu bendrauti su senais draugais, vaikais, mylimu asmeniu – skirkite jiems daugiau laiko. Tiesa, gali kilti pagunda ginčytis, piršti savo nuomonę – likite santūrūs, nė nepastebėsite, kaip prieš savo valią įžiebsite kofliktą.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo ruošti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus iki 13 val. 21 min., vėliau neverta planuoti svarbių darbų; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nesivelkite į konkurencinę kovą, ypač su artimaisiais, sutuoktiniu, – ieškokite naudos sąjungoje, bet ne kovoje. Tiesa, šiandien bus svarbu turėti savo nuomonę, jos nekeisti, ypač netiktų pasiduoti kieno nors įkalbinėjimams perkant vertingą daiktą ar investuojant pinigus.

Jautis (04 21–05 21). Būkite sąžiningi. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite, ar patys panašiai anksčiau nesate pasielgę. Pasisaugokite, kad dalykų, kuriuos slepiate nuo visuomenės ar sutuoktinio, mylimo žmogaus, nepaskleistų konkurentai, priešai.

Dvyniai (05 21–06 22). Ar prisimenate savo pažadus? Jei šiandien dažnai susidursite su kliūtimis, jei dings reikalingi daiktai, dokumentai, jei važiuojant be bilieto pagaus kontrolierius ar transporte (prekyvietėje, pajūryje) būsite apvogti, jei kelyje į jus kas nors įvažiuos, žinokite, kad esate linkę pamiršti kitiems duotą žodį, laiku grąžinti daiktus ar pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Gali tekti užleisti užtarnautą vietą (atiduoti laimėjimus, uždirbtus pinigus) – neišgyvenkite dėl to, tai savotiškas būdas sumokėti už jūsų nederamą elgesį su savo šeima, sutuoktinio tėvais, taip pat savo viršininku.

Liūtas (07 22–08 23). Atsitiktinė naujiena, susitikimas gali išmušti iš vėžių, priversti pakeisti nuomonę apie savo darbą, artimą žmogų, gal net ir save. Aplinkiniams gali tapti žinomi dalykai, kuriuos slepiate nuo kitų. Būkite atsargesni minioje, spūstyje – galimos vagystės, traumos.

Mergelė (08 23–09 23). Netikėtai gali paaiškėti, per ką pastaruoju metu netenkate pinigų, kas slaptai kenkia, jumis naudojasi, kliudo sėkmei ar geriems santykiams šeimoje. Būkite itin atidūs nuojautoms – pavyks atspėti svarbią paslaptį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Per sutuoktinį, partnerius sugrįš pagalba, kurią kitiems suteikėte. Tačiau jei per juos patirsite netikėtų kliūčių, nesipiktinkite – tai atpildas už laiku nesuteiktą pagalbą, išdavystę. Be reikalo nesivelkite į konfliktą, mokėkite skirti provokacijas – jums reikia taupyti jėgas, saugoti nervų sistemą ir sveikatą.

Skorpionas (10 23–11 23). Situacijos kol kas nekontroliuojate – nuo jūsų valios mažai kas priklauso. Į pokyčius darbe galite žvelgti kaip į karminį atpildą. Būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika kas nors nepasinaudotų. Nebendraukite su nemaloniais žmonėmis, nesiimkite nieko sunkaus, svarbių reikalų tvarkymą atidėkite kitai dienai. Nenumokite ranka į negalavimus – tai gali būti įspėjimas apie gresiančią ligą.

Šaulys (11 23–12 22). Tesėkite vaikams duotus pažadus – jie tai įvertins, ir jūsų santykiai taps draugiškesni. Užsimezgusios pažintys bei įsimylėjimai ne tik bus kupini romantikos, nuoširdumo, bet ir disciplinuos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei jus seniai slegia neteisybė darbe, šiandien verta aiškintis santykius su kolegomis, vadovu – nebijokite reikšti savo nuomonės ir jos ginti. Tiesa, namuose toks principingumas netiks vyresniųjų atžvilgiu. Beje, per viršininką arba tėvus jus pasieks karminis atpildas – geras arba blogas, atsižvelgiantį jūsų pastangas kenkti (arba nekenkti) sau ir pasauliui.

Vandenis (01 21–02 20). Diena palanki, tad net kebli situacija jūsų nesutrikdys – rasite visus tenkinančią išeitį. Tiesa, būkite pasiruošę išgirsti neteisingų kaltinimų, galite gauti net beveik neteisėtą baudą. Stiprinkite sveikatą ir nervus.

Žuvys (02 20–03 21). Dažniau apims nerimas, labiau grauš sąžinė. Šiandien derėtų imtis visko, kas jums bus kraunama darbe ar namie ,– vertinkite tai kaip atpildą už ankstesnius paklydimus. Venkite bendrauti su jums nemaloniais žmonėmis – būsite patiklūs, be to, jus bus lengviau nužiūrėti. Minioje, taip pat kelyje būkite atsargesni – tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.