Palmiros patarimas: neužsibūkite darbe, ištrūkite į gamtą

Rytas sudėtingas, tačiau nuo 10 val. 22 min. prasideda palankus metas kelionėms, svarbiems dalykiniams susitikimams su įtakingais asmenimis ar dalykiniais partneriais, klientais. Neteks skųstis įkvėpimo stygiumi – pakaks entuziazmo, gerų norų, nepaprastų sumanymų, tiesa, ir noro prieštarauti, įrodinėti savo principus. Vis dėlto tai protingų apsisprendimų metas, kai nesuklystama vertinant ateities perspektyvas.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius.<br>123rf nuotr.
Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2015, 6:06 AM, atnaujinta Oct 23, 2017, 3:18 PM

Gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis su jūsų veiklai svarbiais asmenimis. Tinkamas metas su vadovybe aptarti jūsų planus.

Kita vertus, ši diena labai svarbi poilsiui – naudinga daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Tad jei neatostogaujate, neužsibūkite darbe, raskite laiko ištrūkti į gamtą. Beje, tai ir meditacijos laikas, geras savianalizei, baimei įveikti. Puikus laikas apsilankyti pas psichologą.

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems. Beje, šiandien nepalanku skalbti, maudytis (plaukioti vandens telkiniuose tinka, bet atsargiai). Vengtinos tolimos kelionės.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis itin palankus nuo 13 val. 20 min.; patartina vilkėti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Beje, šiandien galimas ir netikėtas meilės nuotykis svečiuose, pobūvyje, kelyje.

Jautis (04 21–05 21). Pasyvi diena – nevarginkite savęs niekuo sudėtingu bei nemaloniu. Jums reikia atsipalaiduoti, gerai pailsėti – rytoj bus itin intensyvus metas. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 22). Šiandien bus svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, taip pat sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam laikui turėtumėte patikimų sąjungininkų, galinčių jus surasti ir paremti. Puiki diena taikytis sutuoktiniams ir labiau atskleisti savo jausmus.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite labiau pagelbėti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Geras laikas pasitikrinti sveikatą.

Liūtas (07 22–08 23). Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis emocingiems, intuityviems asmenims – pamirškite logikos dėsnius, jie gali neveikti. Skirkite šią dieną tiems, kuriuos mylite. Nepraleiskite progos atitaisyti bendravimo su vaikais ir sutuoktiniu klaidų.

Mergelė (08 23–09 23). Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, dalykinių reikalų tvarkymą atidėti kitai dienai. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais juos sustiprins, nuramins. Diena gera romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams. Svarstyklės (09 23–10 23). Puiki diena susitikimams, pažintims užmegzti, viešnagėms ir nedidelėms kelionėms. Tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite lankstesni ir kantresni – nelabai ką šiandien paskubinsite. Išklausykite patarimų, pasiūlymų – gali kilti gerų sumanymų, kaip įgyvendinti dalykinius sumanymus. Šiandien būkite švelnesni su tais, kurie jus mylimi, daugiau laiko skirkite šeimai.

Šaulys (11 23–12 22). Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais nulemti jūsų karjerą. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Palanku namuose priimti garbingus svečius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga, – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins.

Vandenis (01 21–02 20). Tai gera diena susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus kontaktus, – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių glaudumas. Beje, galimos laimingos romantiškos pažintys.

Žuvys (02 20–03 21). Jūs kupini jėgų – vadovybė daug tikisi iš jūsų. Bet raskite laiko ir savo porai – nenuvilkite šią meilės dieną. Jei dėl šeimos reikia ką nors paaukoti, nedvejodami tai padarykite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.