Palmiros horoskopas savaitgaliui, rugpjūčio 1-2 dienoms

Bendrauti, pažintims, ypač romantiškoms, užmegzti palankesnis šeštadienis, tiesa, iki 16 val. 40 min. Vėliau gana komplikuotas metas, kai bus svarbu tolerancija, pagarba kito teisei turėti savo nuomonę, asmeninį požiūrį, kuris galbūt visiškai neatitinka jūsų, tad venkite kritinių pastabų, ironijos, jei nenorite artimiesiems ir aplinkiniams sugadinti geros savaitgalio nuotaikos.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:30 AM

Šis nepalankus metas truks iki sekmadienio 17 val. 40 min. Šį laiką ne tik būsite emocingesni ir ambicingesni, bet ir fiziškai pažeidžiami (gali stigti jėgų, pablogėti savijauta, ypač turinčių silpną širdį). Labiau reikėtų pasaugoti vaikus.

Šis laikas nėra geras ir vyrams bei senyvo amžiaus asmenims. Antrą šeštadienio pusę bei sekmadienį iki pavakarės didesnė traumų dėl kritimo, susidūrimo tikimybė. Labiau pažeidžiama bus nugara, kojos.

O sekmadienio vakaras nuostabus! Jis palankus nuoširdžiai bendrauti, skatins atsiverti, atjausti, puikus ir naujoms pažintims užmegzti.

Pirmadienis sudėtingas, nepalankus kelionėms, piniginiams, turto, teisiniams ir biurokratiniams reikalams tvarkyti.

Sekmadienį 2 val. 33 min. Saturnas nustos judėti atatupstas, apsisuks ir ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis direktinis judėjimas truks iki 2016 m. kovo 25 d. Kol Saturnas juda tiesiai, padidėja reiklumas sau. Aktyviai formuojasi asmeninės nuostatos, įgaunama vidinio tvirtumo – įvyksta esminių pokyčių. Tai palankus metas ilgalaikei askezei, jogos praktikai.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: sutikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku buvo valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai buvo regėti žiemą, kraują, būti nuogam – katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namie dingtų vanduo, visą dieną jausti troškulį, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar be priežasties gestų ugnis.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katė – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus atsakingiems reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Jums reikia keistis, atsikratyti iliuzijų, kitaip turėsite problemų, susijusių su meile arba karjera. Pirmadienis itin nepalankus – saugokite pinigus ir gerus santykius su jums brangiais asmenimis.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį mažiau paisykite savo noro ir poreikių – sukelsite įtampą bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi. Bičiuliškiems susitikimams palankesnis šeštadienis, ypač iki pietų, sekmadienio vakarui palikite oficialesnius sutikimus. Pirmadienį galimos traumos, apribojimai, nesėkmės, jei mėginsite spręsti keblumus darbe.

Dvyniai (05 21–06 22). Daug džiaugsmo sulauksite, nuoširdumo patirsite, jei būsite kantresni ir atsargesni pirmą šeštadienio pusę. Sekmadienį išgirsti patarimai bus naudingi. Vakare galimas išskirtinis susitikimas. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems dalykiniams susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Kiek nervingos dienos. Jei labai nepasiduosite emocijoms, gana greitai patirsite, kad keblumai netikri, o problemos lengvai sprendžiamos. Vizitams, pasirodyti viešumoje tinkamesnis sekmadienio vakaras. Pirmadienis netinkamas kelionėms, bendrauti su užsieniečiais.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį gali užgriūti netikėti darbai, rūpesčiai, tad nepasiduokite susierzinimui ir nesipykite su savais, tiesa, jau vakare atsiras progų nusiraminti ir susitaikyti. Sekmadienio vakaras praeis visai sėkmingai, ypač jei jį skirsite savo porai. Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalis bus džiaugsmingas, jei su artimaisiais, bičiuliais arba mylimu žmogumi kur nors išvyksite, – tai jiems virs tikra švente. Sekmadienį gali tekti daugiau dėmesio skirti sveikatai, jei nebus paisoma sveiko maitinimosi reikalavimų. Pirmadienį gali kilti rūpesčių dėl sutuoktinio, kolegų. Tai netikęs laikas deryboms, sutartims pasirašyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei šeštadienį pajusite, jog stinga artimųjų dėmesio, meilės, žinokite, kad jūsų reakcija kiek perdėta. Tačiau sekmadienį vakare jūsų nuotaika vėl bus giedra. Tai puikus metas šeimos šventėms. Pirmadienį labiau pasaugokite sveikatą, o jei dirbate – ir savo darbo vietą.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį realesnis savo galimybių vertinimas padės išvengti neįvykdomų pažadų, tuščių išlaidų, apsaugos nuo šeiminių skandalų. Sekmadienį labiau paisykite sutuoktinio valios, geriausia laiką leisti su artimaisiais namuose ar sodyboje. Pirmadienis apgaulingas – nesiimkite nieko svarbaus. Labiau pasaugokite vaikus.

Šaulys (11 23–12 22). Geros dienos nedidelėms kelionėms, bendrauti. Tinka pradėti sveikatos stiprinimo kursą. Palanku imtis dietos, siekiant išvalyti iš organizmo šlakus arba numesti svorio. Pirmadienis nepalankus nei kelionėms, nei veiklai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tai gerojo atpildo, pelnytos sėkmės metas. Vertinkite gautas dovanas, tiesa, sekmadienį geriau išsisukti nuo bet kokių dovanų. Pirmadienis netinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams.

Vandenis (01 21–02 20). Pasijusite dėmesio centre – paaiškės, kad visi nori jus aplankyti, atvirai pasikalbėti. Ko gero, išgirsite ilgai lauktas naujienas, susitiksite su žmonėmis, kurių niekaip anksčiau negalėjote išvysti. Pirmadienį galimos neplanuotos išlaidos.

Žuvys (02 20–03 21). Atsipalaiduokite, pabūkite vieni gamtoje. Gali apimti ilgesys. Jei susitiksite ar bent pasikalbėsite su tais, apie kuriuos galvojate (ar jūsų bendrais draugais), pasijusite smagiau. Šiomis dienomis galimas romantiškas pasimatymas ar nauja pažintis. Didesnė traumų tikimybė, atidžiai rinkitės maistą. Pirmadienį – nenumatyti rūpesčiai per žmones iš toli arba biurokratus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.