Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 4 dienai

Dvilypis metas, kai sėkmę lydi pralaimėjimai, konfliktai, mat dabar tapsime kritiškesni, kategoriškesni. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi – tai šios savaitės spąstai.

Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite atsakingai, susikaupę, – neprofesionalumas, tingėjimas taps akivaizdūs.<br>123rf nuotr.
Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite atsakingai, susikaupę, – neprofesionalumas, tingėjimas taps akivaizdūs.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 4:06 AM

Netinka imtis naujų darbų, taip pat skubėti. Kad ir kuo užsiimsite, šiandien dera būti atidiems, viską ramiai stebėti ir tikrinti (ypač informaciją, susijusią su pinigais, kelionėmis, įtakingais asmenimis, teisėtvarkos, teisėsaugos atstovais, užsieniečiais, mylimu žmogumi).

Tik to nepamirštant galima imtis tvarkyti piniginius, turto, socialinius reikalus.

Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite atsakingai, susikaupę, – neprofesionalumas, tingėjimas taps akivaizdūs, tai bematant pastebės tiek viršininkai, tiek klientai. Šiandien netinka pasirašyti svarbių dokumentų, susitarimų.

Nepatartina kreiptis į vadovybę su prašymais – net jei būsite suprasti ir išgirsti, net jei jums bus pažadėta kas nors gražaus, tai ir liks toli ir nepasiekiama kaip Pažadėtoji žemė.

Tad likite saikingi ir santūrūs, neskubėkite teisti, mokyti, kritikuoti. Gerai apgalvokite išlaidas – šiandien padaugės spontaniškų pirkinių pagundų.

Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač kelyje.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštieną, kiaušinius, pakeliui išvysti negyvą paukštį – laukia nesėkmė, greitai ar nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis, jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, liga, išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus – gresia liga.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė, paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairį petį, moterims per dešinį, o kairiarankiams – atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas svarbiems piniginiams, turto, karjeros reikalams tvarkyti; palankios tamsios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Nerizikuokite pinigais, savo sveikata, labiau pamąstykite apie šeimos ramybę. Pasisaugokite vagių, apgavikų. Nesiaiškinkite santykių su savo pora, venkite ginčų dėl išlaidų.

Jautis (04 21–05 21). Neįsivelkite į avantiūrą, netikėkite gražiais pažadais – gerais norais vėliau nepasiteisinsite. Galite suklysti mylimo žmogaus atžvilgiu. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu. Pavojingas laikas jūsų kišenei ir reputacijai. Nerizikuokite kelyje, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse, paieškokite elegantiškesnio būdo nusiraminti.

Vėžys (06 22–07 22). Neprognozuojamas laikas, tai itin turėtumėte atsiminti tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Šiandien netinka pinigų investuoti, skolinti ar pasirašyti sandorį. Nesiaiškinkite, nesiginčykite – tai pablogins situaciją, duos pagrindą liežuvauti.

Liūtas (07 22–08 23). Galite ne visai teisingai įsivaizduoti dabartinius savo uždavinius, tad nepriimkite jokių kardinalių sprendimų. Labiau saugokite savo gerą vardą ir sveikatą.

Mergelė (08 23–09 23). Nebus sunku jus priremti prie sienos jūsų pačių ginklais. Bendraudami būkite atidesni, kad kitų nesuklaidintumėte ar neužkrautumėte savo problemų. Stiprinkite sveikatą, stenkitės išlaikyti ramybę šeimoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kiek prarasite, tiek ir rasite... Nesinervinkite dėl visokių nesklandumų, nesusipratimų, nuostolių. Šiandien geriau netekti nei įgyti. Galite susidurti su netikėtais sunkumais, neteisinga kritika.

Skorpionas (10 23–11 23). Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip privelsite klaidų. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primes jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Galimi nemalonumai per užsieniečius.

Šaulys (11 23–12 22). Nors vaikų lūpomis teisybė byloja, neskubėkite patikėti tuo, ką sako jūsų vaikai – jie bus linkę tą teisybę perteikti savaip. Vis dėlto tai gera diena, jeigu nesiimsite nieko rizikingo, nesivelsite į avantiūras.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ilsėkitės, atsisakykite visų darbų, reikalų, kuriuos galima atidėti. Jei nekaip jaučiatės, verta likti namie. Didesnis apgaulių, vagysčių pavojus.

Vandenis (01 21–02 20). Neverta tikėti viskuo, ką išgirsite, ypač jei tai pažadai. Neskubėkite priimti pasiūlymų, net iš pažiūros naudingų. Išsiblaškymas rašant, skaičiuojant, vairuojant ar žadant, pasakojant, bandant pasiteisinti pagausins problemų. Didesnė autoavarijų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkiniai (net sutuoktinis) bus linkę priminti jūsų klaidas, netesėtus pažadus. Deja, šiandien irgi būsite linkę klysti, įsipareigoti, nors tai įvykdyti bus sunku. Galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių – netikėkite apkalbomis, nesiaiškinkite santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.