Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 11–17 dienoms

Astrologės Skirmos Liepienės horoskopas rugpjūčio 11-17 dienoms Sužinokite, ką jums žada žvaigždės šią savaitę. Kam nusišypsos sėkmė, o kam reikėtų daugiau laiko skirti poilsiui? Sužinokite.

Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 11–17 dienoms
Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 11–17 dienoms
Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 11–17 dienoms
Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 11–17 dienoms
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 11, 2015, 3:09 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 1:07 AM

Avinas (03 21–04 19)

Viskas vyksta laiku. Be jokių perspėjimų, planavimų. Viskas tada, kada ir turi būti. Gal kiek didesnis šurmulys, gal kiek daugiau nuotykių, pramogų ir smagių vakarų. Bet tai leidžia pamatyti visas gyvenimo spalvas, pajusti, kad dar esate gyvi.

Gali būti, kad bus atlikti tik tie darbai, kurių neįmanoma atidėti. Tačiau nereikia pamiršti, jog jokia rizika nepasiteisins. Nesvarbu, ar tai finansai, ar kelionė į kalnus.

Jautis (04 20–05 20)

Kai įvyksta konfliktai, nematote, nesuprantate, kodėl. Gali būti, kad visi ginčai ir nesusipratimai atvers naują kryptį, leis santykius kilstelėti į naują lygmenį. Bet gali būti, kad plyšiai tik gilės.

Jei negalite išspręsti, nespręskite dabar, palikite viską savieigai. Darbuose kliūčių mažiau, tačiau ginčytinų ir spręstinų klausimų vis dar daugoka. Kai atsiranda plyšių, įgriuvų santykiuose, pirmiausia reikia susivokti, kodėl taip atsitiko ir ko jūs tikitės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Net tai, kas labai svarbu, gali būti atidėta. Taip susiklosto aplinkybės, kad viskas susiveja į vieną juostą: darbo reikalai, naminiai rūpesčiai, didelės ir mažos šventės. Draugų vizitai ilgai laukti, tačiau labiau vargina nei suteikia džiaugsmo.

O pokyčiai darbe priimami abejingai, be emocijų. Ir viskas, kas įmanoma, nukeliama neribotam laikui. Atrodo, kad ši savaitė tėra ateities laukimas.

Vėžys (06 21–07 22)

Spirgėjimas, lėkimas, plėšymasis mažai padeda, jei nėra stabilaus pagrindo. Ir nesvarbu, ar kalbėsime apie kasdienius darbus, ar apie tai, ką planuojate ateityje. Reikia atnaujinti žmonių, su kuriais bendraujate, ratą, reikia naujų idėjų, naujo požiūrio. Nepamaišytų ir nauji patarėjai.

Kartu tai yra laikas, kai reikia pasirūpinti veikla, kuria užsiimsite artimiausius mėnesius. Planuojate dabar – rezultatas kartu su obuoliais.

Mergelė (08 23–09 22)

Nesvarbu, kad jūs viską žinote, suprantate, mokate. Ši savaitė jums žada naujovių, išbandymų. Laikas, kai reikia iš naujo mokytis bendrauti, galvoti, ką kalbate, ir nepasakoti niekų bei išgalvotų istorijų. Tai nauja atsakomybė. Ką gi, visiems pasitaiko periodų, kai iš mokytojo virstama mokiniu.

Visos keistenybės nutiks savaitės pabaigoje, turite laiko tam pasiruošti. Šeiminiai ryšiai tampa stipresni, nes šį kartą pagalbos prireikia jums.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nors jus užplūsta kūrybingumo, laisvės, emocijų banga, atsiranda sritis, kur iškyla suvaržymų. Tai – finansai. Nenumaldomas noras ką nors atsidėti ateičiai, apkarpyti savo ir namiškių išlaidas, pradėti galvoti apie tai, kas gali nutikti.

Akcentą reikėtų dėti ne šykštumui, o ilgalaikiams projektams, darbams, kurių negalima atlikti staiga, bei sumanymams, reikalingiems paramos. O tada ir pasijus laisvė.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nuojauta neapvilia tik tada, kai jos neskiedžiate alkoholiu. Atrodo, kad teks ne tik nuojauta pasikliauti, bet ir daugelį iš pirmo žvilgsnio nereikšmingų problemų spręsti.

Jei visą košę užvirėte patys – iškabinsite greitai. Bet jei šį puodą užmaišė mylimieji ar vaikai – sotūs būsite ilgai. Tikėtina, kad tai antradienį pasibaigs. Bet dar ilgai nesmagiai jausitės.

Šaulys (11 22–12 21)

Galite išsirašyti premiją. Buvote geri, nuolankūs, dėmesingi. Vieno kito apkabinimo gal ir sulauksite, bet didelių meilės prisipažinimų – ne. Todėl nedidukė premija skanaus pyrago pavidalu tą trūkumą kompensuos.

Jei manote, kad antroji pusė turi kokių nors ne itin gražių kėslų, klystate. Viskas kaip visada, tik prasidedantys darbai kartais suardo net didžiausią idilę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kartais reikia tiesiog poilsio. Ir tai nesusiję nei su darbų krūviu, nei su emociniais išgyvenimais. Norisi atitrūkti nuo visų, pabūti vienam, paklausyti lietaus, įsivesti tvarką viduje. Jei norisi, taip ir darykite.

Negalvokite, ką kiti pagalvos, kaip visa tai atrodys iš šalies. Galvokite apie save. Ir jei darbo savaitė prasidės ginčais, priežasčių ieškokite taip pat savyje. Gal tai nepakantumas, tolerancijos stoka?

Vandenis (01 20–02 18)

Noras priimti sprendimus suprantamas. Tačiau priimti sprendimo jums negali padėti nei emocijos, nei loginis mąstymas. Net ir mesta moneta kels abejonių. Todėl palikite viską savieigai.

Juk jums skirti debesys, jums skirta saulė ar laimė ateina jūsų neklausdami, taip ir šiuo atveju. Įvairios sutartys, susitarimai ar finansiniai įsipareigojimai – pirmame plane, tačiau priimti skubių sprendimų nereikėtų.

žuvys (02 19–03 20)

Klysta visi, net dievai, ką jau kalbėti apie mirtinguosius. Atrodo, kad šį kartą jūs ne tik suklydote, bet ir nežinote, kaip tas klaidas ištaisyti. Labai daug norinčių patarti bus namuose. Čia ne tik tėvai, seneliai, bet ir patys mažiausi trigrašį įkiš. Todėl patarimų teks išklausyti, o gal net ir paklausyti.

Bet visa tai neišjudina kertinių jūsų gyvenimo akmenų. Viskas kaip buvo, taip ir lieka, tik labiau apsamanoję iš šiaurinės pusės.

Liūtas (07 23–08 22)

Turite veiklos, bandote įgyvendinti visus planus, tačiau gyvenimas turi savo planą, ir kartkartėmis paskubomis statoma piramidė sugriūva. Bet jūs randate jėgų viską pradėti iš naujo su entuziazmu, nauja viltimi.

Gal ir gerai, nes kiekvieną kartą pasiseka vis geriau. Ši savaitė leis papildyti piniginę, pasirūpinti tuo, kas gražu, malonu ir užtikrina saugumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.