Palmira įžvelgė: gali įvykti didžiosios permainos

Nori nenori, tačiau pakis Avies metų charakteristika, kurią lemia Jupiterio judėjimas Liūto ženklu. Dabar atsiras naujų bruožų, būdingų jau kitiems Beždžionės metams (dėl metinio Mėnulio ciklo skaičiavimo jie prasidės tik 2016 m. vasario 8 d.). Tad nuo šiandien pasisuk geresne linkme Žemės ženklų (Mergelių, Ožiaragių, Jaučių) gyvenimas, kaip ir gimusiųjų Beždžionės, Drakono, Žiurkės metais.

Astrologė P.Kelertienė patarė: „Bus svarbu iki 14 valandos išnešti iš namų šiukšles, šlamštą“.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė P.Kelertienė patarė: „Bus svarbu iki 14 valandos išnešti iš namų šiukšles, šlamštą“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 3:17 AM

Nori nenori, tačiau pakis Avies metų charakteristika, kurią lemia Jupiterio judėjimas Liūto ženklu. Dabar atsiras naujų bruožų, būdingų jau kitiems Beždžionės metams (dėl metinio Mėnulio ciklo skaičiavimo jie prasidės tik 2016 m. vasario 8 d.). Tad nuo šiandien pasisuk geresne linkme Žemės ženklų (Mergelių, Ožiaragių, Jaučių) gyvenimas, kaip ir gimusiųjų Beždžionės, Drakono, Žiurkės metais.

Kadangi baigiasi Mėnulio mėnuo – šiandien pasyvioji 27-a Mėnulio diena, pagal senovės persų Mėnulio kalendorių šiandien rekomenduojama pasyvi pozicija, kai nieko naujo nepradedama, o tik užbaigiami seni darbai (tinka tęsti pradėtus darbus).

Bus svarbu iki 14 val. išnešti iš namų šiukšles, šlamštą. Gerai saulei tekant namus apeiti su degančia žvake, nuo 14 val. 12 min. susitelkti į meditaciją ar bent jau pagalvoti apie savo didžiuosius metų užmojus.

Šiandien 14 val. 12 min. Jupiteris įeina į Mergelės ženklą ir juo judės iki kitų metų spalio 9 d. Jupiteris Mergelėje išvarytas. Ekspansijos, plėtimosi, ambicijų planeta bus priversta būti „kuklesnė“: planai taps realistiškesni, žemiški ir paprastesni, nebus įmanoma įgyvendinti ko nors didelio neišsprendus mažų problemų.

Kasdienybė, smulkmena, detalė ims valdyti pasaulį. Blogiausiu atveju suklestės biurokratai (jie pasijus pasaulio bamba), geriausiu – blaiviau bus vertinami autoritetai, socialiniai ir religiniai santykiai. Tai bus palankus metas imtis reformų medicinos, profesinio švietimo sferose. Prasidės svarbus ir sėkmingas laikas žemdirbiams, mokslininkams, chemikams, medikams, asmenims, kurių veikla susijusi su gyvūnais (veterinarai, gyvūnų globos organizacijų atstovai) ir gamtos apsauga, su švaros palaikymu.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu; blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namie kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus poilsiui, atsipalaiduoti, bus svarbi labdara; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 21). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Gerai baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolas. Prisiminkite savo pažadus sutuoktiniui – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeimos, vaikų reikalais. Beje, nuo šiandien iš jūsų gyvenimas pareikalaus itin didelio pareigingumo, sąžiningumo, atsakomybės jausmo.

Jautis (04 21–05 21). Neskubėkite patarinėti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Netinka tvarkyti rizikingų finansinių reikalų. Netinkamas laikas romantiškiems pasimatymams, tačiau nuo šiandien jums taps vis svarbesni santykiai su mylimu asmeniu. Prasideda sėkmingos meilės metas!

Dvyniai (05 21–06 22). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Rizikingas laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Nuo šiandien teks išmokti labiau taupyti jėgas ir laiką (kitaip nieko nebespėsite darbe), labiau atsiduoti šeimai, artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Pamąstykite šiandien apie tai, ko nežinote, nemokate ir norėtumėte pradėti mokytis.

Liūtas (07 22–08 23). Nesiimkite nieko naujo. Padėkokite likimui už tai, ką gavote. Dabar teks savo laimėjimus įtvirtinti ir apginti. Diena pasyvi, stenkitės būti atsipalaidavę – nerimas, įtampa perdėti. Svarbu vadovautis intuicija, daugiau ilsėtis ir nedaryti nieko, ko nesinori.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje – prasideda didysis sėkmės metas! Ir tai pajusite gana greitai. Jums svarbūs asmenys pakeis nuomonę apie jus, sulauksite pagalbos, naujų pasiūlymų. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums daug kas matyti (esate Zodiake tie, kurie geriau už kitus nutuokia apie antrąją Mėnulio pusę (nematomą)), o nuo šiandien dar labiau imsite jausti ir suvokti, kas buvo slėpta, uždengta. Jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perprantate geriau už kitus.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų pastangų. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimiems laimėjimams! Galite sulaukti vertingos pagalbos, įtakingo asmens užtarimo.

Šaulys (11 23–12 22). Geriau nesiimti nieko rimto – galite sugadinti puikius ankstesnius laimėjimus! Nesinaudokite kitų pagalba ir dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl savo problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių su jumis kartu nerimauti, išgyventi. Geriausia nesiimti nieko rimto. Nedirbkite sunkių, pavojingų darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Tik nenuliūskite – sėkmė ne už kalnų! Jūsų laukia pripažinimas, garbė. Augs populiarumas, daugės jėgų!

Vandenis (01 21–02 20). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe, taisykite jas, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti užmestus darbus. Prasideda gana įtemptas ir neramus metas – neigiamų jo aspektų pavyks išvengti nebent gimusiems Beždžionės, Drakono, Žiurkės metais. Bus svarbu prie nieko neprisirišti, mokėti pasiaukoti, paaukoti.

Žuvys (02 20–03 21). Lazda tikrai turi du galus! Ir jei ši tiesa jums priimtina, prasidės ramios ir produktyvios veiklos, darnių asmeninių santykių metas. Turite siekti viską apskaičiuoti, numatyti savo minčių, žodžių, veiksmų pasekmes ne tik sau, bet ir aplinkiniams – savo porai, sąjungininkams, partneriams, jus supantiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.