Astrologė S. Liepienė: „Svarbu su niekuo nesusipykti“

Skorpionai, būkite dosnesni namuose, ir būsite išteisinti. Taip elgtis ateinančią savaitę šio ženklo atstovams pataria astrologė Skirma Liepienė. Liūtams ji primena nepamiršti, kad tiesa visada moterų pusėje. O ką artimiausiomis dienomis žvaigždės pranašauja jūsų Zodiako ženklui.

Nesikabinkite į tai, kas sunyko, ir puoselėkite tai, kas gyva.<br>123rf nuotr.
Nesikabinkite į tai, kas sunyko, ir puoselėkite tai, kas gyva.<br>123rf nuotr.
Astrologė S.Liepienė
Astrologė S.Liepienė
Mergelė
Mergelė
Daugiau nuotraukų (3)

Skirma Liepienė, Astrologė

Aug 29, 2015, 2:54 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 9:37 AM

MERGELĖ (08 24–09 23)

Kova. Jums nereikia laukti, kol kas nors pasakys, kad galite kalbėti, veikti ar nešdintis į visas keturias puses. Jūs puikiai žinote, kad dabar prieš jus – visas pasaulis. Galite jį užkariauti arba gyventi patogiai jame. Jokie įtarinėjimai, pastabos ar kritika jūsų nejaudina. Dabar tai panašu į žiogų čirpimą pievoje: garsas yra, bėdos – jokios. Jei kas jus ir prilaiko, tai tik šeima ir tradicijos.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tikslai. Pabandyti verta net ir tada, kai vilties visai mažai. Nesvarbu, ką apie jūsų sumanymus kalba kiti. Jūs žinote, ko norite ir kaip tai pasiekti. Tai tik laiko ir jūsų užsispyrimo klausimas. Todėl gyvenkite kaip gyvenę, linksminkitės, keliaukite, bet raskite laiko ir savo tikslams. Tikėtina, kad artimiausioje ateityje niekas nepasikeis, tačiau gyventi viltimi irgi galima.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Teismas. Blogi žmonės retai sulaukia laimingos pabaigos. Nemanykite, kad būdami kalti atsiprašysite ir aplinkinių teismas bus maloningas. Viskas rutuliojasi pagal blogiausią scenarijų – už menkiausias klaidas jus kaltina, todėl reikia teisintis, atsiprašinėti, gailėtis. Žinote, kad sprendimai teisingi, kad taupymo periodas užsitęsė ir virto kasdienybe. Būkite dosnesni namuose, ir būsite išteisinti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Viltis. Žmonės tiki tuo, kuo nori tikėti, ir tai jiems padeda gyventi. Įvardykite savo viltį, duokite jai vardą, ir gyvenimas taps lengvesnis. Jei turite sumanymų, planų, bandykite juos įgyvendinti. O jei kas nors kliūva, klimpsta ir nejuda, palaukite palankesnio momento. Klausykite savęs, gamtos ritmo, neskubėkite, nesistenkite visko daryti per jėgą. Šeimoje vis dar tvyro audros nuojauta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Kaita. Niekas niekur nedingsta: debesys po lietaus neišnyksta, seni medžiai tampa trąša naujiems. Taip ir su jūsų norais, pradėtais projektais, bandymais imtis naujovių. Viskas lieka, niekas neužsimiršta. Tiesiog vieni sumanymai virsta kitais. Nesikabinkite į tai, kas sunyko, ir puoselėkite tai, kas gyva. Pajuskite gyvenimo kaitą ir džiaukitės ja.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pabaigtuvės. Išaušta diena, kai imatės to, ką seniai atidėliojote. Tiesiog atėjo tam laikas. Ir nesvarbu, ar tai susiję su šeimos reikalais, ar su nebaigtais darbais. Net nemalonius darbus reikia baigti. Tikėtina, kad rugsėjis bus ne nauja pradžia, o pabaiga to, kas velkasi jau seniai. Pagalbos, paramos tikėtis sunku. Naujienos susijusios tik su dokumentais, pažymomis ir naujai įteisintais santykiais.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Klaidos. Sakote, kad reikia revoliucijos? Tikitės, kad tapsite vedliu, rodančiu kelią į priekį, į geresnį gyvenimą? Abejotina. Žinoma, svajoti niekas nedraudžia, tačiau vargu ar svajonėms lemta išsipildyti. Todėl labiau rūpinkitės asmeniniu gyvenimu. Pabandykite bent pirmosiomis rudens dienomis neįklimpti į neaiškias situacijas, kuriose jūsų asmeninės klaidos gali tapti kolektyvinės.

AVINAS (03 21–04 20)

Pakantumas. Būkite pakantūs žmonėms, kurie mąsto ir kalba kitaip, vadovaujasi kita religija ar kitokiomis vertybėmis. Ir kas, kad jie prausiasi upelyje ar vietoj pinigų naudoja akmenis? Jie – taip pat žmonės, iš jų taip pat yra ko pasimokyti. Pakantumo pamoka gali virsti puikiu projektu, bendru reikalu ateityje. Nei darbe, nei namuose niekas nesikeis. Nebent jūs imsitės reformų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pinigai. Norite dvasinės laisvės? Tuomet nebus finansinės. Todėl nenuostabu, kad pagrindiniai nesusipratimai ir ginčai kyla dėl pinigų. Vieni negali laiku grąžinti paskolos, kiti graužiasi dėl išleisto papildomo euro. O kitiems ir sąsiuviniai pernelyg brangūs. Laimė, jūs visa tai priimsite ramiai ir nebėgsite nuo situacijos. Darbe santykiai gali komplikuotis tik tada, jei nepaisysite viršininkų nuomonės.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Barniai. Toli nenušokuosite, kad ir kokie toliai viliotų. Gyvenimas šiek tiek lėtina tempą, tad turite prie to prisitaikyti. Darbai – lengvesni, reikalavimai – mažesni. Deja, ne visur ir ne visada. Namuose gali kilti barnių dėl to, kad mažai laiko skiriate buičiai. Gali būti, kad antrosios pusės netenkina jūsų finansinis įnašas į bendrą kasą. O gal bus prisikabinta dėl vaikų. Kitaip sakant, jei nori mušti šunį, lazdą visada rasi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įtarimai. Neapleidžia mintis, kad kažkas braidė po jūsų pievas, valgė iš jūsų lėkštės, miegojo jūsų lovoje. Neskubėkite daryti išvadų. Greičiausiai tai tik pasakos. Pirmiausia reikia gerai pagalvoti, kaip galima pakeisti savo gyvenimą, įpročius, kad buitis taptų jaukesnė, o antroji pusė dažniau namuose užtruktų. Darbe – kaip visada pastaruoju metu. Nedidelės kliūtys griauna didelius darbus.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Moteriška tiesa. Viena banga iškelia į viršų, kita staiga nuleidžia žemyn. Šis bangavimas užsitęsė, po truputį pradeda pykinti. Nesvarbu, ar namuose kas nors bangas kelia, ar darbe vandenį drumsčia – jūs neturite ramios vietos. Todėl arba susitaikykite su padėtimi, arba plaukite tolyn. Svarbu su niekuo nesusipykti, nerodyti kaprizų ir nesivelti į beviltiškus ginčus. Ir dar – nepamirškite, kad tiesa visada moterų pusėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.