Astrologė S. Liepienė: šią savaitę skaitykite likimo ženklus

Aukštesnės jėgos siunčia ženklus – svarbu juos teisingai perskaityti. Ar šią savaitę jums reikia visa galva pasinerti į veiklą, ar palaukti tinkamesnio momento? Pateikiame astrologės Skirmos Liepienės horoskopą rugsėjo 29 – spalio 5 dienoms.

Aukštesnės jėgos siunčia ženklus – svarbu juos teisingai perskaityti.<br>123rf nuotr.
Aukštesnės jėgos siunčia ženklus – svarbu juos teisingai perskaityti.<br>123rf nuotr.
S.Liepienė.
S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Sep 29, 2015, 2:45 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 9:14 PM

Avinas (03 21–04 19)

Atrodo, kad viskas ne taip, kaip manėte ar planavote. Regis, kad visata kas rytą vis sujaukia jūsų darbų, jausmų, potyrių dėlionę. Ir tai gali būti tik į gera! Tik aukščiausiosios jėgos iš pat ryto į namus atitempia torčiuką, seniai matytų draugų ar tiesiog padeda susitikti su žmogumi, apie kurį senokai galvojate.

Visas gyvenimo pataisas priimkite kaip dovaną, nes visata turi savo planą, net jei jo ir nežinote.

Jautis (04 20–05 20)

Matykite, skaitykite gyvenimo ženklus. Neabejokite, nedvejokite, jei sulaukiate pasiūlymų, jei jus kas nors glosto žvilgsniu. Niekas rimtai neišvirs į meilės romaną, tačiau galite turėti malonų pašnekovą ir puikiai praleisti laiką. Juk ne taip dažnai gyvenimas iki jūsų durų atveda tokį žmogų.

Norinčius stabilumo ir pastovumo gyvenimas užvers kasdieniais darbais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Virš debesų viskas atrodo gražiau, patraukliau, lengviau. Tačiau didesnė dalis žmonių vaikštinėja žemėje ir sprendžia žemiškas problemas. O tos problemos labai jau asmeniškos: kas namie pernelyg daug prižadėjo, kas svetimais jausmais žaidžia, o dar kiti nežino, kaip savo svajones paversti realybe.

Labai svarbu sudaryti sąrašą to, kas svarbu, kas tik antraeiliai dalykai, o ką galima ir visai užmiršti. Suprasdami, kas svarbiausia, žinosite, kur nukreipti energiją.

Vėžys (06 21–07 22)

Savaitė sėkmingiausia tiems, kurie kelyje, keliauja pajūriu, žvelgia nuo kalvotų šlaitų. Tie, kurie atitrūksta nuo kasdienybės, iš esmės pakeičia gyvenimą bent keletui dienų. Tačiau tai sukelia įtampą asmeniniuose santykiuose, pradedate lyginti, komentuoti tai, į ką verčiau visai nesikišti.

Svarbiausia – išlikti tolerantiškiems, pasimokyti iš susidariusių situacijų ir neskubėti teisti kitų.

Liūtas (07 23–08 22)

Laikas paskoloms, kreditams ir panašiems reikalams jau praėjo. Galima pabandyti ir dabar, tačiau atsiranda daug paslėptų, neaiškių aplinkybių, o ir dokumentus reikia po keletą kartų perrašyti, rinkti parašus ir vėl iš naujo minti valdininkų slenksčius.

Jei galima atidėti tai, kas susiję su popieriniais reikalais, atidėkite. Nebent mokotės origamio meno, piešiate ar kitokiais būdais mėginate atrasti save.

Mergelė (08 23–09 22)

Atrodo, kad viskas pajudėjo, jūsų sėkmės vartai atsivėrė. Vėl verda darbai, o tai garantuoja pajamas, kartu ir kokybiškesnį, ramesnį gyvenimą. Tačiau gali būti, jog dar nieko ir nevyksta. Reikia pergalvoti, kodėl, ko dar nepadarėte, kad atsirastų nauja vieta gyvenimo apdovanojimams. Tai nebūtinai dvasiniai dalykai ar labdara, greičiau jau asmeninio tobulėjimo reikalas.

Turite norų ką nors sužinoti, išmokti? Imkitės to, labai palankus laikas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kontroliuokite ne tik tai, ką sakote, bet ir tai, ką galvojate, planuojate ar sau pasižadate. Viskas pakimba erdvėje, pildosi beveik taip, kaip mąstėte ar įvardijote. Fatališkumo šleifas velkasi dar nuo užtemimų, o ir juodasis Mėnulis jūsų ženkle visai nepadeda, o tik iškelia visas nuosėdas, likusias nuo šio ir praėjusių gyvenimų.

Atsakomybė už savo poelgius, sumanymus ir ateitį dabar tenka jums patiems.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesvarbu, kas už lango: didmiestis, ežeras, kalnai ar pelkė. Viskas vyksta jūsų asmeniniame gyvenime ir aplinka, svetimi žmonės šiuo metu negali turėti įtakos. Na, nebent jūsų gyvenimas yra glaudžiai susijęs su politiniu gyvenimu ir visomis jo srovėmis.

Finansiniai reikalai sprendžiasi sunkiai, tačiau tai netrukdo linksmintis, lankyti draugų ar pažiūrėti gero filmo. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio.

Šaulys (11 22–12 21)

Viskas vyksta spontaniškai, impulsyviai bandant pakilti, pagauti kylančią šilto oro srovę ir sukti vis naujus gyvenimo ratus neeikvojant jėgų. Jums tai gali pavykti! Ši oro srovė – jūsų karjera, darbai, tai, kas suteikia statusą visuomenėje.

Todėl svarbu santykiai ne tik su kolegomis, partneriais, bet ir su antrąja puse, kuri gali ne tik oro sroves, bet ir vėjus paleisti ir sustabdyti kada panorėjusi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Į viską žiūrėkite paprasčiau. Gali būti, kad dabar jums tenka elgtis truputį kitaip, nei esate įpratę ar jūsų principai diktuoja. Menkas melas, nedidukė apgavystė gali būti viena galimybių pasiekti trokštamą tikslą.

Nebus malonu, bet labai efektyvu. Savaitė prabėgs lengvu, šiek tiek tingiu žingsniu, niekas jūsų neskubins, o ir jūs turėsite laiko savo sprendimams apmąstyti.

Vandenis (01 20–02 18)

Esate įtraukti į kolektyvinę veiklą, gyvenate kaip spirgutis keptuvėje ir nieko negalite, o gal ir nenorite keisti. Ši savaitė panaši į daugelį, tačiau nors finansiniai reikalai tvarkomi sklandžiai (ypač tie, kurie susiję su darbais, apmokėjimu ir premijomis), planuojamos kelionės vis tiek stringa.

Nieko baisaus, jei nukelsite išvykimo datą, svarbu, kad būtų suplanuota.

Žuvys (02 19–03 20)

Neabejokite savimi, net ir tada, kai sulaukiate priekaištų ir kritikos. Šis laikas nėra labai palankus bendrauti, naujiems santykiams užmegzti, greičiau jau įsisenėjusių konfliktų, nesusipratimų sprendimo metas. Ir tai reikia daryti bandant užmegzti dialogą, o ne konkrečiai, aštriai ir įsakmiu tonu.

O visa kita – kaip visada: su laimėjimais, žibėjimais ir gėlėmis. Naujos knygos, nauji filmai ir subtilios vakarienės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.