Astrologė S. Liepienė: nelaukite, kol kiti padarys sprendimus

Spalio pradžia atnešė ir vėsesnius orus, o ką šį savaitė atneš jums? Astrologė Skirma Liepienė pataria šią savaitę vengti konfliktų. Mergelėms ši savaitė bus kupina veiklos, todėl nebijokite priimti naujus iššūkius ir tobulėti. Tuo tarpu Šauliams reikėtų vengti viešo santykių aiškinimosi. 

Astrologės S.Liepienės horoskopas.<br>123rf nuotr.
Astrologės S.Liepienės horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-10-06 14:48, atnaujinta 2017-10-11 17:43

Galvojate apie darbą tiek pat, kiek apie namus? Neverta, nes darbas yra darbas, negalima visko suversti į vieną krepšį, užmesti nelygintais skalbiniais. Viskam savas laikas ir sava vieta bei kompanija. Jei galite, atsisakykite linksmybių su bendradarbiais, tai gali komplikuoti situaciją darbe. Konfliktai su antrąja puse bus audringi, bet trumpalaikiai. Visai kaip lietus už lango.

Jautis (04 20–05 20)

Skirti daugiau dėmesio drabužiams, tai nereiškia visko pakeisti juoda spalva. Labai praktiška, gal net madinga, bet jums reikia švelnesnių, šiltesnių atspalvių, kad jaustumėtės saugiai ir patogiai. Laikas išsibarsto ir jūs nebespėjate daugelio dalykų. Jums teks atsisakyti popamokinės veiklos, kad galėtumėte pasirūpinti ne tik savimi ir namiškiais, nes jie dabar gyvena kaip našlaičiai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Namai ir meilė – vis dar karštieji taškai. Ir tenka kariauti atvirai, imtis partizaninių veiksmų ar ieškoti to, kas būtų neutralioji zona. Labai tikėtina, jog pagrindinė šios įtampos priežastis labai banali – pinigai. Ir jei tai iš tiesų svarbiausia karo priežastis, pasirašykite paliaubas su abipusiais įsipareigojimais, konkrečiomis sumomis. Taip pat nereikia palikti vietos jokiems įtarinėjimams. Čia jau garbės reikalas.

Vėžys (06 21–07 22)

Nėra kelio į laimę. Patys keliai, siekiai, norai ir bandymai savo planus paversti realybe, pats kūrybinis procesas ir yra laimė. Dalyvaukite didžiausiame projekte gyvenime. Nestovėkite nuošalėje, nelaukite, kol kiti padarys sprendimus, imkitės iniciatyvos patys. Daugiau bendraukite, važiuokite, keliaukite, kurkite ateities planus, tobulėkite. Nepraraskite ryšio su tais, kurie jums svarbūs.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai gaila, kad tikėdamiesi didelio finansinio srauto ir jo laukdami imatės ne tos veiklos ar ne to būdo uždirbti pinigus. Aišku, tai laikas, kai savivertė yra kilstelėta ir manote, kad galite su viskuo susitvarkyti patys. Deja, iš šalies atrodo kitaip. Paleiskite klientą, užsakovą, jei matote, kad tai ne jūsų sritis. Pinigai nėra stimulas susigadinti reputaciją. Šiuo metu lengva gauti kreditą, bet sunkoka bus jį atiduoti.

Mergelė (08 23–09 22)

Veiklos periodas. Turite ne tik norų, sumanymų, bet ir galimybių. Puikus laikas ne tik tęsti darbus, bet ir imtis naujų sumanymų. Aišku, yra tikimybė, kad būsite išlaidesni nei visada ar skirsite pinigus svajonių išsipildymui. Kad ir kaip būtų, visada žinosite, kas galima, o ką reikia atidėti vėlesniam laikui. Kadangi sekasi darbai, meilės reikalai greičiausiai nesiseks.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Darbų voratinklis apraizgo ir nepaleidžia. Laiko sau ar malonumams visai nebelieka. Tačiau darbų skaičius stipriai susijęs su finansine gerove, todėl aišku, kur daugiausia praleisite laiko. Namie būsite suprasti ir palaikomi. Jokių neigiamų emocijų ar priekaištų. Darbo kelionės, trumpos išvykos svetur taip pat planuojamos šiuo laikotarpiu. Didžiosios reformos ar plėtra irgi gali būti sumanyta dabar.

Skorpionas (10 23–11 21)

Dvejopi jausmai, kaip kalno viršūnėje: gėrėtis tuo, ką turite, ką pasiekėte, bandyti pamatyti tolyn už horizonto. Arba nerti žemyn ir atsisakyti visko, jei neįmanoma palypėti aukščiau. Tai priklausys nuo nuotaikos, nuo aplinkinių ir susiklosčiusios situacijos. Bet vis tiek bus išeitis. Puikus vynas, gera kompanija, žmonės, kurie supranta, apie ką kalbate, kuo gyvenate, kas jums rūpi, – ir viskas sustos į savo vietas.

Šaulys (11 22–12 21)

Nesiaiškinkite santykių viešojoje vietoje, neaptarinėkite šeimos problemų kitiems girdint. Ne todėl, kad visi norės patarti, tiesiog tai nėra malonu klausytis iš šalies. O ir kam reikia, kad nuoskaudas vėjas išnešiotų, geriau jau namie po kilimėliu sušluoti. O šiaip gyvenimas pernelyg nesikeis. Na, nebent sumanėte ką nors grandiozinio, nepakartojamo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kiekvienas sutiktas žmogus, kiekviena kelionė – patirtis. Ir reikia ją semti pilnomis rieškučiomis, kiek galima. Nes pažinimas verčia mus keistis, tobulėti. Kiekvienas atsitiktinai sutiktas žmogus nėra atsitiktinis jūsų gyvenime. Jis atėjo ko nors išmokyti. Priimkite šias pamokas. O jei norite susisukti tyliai ir sėdėti, jums nepavyks. Atsiras kam jus išjudinti ir versti eiti pirmyn.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas pabyra kaip karoliai į daug mažų rausvų akmenėlių. Jie rieda į visas puses, slepiasi praeityje, kasdieniuose darbuose. Tačiau ši savaitė skirta tam, kad visa tai surinktumėte, kad rausvais akmenėliais į delną sukristų ne tik gyvenimo pilnatvė, laimė, sėkmė, bet ir kad pamatytumėte, kiek daug turite. Saugokite, didžiuokitės tuo, ką pasiekėte, ir tuo, apie ką svajojate.

Žuvys (02 19–03 20)

Kiekviena emocija turi savo spalvą, kvapą, o gal net ir skonį. Ir šią gražią dermę sukuria mūsų patirtis. Todėl ne visi žmonės mėgsta žole kvepiantį aliejų ar obuolių prieskonį turinčią kavą. Šią savaitę daugiau dėmesio skirkite nematerialiems dalykams, ugdykite jautresnius pojūčius, daugiau laisvės duokite emocijoms. Ieškokite ryšio tarp to, kas vyksta dabar ir vyko praeityje. Ir visa tai supinkite su naujais kvapais, skoniais, kad paskui lengviau būtų prisiminti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.