Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 7 d.

Komplikuotas metas – painiava, tuščios ambicijos trukdys ir tvarkant reikalus, ir bendraujant su artimaisiais. Nepalankus metas priimti svarbius karjeros, finansinius sprendimus. Neverta orientuotis į maksimumą – tuomet tikrai nieko nepešite.

Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 7 d.<br>123rf nuotr.
Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 7 d.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-07 00:00, atnaujinta 2017-10-11 16:24

Sunki diena asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, taip pat kariškiams, sportininkams. Nepalankus laikas ir svajotojams, taip pat moterims – bus galima nukentėti dėl nemokėjimo realiai vertinti savo galimybių, jausmų (savo ir vyrų). Nesmagumų moterims gali kilti ir dėl vyrų, su kuriais bus bendraujama darbe ar namie, blogos jų nuotaikos ar agresyvumo.

Pasisaugokite intrigantų bei kerštautojų. Įtarinėti venkite, bet nebūkite ir patiklūs, nepasikliaukite ką tik išgirstomis naujienomis.

Šiandien didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų tiek darbe, tiek namie, taip pat keliaujant (ypač oro ar vandens transportu) tikimybė. Galimos įvairios avarijos, susijusios su technikos gedimais, neatidumu. Tikėtini rūpesčiai per vandentiekį, kanalizaciją. Būtinas didesnis atsargumas su dujomis, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais instrumentais. Labiau derėtų vengti apsvaigusių žmonių, patiems taip pat patartina atsisakyti svaigalų – kuo blaivesni šiandien būsite, tuo mažiau nemalonumų patirsite. Venkite svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų. Būkite atidesni maisto, ypač žuvies kokybei – galimi apsinuodijimai.

Stenkitės likti ramūs ir atidūs, nepersitempkite, dažniau ilsėkitės ir neskubėkite – tai padės išvengti galvos skausmų bei traumų. Labiau pažeidžiama bus galva, akys, nosys, dantys, pėdos. Gali pablogėti ligonių, turinčių kraujotakos sutrikimų, sveikata.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai svarbesni moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasisemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, iki kraujo susižeisti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę ar kokį nors blizgantį, spindintį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įsisenėjusiems reikalams tvarkyti, palankus kelionėms; tinkamos ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Nors jausitės geriau nei kiti, nesiimkite atsakingų darbų. Ne laikas demonstruoti drąsą, šaunumą ir rizikuoti turtu, gyvybe ar savo prestižu.

Jautis (04 21–05 21). Reikalams tvarkyti, kelionėms ši diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir iš nieko nelaukite padėkos bei įvertinimo. Didesnė avarijų, vagysčių namuose, darbe tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite gauti visai įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite labai džiaugtis, nepulkite tuoj pat imtis naujo dalyko. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Didesnė autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Saugokite paslaptis, dokumentus ir naujų sumanymų idėjas.

Vėžys (06 22–07 22). Neverta pasiduoti fatališkoms nuotaikoms, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu optimizmui pagrindo irgi neturite. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte padėties tvarkydami reikalus ar bendraudami su šeimos nariais.

Liūtas (07 22–08 23). Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar nevilties. Venkite karštakošiškų sprendimų, bet kokių rizikingų situacijų. Galite patirti fizinių ar moralinių traumų.

Mergelė (08 23–09 23). Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Tai nepalankus metas, kai reikia vengti bet kokių konfliktų ir nepriimti svarbių sprendimų. Saugokite savo sveikatą ir turtą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima išdavystė, draugo apgaulė.

Skorpionas (10 23–11 23). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo ar net prarasti einamas pareigas. Užduotis atlikite kuo atidžiau. Būkite dėmesingesni artimiesiems, dažniau jiems nusileiskite. Ir nepykite, jei išgirsite, kad esate neteisūs – tikėtina, kad taip ir bus.

Šaulys (11 23–12 22). Nors šiandien jausitės smagiau, būkite pasirengę susidurti su įvairiausiais nesmagumais, moraline prievarta. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimas netikėtas ir tikriausiai nepagrįstas nusivylimas mylimu žmogumi. Bloga diena tvarkyti piniginius ir turto reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Galite netekti ne tik jėgų, bet ir prarasti viltį. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl kurių pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Netvarkykite jokių reikalų.

Vandenis (01 21–02 20). Sutuoktinis, partneriai, net draugai gali priminti jūsų trūkumus, klaidas. Nepykite, dabar daug kam (jums taip pat) gali stigti optimizmo ir objektyvumo. Svarbu patiems nieko nekritikuoti, neteisti.

Žuvys (02 20–03 21). Gali be priežasties pablogėti nuotaika, sveikata. Bus sunkoka tvardytis. Tad pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais ir nebendrauti su piktais, kerštingais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.