Grožis pagal Zodiako ženklus: ką jums atseikėjo gamta?

Verta susimąstyti, kad mūsų grožis ir individualumas užkoduotas ne tik genuose, bet ir, tikėtina, Zodiako ženkle. Tas, kas tinka Jaučiams, netiks Mergelėms, todėl, mielos moterys, būkite budrios ir pasinaudokite konkrečiai jūsų Zodiako ženklui skirtais grožio patarimais.

Tas, kas tinka Jaučiams, netiks Mergelėms.<br>„123rf.com“ nuotr.
Tas, kas tinka Jaučiams, netiks Mergelėms.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kate Hudson.<br>AP nuotr.
Kate Hudson.<br>AP nuotr.
Penelope Cruz.<br>AP nuotr.
Penelope Cruz.<br>AP nuotr.
Angelina Jolie.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Angelina Jolie.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Pamela Anderson.<br>AP nuotr.
Pamela Anderson.<br>AP nuotr.
Jennifer Lopez.<br>AP nuotr.
Jennifer Lopez.<br>AP nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>AP nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>AP nuotr.
Demi Moore.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Demi Moore.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Tyra Banks.<br>AP nuotr.
Tyra Banks.<br>AP nuotr.
Catherine Middleton.<br>AP nuotr.
Catherine Middleton.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Oct 24, 2015, 1:40 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 3:25 AM

Avinas

Pavyzdys turėtų būti atletiška ir žavingoji aktorė, gimusi po Avino ženklu, – Kate Hudson. Kadangi šį Zodiako ženklą valdo galva, turėtumėte skirti dėmesio savo plaukams. Pagyrų ir komplimentų sulauksite, jeigu plaukus paryškinsite keliomis šviesiomis sruogomis. Jos suteiks jaunatviškumo ir žavesio. Kadangi esate nuolat užsiėmusios ir vengiate kosmetikos, rinkitės pagrindines priemones, kurios pravers jums ir darbe, ir vakarėlyje – tai kokybiškas blakstienų tušas, lūpų blizgis ir kompaktinė pudra.

Jautis

Jūsų grožis slypi įgimtame moteriškume. Esate neprilygstama, kaip ir žavingoji aktorė Penelope Cruz. Visais įmanomais būdais siekiate išsaugoti dailų veidą, nuolat maskuojate kiekvieną atsiradusį spuogelį. Dėmesys nuo jų nukryps, jeigu dėmesį nukreipsite į lūpas. Jas ryškinkite kokybiškais matiniais lūpų dažais, įvairiaspalviai blizgiais bei iš mados neišeinančiais lūpų pieštukais. Ryškios lūpos suteiks jums taip trokštamo seksualumo. Dvyniai

Dvynių įkvėpėja – Angelina Jolie. O ji – sportiška, liekna, stipri moteris. Jei norite atrodyti nepriekaištingai, turėtumėte skirti dėmesio ne tik makiažui ar šukuosenai, bet ir kūno tvirtumui. Raskite laiko sustiprinti rankas ir pečius kilnodamos svarelius. Jūsų ilgos ir seksualios rankos privers aikčioti visus gerbėjus.

Vėžys

Ne veltui stiprioji Vėžio pusė – iškili ir dėmesį traukianti krūtinė. Bene visos šio Zodiako ženklo atstovės didžiuojasi savo iškilumais ir renkasi itin atviras palaidines bei sukneles. Vėžiams patariama rinktis ir seksualias liemenėles, kurios suteikia krūtinei dailią formą ir priverčia gerbėjus eiti iš proto. Seksualioji deivė Pamela Anderson, gimusi po Vėžio ženklu, visą gyvenimą gerbėjus viliojo būtent krūtine.

Liūtas

Karingoji Liūtė Jennifer Lopez, gerbėjus žavinti garbanotais plaukais ir visada įdegusiu kūnu, kiekvienai patartų, kad labai svarbu atrodyti viliojančiai ir gundančiai nuo galvos iki kojų. Jei norite atkreipti vyrų dėmesį, eidama į vakarėlį ar naktinį klubą išsitepkite kūną savaiminio įdegio kremu su bronziniu atspalviu arba lankykitės soliariume. Niekas taip nevilioja vyrų kaip įdegusi laukinė katė.

Mergelė

Šio Zodiako ženklo atstovės pripratusios rinktis natūralumą. Joms svetimas savaiminio įdegio kremas, jų visiškai nedomina dekoratyvinės kosmetikos naujovės. Tačiau moteriška būti nori kiekviena, todėl Mergelių ženklo atstovėms pavyks atsiskleisti naudojant tinkamus kvepalus. Puikiai tinka kvepalai su itin saldžiomis natomis.

Svarstyklės

Talentingoji Gwyneth Paltrow gimusi po Svarstyklių ženklu. Ji kaip tikra gėlė keri aplinkinius ir gerbėjus ne tik išoriniu, bet ir vidiniu grožiu. Ši savybė būdinga daugeliui šio ženklo atstovių. Viena gražiausių Svarstyklių veido dalių – akys. Jas rekomenduojama ryškinti prie akių spalvos tinkančiais šešėliais, akių apvadu, kokybišku blakstienų tušu. Tinkamai parinktas makiažas padės jums išlikti harmoningai net ir sudėtingiausiomis situacijomis.

Skorpionas

Lyg magnetas traukianti Demi Moore iš kitų išsiskiria vidine jėga, kuria spinduliuoja. Jei norite kurstyti aistrą ir impulsyvumą, turėtumėte rinktis kovos menus – puikiai tinka karatė, bokso treniruotės arba joga. Stiprus ir treniruotas kūnas jums tinka gerokai labiau nei ryškus makiažas.

Šaulys

Kaip ir modelis Tyra Banks, daugelis Šaulio ženklo atstovių nebijo eksperimentuoti su savo išvaizda. Ir visai nesvarbu, einate į dalykinį susitikimą ar į ilgai lauktą vakarėlį. Labiausiai esate linkusios eksperimentuoti su savo plaukais. Tai teisingas pasirinkimas, nes tiek palaidi plaukai, tiek surišti į kuklų kuodelį ar arklio uodegą, suteikia jums didžiulį pasisekimą ir patrauklumo.

Ožiaragis

Daugelis Ožiaragio ženklo atstovių, kaip ir Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton, yra pasiruošusios padaryti bet ką, kad pavyktų pasiekti didžiausias aukštumas. Ožiaragiams rekomenduojama grožio procedūromis rūpintis tiksliai nustatytu laiku – kiekvieną mėnesį skiriant dėmesio tam tikroms kūno dalims. Vilkėdamos ryškias sukneles atkreipiate į save dėmesį, pabrėžiate savo individualumą, tačiau jei norėtumėte neatrodyti taip išraiškingai, geras pasirinkimas – pastelinių spalvų drabužiai arba aksesuarai.

Vandenis

Daugelį nugalite draugiškumu, mokėjimu bendrauti, komunikabilu. Šiomis savybėmis primenate garsią aktorę Jennifer Aniston. Tačiau jei norite iš draugų išsiskirti ir tam tikrais stiliaus pokyčiais, puikiai tiks ryškiai mėlynos prikabinamosios dirbtinės plaukų sruogelės, skirtingų spalvų manikiūras arba auskaras nosyje. Atrodysite patrakusi ir išdykusi.

Žuvys

Šiam Zodiako ženklui labiausiai tinka tokie apibūdinimai kaip svajinga ir romantiška. Šie bruožai jums padeda išsiskirti iš kitų, tačiau Žuvys paprastai yra fiziškai labai gražios asmenybės, kurioms būdinga daili figūra, ilgos kojos. Neslėpkite jų, išryškinkite jas avėdamos aukštakulnius arba segėdamos trumpus sijonėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.