Palmiros horoskopas pirmadieniui, spalio 26 d.

Puikus metas, žadantis ilgalaikę sėkmę, tad gerai imtis ko nors nauja, pradėti naujus darbus. Naujos idėjos, įkvėpimas, kūrybingumas, intuicija!

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 9:44 PM

Atsipalaiduokite, pasiduokite pirmajam impulsui. Ir darykite taip, taip atrodo, – tai improvizacijų laikas, kai galima pasikliauti nuojauta, kai viskas vyksta sklandžiai, kai bent truputį atsipalaiduojame... Naudingas (nors kiek įtemptas) laikas besimokantiems, taip pat rašantiems – išgirsite, sužinosite įdomių dalykų, kils išskirtinių sumanymų. Kūrybinių ar laisvų profesijų atstovams šiandien verta susitelkti į svarbiausius uždavinius. Palanku pasirašyti darbo sutartį. Tik niekur neskubėkite, atsargiau reikėtų ir žadėti – galite pervertinti savo galimybes.

Vakaras po 17 val. 14 min. jau sunkus, įtemptas – padidės konfliktų, nelaimių, traumų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais. Vakare nederėtų skirti ir atsakingų susitikimų – nei dalykinių, nei asmeninių. Taip pat nesiaiškinkite santykių – atidėkite tai vėlesnėms dienoms. Vakaras netinkamas pramogauti, meilės pasimatymams.

Geriausia neatsiminti, ką sapnavote iš sekmadienio į pirmadienį. Net jeigu ką nors ryškiai atsiminsite, tai susiję ne su jumis pačiais, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors apipiltų vandeniu – gali paaiškėti jūsų paslaptis; pačiam išlieti vandenį – artimus žmones liečiančios apkalbos; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės; jei batas suplyštų – draugo išdavystė, gali būti, kad artimieji vagia jūsų energiją.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai; jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 17 val. 14 min. nepalankus svarbiems reikalams, atsakingiems sprendimams, vėliau tinkamas laikas bet kokiems darbams, susitikimams; gerai rinktis ryškių, šiltų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Rizikuokite – susikaupusias problemas reikia spręsti energingai, drąsiai. Vis dėlto neperlenkite lazdos – įsiklausykite į intuiciją: jei viduje nebūsite tikri dėl sėkmės, verčiau jau reikalo išvis nesiimkite. Vakaras po 17 val. įtemptas, nemenka traumų, konfliktų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Nesureikšminkite galimų smulkių nesklandumų ir nepersistenkite ko nors siekdami – šiandien kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Gautų pasiūlymų, ypač iki 17 val., nederėtų atsisakyti – beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga. Vakaras neramus, patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 22). Reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero lūžio narpliojant reikalus ar santykius su draugais, mylimu žmogumi metas: nepamirškite mylimajam pasakyti to, kas abiem svarbu. Tinkamas laikas svarbiam darbo susitikimui, įstrigusiam reikalui sutvarkyti. Vakare padidės konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Dabar galite pasiekti tai, kam seniai rengėtės. Būkite atkaklūs – jūs laimėsite. Tinka tvarkyti darbo reikalus, su vadovybe pašnekėti apie savo karjeros perspektyvas. Vakaras nelengvas – pasistenkite išvengti nemalonių pokalbių, kad galėtumėte ramiai užmigti.

Liūtas (07 22–08 23). Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų darbų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Tai palankus metas susitikti su įtakingais asmenimis. Tinka kreiptis pagalbos, paramos. Vakaras nepalankus pramogauti ar flirtuoti.

Mergelė (08 23–09 23). Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas ims ir savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į jus varginančius klausimus. Svarbūs dalykai atsivers per nuojautas, sapnus, tad labiau pasikliaukite intuicija ir elkitės taip, kaip sako vidus. Diena palanki mokesčiams, draudimo reikalams tvarkyti. Vakaras gana neramus, tad jokių kritiškų nuomonių, jokių pastabų, priekabių bendraujant su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Draugų bei partnerių dėka pakreipsite įvykius jums svarbia linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio. Tik vakare nieko nesugadinkite.

Skorpionas (10 23–11 23). Dalykiniams reikalams tvarkyti tinkamas laikas. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Vakare raskite laiko atsipalaiduoti, kitaip nuo įtampos gali pašlyti sveikata.

Šaulys (11 23–12 22). Sėkmės ir naujų pergalių metas. Galite sulaukti seniai pelnyto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti išskirtinių pokyčių. Vakaras nekoks – tikėtina, kad be reikalo imsite įtarinėti mylimą žmogų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Mažiau galvokite, kaip sunku, kaip viskas neaišku ir miglota, kitaip galite praleisti puikiąsias šios dienos galimybes. Labiau pasikliaukite likimo išmintimi ir neatsisakykite to, ką jums siūlo gyvenimas. Beje, šiandien gauti ir priimti dalykiniai pasiūlymai ateityje nulems nemažą sėkmę (tiesa, ne iškart). Šiandien palanku tvarkyti šeimos reikalus. Vakarą patartina praleisti namie.

Vandenis (01 21–02 20). Svarbiausia bus mokėti stebėti, girdėti, mokytis – sau pakenksite, jei manysite, kad viską žinote. Imkitės skubių, neatidėliotinų reikalų, susitikite su reikalingais žmonėmis – susitelkite ir padarykite tai, kas išties svarbu, nes ši diena užtikrins tolesnę sėkmę. Geras laikas skubiems darbams atlikti, taip pat kreiptis pagalbos. Tik nerizikuokite kelyje ir venkite ginčų. Vakare nemenka traumų tikimybė.

Žuvys (02 20–03 21). Naudingų rūpesčių metas, kai viskas – tik į naudą. Palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų meilės sferoje. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį, sandorius. Palankus laikas ir piniginiams, turto reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.