Astrologė Palmira: imkitės ryžtingai tvarkyti reikalus

Prasideda didžiosios sėkmės savaitė. Puikus laikas tiems, kurie gyvena teisingai, kurie išsiugdę valią ir vadovaujasi pagarba aplinkiniams. Net jei nemanote tokie esantys, dabar susitelkę tokie tapsite! Nuo šiandien imkitės ryžtingai tvarkyti reikalus – sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdį įtakingiems asmenims, savo vadovams.

Palmiros horoskopas.
Palmiros horoskopas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2015, 4:30 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 8:11 AM

Tiesa, svarbiausia bus idėja. Turite aiškiai žinoti, dėl ko tai darote, ko siekiate ar bent jau tai, kokiomis idėjomis šiuo metu užsidegęs jums svarbus asmuo.

Pirmasis įspūdis lems beveik viską, tad blogai nusiteikę ar netinkamai vilkėdami nesusitikinėkite su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų karjera ar finansiniai reikalai. Bus palanku spręsti socialines, juridines bei finansines problemas – pakovokite už savo teises, pinigus ir įtaką. Tad ruoškitės permainoms, naujiems geriems dalykas. O pradėti reikėtų rytoj arba poryt, kai bus idealus laikas imtis naujų darbų, svarbių dokumentų, sandorių, reklamos, pristatymų!

Pirmadienį 9 val. 7 min. Merkurijus įeina į Skorpiono ženklą ir juo judės iki lapkričio 20 d. Kai Merkurijus yra Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slaptos ironijos, sarkazmo. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namie. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai, jei matėte pasagą, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Buvote nuogi – gali paaiškėti jūsų apgaulė; paukščius regėjote – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga; jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda; apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus itin svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 21).

Keblumai, problemos spręsis savaime – tik turėkite kantrybės. Beje, jums gali pagelbėti įtakingi asmenys ar žmogus iš toli. Labiau seksis tiems, kurie remiasi intuicija. Vakaras žada malonių staigmenų... Palankūs romantiški pasimatymai.

Jautis (04 21–05 21).

Galite įgyti įtakingo asmens pagarbą, sulaukti paramos iš vadovybės – drąsiai siūlykite savo projektus, reikškite nuomonę. Gera diena ieškoti bendraminčių savo veikloje ir su jais planuoti būsimus darbus.

Dvyniai (05 21–06 22).

Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti didelį tikslą. Tiktų kreiptis į vadovybę su reikalavimais, prašymais, ypač dėl didesnės algos ar aukštesnių pareigų.

Vėžys (06 22–07 22).

Pasinaudokite atsiveriančiomis plačiomis galimybėmis. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Liūtas (07 22–08 23).

Tai sėkmės metas, tiesa, iki vakaro neverta veržtis į areną lemtingo mūšio. Mokėkite laukti – tik vakare prasidės jūsų lyderystės laikas. Diena bus tinkama konfidencialioms problemoms spręsti. Svarbius reikalus geriau atidėti rytdienai. Tiesa, vakaras palankus susitikti su jums svarbiais asmenimis – jūsų nuomonės bei poreikių bus paisoma.

Mergelė (08 23–09 23).

Vertėtų daugiau dėmesio skirti įvaizdžiui, mat ši diena gera pasirodyti visuomenėje, reikšmingiems susitikimams, susitarimams, rimtiems partneriškiems ryšiams užmegzti. Vakaras palankus atsipalaiduoti ypatingoje aplinkoje su jums brangiais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23).

Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga jūsų veiklai. Tiesa, nebūkite pasyvūs – labiau pakovokite už save. Palanku kreiptis į vadovybę su svarbiu pageidavimu ar siūlymu. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Skorpionas (10 23–11 23).

Nuostabus metas, žadantis sėkmę. Šiandien derėtų tvarkyti svarbiausius reikalus, nuo kurių priklausys jūsų ilgalaikė sėkmė bei pripažinimas.

Šaulys (11 23–12 22).

Įtemptas metas, tačiau tinkamas pakovoti už savo teises, pripažinimą. Jums pavyks pakeisti savo vadovo, visuomenės, partnerių, nuomonę apie save bei santykius jums palankesne linkme. Vakaras itin palankus viešnagėms, svarbiems susitikimams, susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 21).

Nepasiduokite abejonėms – viskas kuo puikiausiai pasiseks, tik vertėtų pasinaudoti jums siūloma pagalba, ypač tėvų, šeimos draugų.

Vandenis (01 21–02 20).

Pelnytų gerų pokyčių metas. Palanku spręsti finansines problemas, geras laikas ryžtingam pokalbiui su šefu. Palanku pirkti darbo techniką.

Žuvys (02 20–03 21).

Nors jūsų nuotaikos gana romantiškos, nepraleiskite geros progos sutvarkyti sudėtingą, atsibodusį reikalą. Tai geras metas pokalbiui su įtakingu asmeniu, savo viršininku, taip pat neįveikiamu biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate ar kuris nenori jūsų suprasti, įvertinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.