Palmiros horoskopas savaitgaliui, lapkričio 21-22 d.

Savaitgalis – permainų metas: sekmadienio rytą Saulė pereis į intravertiškojo vandens ženklo Skorpiono į ekstravertiškąjį Šaulį, ugnies ženklą. Dar Senovės persai zoroastriečiai manė, kad pasikeitimo ir perėjimo metas yra pavojingas, kai gali kas nors nutikti, tad būtinas atsargumas, atida, susitelkimas į save. Šį savaitgalį venkite rizikingų kelionių, audringų pramogų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-20 23:01, atnaujinta 2017-10-03 14:38

Šeštadienis tinkamas užbaigti senus darbus, tvarkytis, valyti (ir energetiškai) namus. Gerai tądien išnešti šiukšles, šlamštą, atiduoti kitiems nereikalingus daiktus. Netiks megzti naujas pažintis, tačiau gerai atnaujinti nutrūkusius ryšius. Su naujais žmonėmis apskritai būkite atsargesni, ypač kelionėse, viešnagėse.

Savaitgalis (šeštadienis itin) gana neramus, ypač moterims. Gali kilti nenumatytų rūpesčių šeimoje, gresia ir neplanuotos išlaidos. Pasistenkite tądien savęs bei savo partnerio nevarginti klausimais: „Myli – nemyli?“, „Skolingas – neskolingas?“ ir tiesiog pasidžiaugti tokia situacija, kokia yra. Pliusų yra visada, tik ne visada juos pastebime arba norime pastebėti. Beje, diena nepalanki meilės pasimatymams ir romantiškų pažinčių mezgimui.

Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų – galite susipykti ir dėl neesminių dalykų. Tad venkite pastebėti kitų trūkumus: juk svetimoje akyje net krislas vistas rąstu. Būtinas santūrumas, ypač pramogaujant, švenčiant. Ir nebūkite išlaidūs, nepirkite vertingų daiktų.

Pirmadienis nepalankus piniginių – turtinių reikalų tvarkymui.

Sekmadienį 17val. 26min. Saulė įeina į Šaulį, ženklą, apdovanojantį optimizmu bei išmintimi. Šaulys skatina didesnį domėjimąsi moralės, religijos klausimais, autoritetų ieškojimą. Itin ima traukti tolimos kelionės, bendravimas su užsieniečiais, siekiant pažinti naujas kultūras, religijas. Bus prasminga rūpintis padėtimi visuomenėje, įtakos, autoriteto stiprinimu, veiklos plėtimu.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti kruvinai, indus daužyti. Nepalanki spalva – raudona.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes). Palankios spalvos – sidabriniai, žydri tonai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis nulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsipilti verdančiu vandeniu, gauti dovanų vaisių.

Iš sekmadienio į pirmadienio palanku sapnuoti žaliuojančius augalus. Žiema, ruduo – nuostoliai, nusivylimai. Žiedai – sveikata, prinokę vaisiai ant medžių – turtas, skalsa. Gyvūnai – apgaulės, nesėkmės, nuostoliai.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi – galite praleisti gerą progą. Jei namuose imtų nuo lubų tinkas byrėti, jei parketlentė iškristų ar grindys įlūžtų – nuostoliai, namų praradimas. Jei netyčia nagas nulūžtų – netikėta liga, nužiūrėjimo požymis. Jei atsirastų daug smulkių trukdymų, apimtų tingumas – vidinės darnos praradimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkris paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krentančią žvaigždę – nauja pažintis, gauti laišką ar knygą dovanų – aukštesnių jėgų apsaugos požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada painiavą, nepalankus metams kelionėms. Tiesa, tinkamas profesinių problemų sprendimui; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų geltonų tonų drabužius.

Avinas (03 21- 04 21). Skirkite šeštadienį ramiam poilsiui, atsisakykite bent nereikalingo bendravimo. Nesiekite sekmadienį dėmesio jėga, nebūkite įkyrūs, jei jūsų vengs jums patinkantis asmuo. Būtina stiprinti sveikatą. Pirmadienis netinkamas rizikuoti piniguose bei meilėje.

Jautis (04 21- 05 21). Labiau sutelkite savo dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis jums padės teisingai susiorientuoti, suprasti, ką nuo jūsų slepia. Pirmadienis apgaulingas – nebūkite tikri dėl šios dienos naujienų ar pasiūlymų.

Dvyniai (05 21- 06 22). Šeštadienis – nebloga proga susitikimams su dalykiniais partneriais ar savo vadovais neoficialioje aplinkoje. Pasistenkite savaitgalį būti atidesni moterims šeimoje. Pirmadienis atneš netikėtumų reikaluose bei meilėje.

Vėžys (06 22 – 07 22). Šeštadienį palanku išvykti paviešėti pas artimus žmones, giminaičius, gerus draugus. Sekmadienį išklausykite tėvų patarimo jums svarbiu klausimu.

Liūtas (07 22 – 08 23). Mažiau rizikuokite, dėl nieko nesijudinkite – dėl to galite įsivelti į konfliktą, sulaukti nuostolių bei kitokių nemalonumų. Sekmadienis žada nenumatytas išlaidas kelyje arba per svečius. Nesivelkite į atsitiktinius romantiškus nuotykius. Pirmadienis gali pakeisti planus, susijusius su kelionėmis ar romantišku pasimatymu.

Mergelė (08 23 – 09 23). Takto praradimas (šeštadienį itin) brangiai kainuos. Venkite ginčų bei priekaištų. Kad ir kokios pateisinamos būtų jūsų pretenzijos, vis tiek liksite neteisūs. Būkite atidesni bei švelnesni sutuoktiniui. Pirmadienis nuostolingas bei pavojingas.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui ir nepersistenkite prie vaišių stalo šeštadienį – ne tik sukelsite nereikalingų kalbų, bet ir pakenksite sveikatai. Na, o atsitiktiniai meilės nuotykiai sekmadienį bus itin kenksmingi. Pirmadienis žada rūpesčius per partnerius arba priešus, konkurentus.

Skorpionas (10 23 – 11 23). Šeštadienis sudėtingas – vargu ar sulauksite norimo dėmesio. Tai bloga diena šventimams, vertingų dovanų įsigijimu, meilės pasimatymams. Sekmadienį, pirmadienį būkite atidesni sveikatai – ginčai su sutuoktiniu bus itin žalingi jūsų sveikatai.

Šaulys (11 23 – 12 22). Neverta kur nors vykti šeštadienį – namuose jausitės saugesni, ramesni, čia jums labiau seksis. Geriausia kviestis pas save draugus, giminaičius bei mylimą žmogų. Sekmadienį atkusite. Tai gera diena poilsiui su vaikais, šeima. Pirmadienis atneš netikėtumų, bet jie bus naudingi.

Ožiaragis (12 22 – 01 21). Svarbiam bendravimui šeštadienis itin palankus, galite gauti svarbų pasiūlymą, naudingą patarimą. Stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti – tai svarbu ne vien solidumo sumetimais. Galite netyčia išduoti savo paslaptis. Sekmadienį skirkite ramiam poilsiui.

Vandenis (01 21 – 02 20). Įtemptos dienos, kai geriau vengti nereikalingi bendravimo, nevykti į keliones, nepirkti vertingų daiktų. Pirmadienį nereikėtų skubėti priimti gautų pasiūlymų. Būkite atidesni kelyje – klaidos, žioplumas brangiai kainuos.

Žuvys (02 20 – 03 21). Kukliems bei ieškantiems kompromisų savaitgalis nebus sudėtingas. Jei aplinkiniai bus linkę jus paerzinti, pašiepti, o antroji pusė apskritai nekreips rimto dėmesio, tai signalas, jog pretenzijos nepamatuotos. Pirmadienis žada neplanuotas išlaidas. Venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.