Astrologė Palmira: stenkitės vadovautis tik savo paties nuomone

Sudėtinga diena, kai sunku ką nors suplanuoti, numatyti, kai įvyksta tai, ko nelaukėte, ir nepavyksta tai, kas suplanuota, kai norisi daugiau, nei reikia, nei galima, kai stinga pasitikėjimo savimi, ryžto įveikti kliūtis. Galite susidurti su spaudimu iš šalies, iš viršaus... Vis dėlto likite nepriklausomi – vadovaukitės savo nuomone, įsitikinimais.

Palmira Kelertienė perspėjo elgtis apdairiai ir būti atidžiais.<br>D.Stankaus nuotr.
Palmira Kelertienė perspėjo elgtis apdairiai ir būti atidžiais.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-21 04:30, atnaujinta 2017-09-28 06:32

Rizikinga investuoti didelius pinigus, pasirašyti ilgalaikius sandorius. Netiks pradėti naujų darbų, naujos veiklos, tvirtinti svarbių dokumentų. Nemenka apgaulių, vagysčių, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Diena nepalanki kelionėms.

Blogas laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis.

Blogai buvo save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis, ugnį, žaibą – neturtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia būti sulytam ar apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kas nors perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; tinkamos spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Pasitenkinkite mažu ir nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą. Tikėtinos ir nenumatytos išlaidos. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 21). Dvilypė diena, kai geri norai atveda į aklavietę. Nesiveržkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais ar paaukštinimu. Reikia laiko, kad suprastumėte, ar jums to reikia, ar ne. Kita vertus, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės, aukštų asmenų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos.

Dvyniai (05 21–06 22). Kritinė diena. Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones. Itin atsargūs būkite kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau planuokite – tuomet neteks nervintis, kad viskas griūva lyg kortų namelis. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tai pavyks nesunkiai. Nesėkmės ateis per lengvabūdiškumą, paiką patiklumą, atvirumą.

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo diena (kai manysite, kad nieko nepavyks, kad jau galas, atvirkščiai – pasiseks). Ir mažiau planuokite – reikalai kryps nenumatyta, netikėta linkme. Didesnė traumų tikimybė darbe, buityje, kelyje.

Mergelė (08 23–09 23). Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams, stenkitės labiau juos suprasti – ne laikas tiesmukiems auklėjimo būdams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite patikėti, kaip ir nusivilti, nors galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, moraline prievarta. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasiruoškite staigmenoms – tiek geroms, tiek problemiškoms. Aplinkiniams stigs lankstumo, kantrybės, takto, teisingumo jausmo (beje, kaip ir jums). Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą ar susipykti su vadovybe. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 22). Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos, nes galite pakliūti į priklausomybę nuo padėjusio asmens. Didesnė gamybinių, buitinių traumų tikimybė. Svarbu nepersišaldyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Į viską reaguosite ramiai – nereikia labai sureikšminti išgirstų pagyrimų, kaip ir kritikos. Ne laikas avantiūroms – nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atsukti nugarą. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite.

Vandenis (01 21–02 20). Laikas stabtelėti – imkitės tik einamųjų reikalų. Ne laikas naujovėms – problemų kils net tuomet, jei viską esate apgalvoję, apskaičiavę. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Žuvys (02 20–03 21). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors iš tiesų seksis tvarkyti skubius reikalus, neskubinkite įvykių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti. Ir mažiau klausykitės svetimų nuomonių – liksite suklaidinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.