Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 29 d.

Tai sudėtinga, konfliktinė diena, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų ir su niekuo nesiaiškinti santykių (ypač su biurokratais, įvairiais pareigūnais, kelių policija) – pakaks painiavos, nesusipratimų, tiesiog neteisybės. Tad būkite atsargūs ir santūrūs. Beje, tai ir apribojimų bei nuostolių laikas. Mažiau žadėkite, venkite bet kokių įsipareigojimų, taip pat nereikalingo bendravimo.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-28 23:03, atnaujinta 2017-09-26 22:06

Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite. Iš esmės naujų darbų nepradėkite. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams. Pasisaugokite sukčių, nebūkite patiklūs bendraudami su tarpininkais – būsite pernelyg įtaigūs.

Tai blogas laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms, kariškiams, sportininkams.

Grės traumos gamyboje, buityje bei kelyje. Didelė automobilių avarijų tikimybė. Būkite atsargūs su aštriais daiktais bei įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais. Nerizikuokite prie vairo. Labiau pasisaugokite vagių.

Iš pirmadienio į antradienį pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Buvo gerai regėti žuvis, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; iki kraujo susižeisti, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 21). Verta labai atidžiau apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė šiandien apskritai pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai kuriuos – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo pirmosios reakcijos, taupyti jėgas bei laiką.

Jautis (04 21–05 21). Rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti dienos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

Dvyniai (05 21–06 22). Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus (svarbių visai netinka), neskubėkite žadėti. Beje, aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti ar gali atsisakyti vykdyti jums duotus įsipareigojimus. Nerizikuokite kelyje, atsargiau su aštriais įrankiais. Didelė traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Esamus rūpesčius, ypač šeimyninius, finansinius būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors galimos priverstinės išlaidos. Būkite atidesni maisto kokybei.

Liūtas (07 22–08 23). Galite susidurti su rimta priešprieša. Kad ir ką išgirsite, kad ir kas nutiktų, neužsipliekskite. Didelė konfliktų, traumų tikimybė – neskubėkite, nesistenkite būti pirmi ir teisūs – tai per brangiai kainuos.

Mergelė (08 23–09 23). Nesinervinkite, nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su viršininku bei karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų gali kilti ir dėl tėvų, ypač motinos, – jei nenorite vykdyti jų valios, stenkitės diplomatiškai išsisukti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Skorpionas (10 23–11 23). Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairūs kliuviniai gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių, pasipriešinimą, skeptiškumą.

Šaulys (11 23–12 22). Neperšokę duobės nesakykite „op“ – atsakingiausiu momentu gali viskas žlugti. Bus nemenka traumų, nesėkmių kelyje bei tolimose kelionėse tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nemalonus metas: nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, o reikalus bei keliones atidėkite kitoms dienoms.

Vandenis (01 21–02 20). Tai ne jūsų sėkmės, ne jūsų jėgos laikas, tad nuo jūsų gerų norų bei valios labiau mažai kas priklausys. Pasistenkite suvokti kito pozicijas ir neskubėkite reikšti savo nuomonės. Gali tekti susidurti su slaptu pasipriešinimu, kenkimu, intrigomis. Nesureikšminkite kieno nors piktos valios – juk šunys loja, karavanas eina!

Žuvys (02 20–03 21). Nervingas laikas, kai svarbu laiku prikąsti liežuvį, kitaip įsitikinsite, kad žodis išskrenda žvirbliu, o grįžta jaučiu. Būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais. Galimi darbo technikos, transporto gedimai. Būkite atsargūs kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.