Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 7 d.

Kritinis metas tęsiasi, tad svarbu neprarasti savitvardos. Stenkitės likti ne tik ramūs – šiuo metu labai reikia kantrybės, pakantumo. Tai įtemptas metas, kai užvaldo nieko gera nežadantis azartas, keliami skandalai (ypač dėl nepateisintų vilčių, žlugusio reikalo, dėl pinigų, dėl meilės).

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 11:02 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:25 PM

Net jei viskas gerai klostysis, gali apimti liūdesys – ir tai nėra blogai, nes geros nuotaikos, priešingai, pranašaus nusivylimą. Šiandien naudingiau manyti blogiau, nei iš tiesų yra, nes tai atvirkštinio virsmo metas.

Netinka pradėti naujus darbus, nepalanku kurti planus, ypač susijusius su bendra veikla, – tai tas metas, kai netikėtai keičiasi santykiai tarp partnerių, draugų, taip pat priešų: viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Diena žada netikėtumų, po kurių kai kas pasikeis negrįžtamai, – bus deginami tiltai į praeitį.

Būkite pasiruošę kliūtims, planų griūčiai. Kartu paaiškės ir tai, ar jūsų sumanymai realūs. Įvairūs trukdymai galimi ir kasdieninėje veikloje. Gresia įvairūs technikos gedimai (ypač susiję su elektra), nesusipratimai dėl ryšio technikos nesklandumų, problemos per kompiuterius. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais. Ne laikas pirkti kompiuterius, mobiliuosius telefonus, vertingą elektros techniką.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų bei rimtų konfliktų tikimybė. Beje, diena itin sunki ir pavojinga vyrams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė; medžiai – naujos pažintys, globa; vanduo – liga; lietus – sveikata; vėjas, debesys, matyti vaivorykštę, skraidyti – jėgas atgauti, įsigyti globėjų.

Blogas ženklas: čiaudėti nuo dulkių, jei į akis kas įkristų – saugokitės apgaulių, vandentiekio gedimai – nesėkmė finansiniuose dalykuose, jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas, daikčiuką iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilėje; pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – juoda, raudona, vengtinos – pilka, violetinė, ruda. Avinas (03 21–04 21). Pasiruoškite netikėtumams, pokyčiams. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti (nebent per stebuklą). Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs. Gali tekti nusivilti ir žmogumi, kurį laikėte savo mokytoju, autoritetu.

Jautis (04 21–05 21). Nesmagus laikas. Geriau nieko rimto neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį – neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių: galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“.

Dvyniai (05 21–06 22). Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pamąstykite – kitaip galite be reikalo sudrumsti vandenį. Nieko neprašykite, mažiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama. Ir mažiau tikėkite vadovybės pažadais ar jums parodytais neva draugiškais jausmais – dabar jūs parodysite geranoriškumą, bet kai patiems prireiks pagalbos, nesulauksite iš šefo atsakomojo žingsnio.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei jums dabartinis darbą įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti. O artimiausiu metu vargu ar ką geresnio rasite.

Liūtas (07 22–08 23). Kad ir kaip gražiai viskas atrodys, neskubėkite tuo patikėti – tai gali būti miražas. Tiek dalykiniams reikalams, tiek asmeniniams santykiams maksimalizmas pakenks. Šiuo metu geriau žvirblis rankoje. Ir mažiau klausykite piktų kalbų apie mylimą žmogų – galite be reikalo susipykti dėl tariamo kitų rūpesčio jumis. Žaisdami su vaikais labiau juos pasaugokite.

Mergelė (08 23–09 23). Ilgais slėptas nepasitenkinimas savo šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu ar draugu gali išsilieti dėl menkiausio preteksto. Tad stenkitės labiau kontroliuoti savo emocijas. Nepriiminėkite radikalių sprendimų savo šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu. Blogas laikas pradėti remontą, pirkti baldus ar naują buitinę techniką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neverta imtis tvarkyti svarbių, ypač finansinių, reikalų – galite rimtai apsirikti. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami – galite padaryti apmaudžių klaidų. Ir neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus.

Skorpionas (10 23–1 23). Bjauri diena – būkite pasiruošę bet kokioms staigmenoms. Dėl finansinių nesklandumų gali sugriūti šios dienos planai, tiek asmeniniai, tiek dalykiniai. Visiškai netinkamas laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu – netikėtai gali kilti noras skirtis.

Šaulys (11 23–12 22). Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, blaivus protas – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Venkite užmegzti naujas pažintis. Nepatartina į namus kviestis draugus, juolab menkai pažįstamus žmones.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nebūkite demonstratyvūs – jūsų elgesys šiandien turi būti nenuspėjamas. Gali pakenkti intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugų pažadais. Tikros paramos sulauksite iš artimųjų, šeimos narių. Vandenis (01 21–02 20). Neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turtinius reikalus, – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kilti noras su kai kuriais iš viso nebebendrauti.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savo reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog beprasmiški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.