Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 18 d.

Pirmadienis sudėtingas. Nepalankesnė pirma dienos pusė – kritinis metas truks iki 12 val. 17 min. Visa diena nepalanki tvarkyti piniginius ir turto reikalus, susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis. Būtina didesnė atida, jei dirbate su pinigais ir dokumentais. Ypač antrąją dienos pusę įdėmiau tikrinkite pasiekiančią informaciją – verta dažniau tikslintis, konsultuotis.

Horoskopas pirmadieniui.<br>123rf nuotr.
Horoskopas pirmadieniui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 9:43 PM

Pirmadienį svarbu labiau pasaugoti paslaptis, svarbius dokumentus – mažiau kalbėkite, nepasitikėkite ugningais menkai pažįstamų žmonių pasiūlymais, nepasiduokite atkakliems įkalbinėtojams. Gali padaugėti telefoninių (ir kitokių) sukčių.

Didelė apgaulių, vagysčių, rankų traumų tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus, pinigines, automobilius.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį geri tuo atveju, jei regėjote valgį, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas darbams užbaigti, palankus įvairiems susitikimams, keistis informacija; tinkami pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21).

Galite apsigauti vertindami savo (ar partnerių) finansines galimybes, būsimo reikalo sėkmę. Ir likite atidūs, kam padėti, o kam ne – ko gero, būsite linkę pasitikėti nevertais asmenimis ir įtarinėti doruosius. Praradimai labiau tikėtini nei pelnas.

Jautis (04 21–05 21).

Galite tapti pernelyg neatsargūs. Intuicija apgaus, aplinkybės netikėtai apsivers ne jūsų naudai, tad jūsų planai gali iširti. Neskubėkite apsispręsti, išsakyti savo nuomonę. Dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu. Svarbu vengti konfliktų, negerai iš kitų ko nors reikalauti – liksite nesuprati, savo tikslo nepasieksite.

Dvyniai (05 21–06 22).

Nekokia diena. Geriausia būtų ilsėtis namuose. Jei teks ką nors daryti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti karjerai. Didesnė vagysčių, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22).

Jums teks pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus ir atsisakyti nevykusios draugystės. Gali taip atsitikti, kad paaiškės, jog jus senokai apgaudinėjo koks nors bičiulis, kolega ar kaimynas (o gal mylimas asmuo?).

Liūtas (07 22–08 23).

Gali netikėtai paaiškėti, kad judate visai ne ta linkme. Blogiausia, jei tai supras jūsų šefas ar tėvai. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite savitvardos – ne laikas demonstruoti jėgą.

Mergelė (08 23–09 23).

Neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet niekam nieko paaiškinti ar ko nors pakeisti nesugebėsite. Nepraraskite kantrybės, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite piktuoju ir per jėgą.

Svarstyklės (09 23–10 23).

Gali greitai kilti ginčas darbe ar viešajame transporte. Jūsų elgesys nebus įprastas – vėliau patys savimi stebėsitės. Galite nukentėti, jei nebūsite atsargūs su darbo instrumentais. Gresia nelaimingi atsitikimai spūstyje.

Skorpionas (10 23–11 23).

Sudėtingas laikas, kai nepasitenkinimas, prieštaravimai sprendžiami maištu. O nepatiks daug kas, tarkim, gali pasirodyti, kad visas darbas veltui, jus išduoda, nemyli. Bet kokiu atveju, jei šiandien nebūsite atsargūs, nublokšite save atgal. Pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu. Labiau pasaugokite vaikus.

Šaulys (11 23–12 22).

Tikėtini nesmagumai darbe, tad geriau nieko atsakinga nesiimti. Nepažeidinėkite įstatymų, venkite ginčų su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Verta tvarkytis, išmesti, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis (12 22–01 21).

Gresia nebūdingas lengvabūdiškumas. Nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų, mažiau žadėkite. Labiau pasirūpinkite savo vaikais. Ir neskubėkite įsimylėti pirmo pasitaikiusio. Apskritai širdies reikalams blogas laikas.

Vandenis (01 21–02 20).

Jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus kitai dienai, taip ir padarykite.

Žuvys (02 20–03 21).

Atidžiau įsiklausykite, ką patys kalbate, susimąstykite, apie ką galvojate, kas jums įdomu, ką praleidžiate pro ausis. Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmų srityje, nei tvarkydami reikalus. Pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.