Palmira: būkite atidesni kelyje, venkite rizikingų kelionių

Pirmadienis tinkamas imtis įstrigusių reikalų. Atsiras ir realių galimybių išspręsti įsisenėjusias problemas, pagaliau sutvarkyti nepavykusius reikalus. Tinka kreiptis į vadovybę, kolegas, partnerius su prašymais (ar atsiprašymais).

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:14 AM

Veikloje ar asmeninių santykių srityje tiks gilintis ir į neaiškius, nesuprantamus dalykus. Gerai jausite jų pirmines priežastis, pastebėsite anksčiau neįžvelgtus trūkumus. Tiesa, nepatartina imtis ko nors iš esmės naujo, pasirašinėti atsakingus sprendimus. Būkite atidūs dirbdami su informacija, tardamiesi, teikdami dokumentus pasirašyti – galite ko nors nepastebėti, apsirikti. Ne laikas ir rimtiems įsipareigojimams. Būkite atidesni ir kelyje, rizikingų kelionių geriau vengti.

Laukia romantiškas vakaras, tinkamas meilės pasimatymams, šventimams. Bet kokiu atveju vakare pasistenkite atsipalaiduoti – nereikėtų varžyti savo laisvės. Gerai susitikti su draugais, aplankyti mėgstamas pramogų vietas.

Pirmadienį 23val. 45min. Merkurijus nustos judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir ims judėti tiesiai. Direktinis, arba tiesusis, Merkurijaus judėjimas truks iki balandžio 28 d. Tai bus puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, užsiimti aktyvia veikla, verslu, vykti į kelionę.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas; žuvį – sėkmė; paukščius – gera žinia; valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba; plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti – apsaugos praradimas; veidrodį sudaužyti – vienatvė; jei saga ištrūktų – galite susirgti; jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti, pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus ar draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvyst juos žaidžiant – pinigai, turtas; dažnai nustebti – laimė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Jausitės geriau už kitus, paprasčiau išsisuksite iš sudėtingos situacijos. Tai geras laikas susikaupusioms problemoms spręsti. Galite sulaukti ypatingo priešingos lyties atstovų dėmesio, tikėtina nauja romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 21). Ne laikas daryti apibendrinimus, išvadas, priimti atsakingus sprendimus, susijusius su dalykine veikla. Mažiau kreipkite dėmesį į nemalonias detales – per jas nematysite visumos, nesugebėsite objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti atsakingo darbo – galite susikompromituoti. Vakarą skirkite antrajai pusei.

Dvyniai (05 21–06 22). Gerų pažinčių, naudingų pasiūlymų metas. Tiesa, būkite atidesni, labiau susikaupę rašydami, skaičiuodami, dirbdami su dokumentais, vairuodami automobilį. Tikrinkite bent keletą kartų gaunamą informaciją. Verčiau niekam nieko nežadėkite. Vakare galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų – kelyje ar svečiuose.

Vėžys (06 22–07 22). Gražiais pažadais, optimistiškomis perspektyvomis bus lengva jus suklaidinti finansų srityje. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Būkite atidesni antrajai pusei, geriau įsiklausykite į jos poreikiams – pats laikas nustebinti miela dovanėle ar romantiškais pietumis.

Liūtas (07 22–08 23). Pozityvus metas, jūs – padėties šeimininkas. Tiesa, venkite žmonių, reikalaujančių greitai apsispręsti, – jums reikia daugiau laiko, kad viską suprastumėte, sužinotumėte. Vakare palankios viešnagės. Laukia perspektyvus romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23–09 23). Atsiribokite nuo to, kas jums nepatinka, ir nusiteikite geranoriškai. Netinka tvarkyti svarbių reikalų, priiminėti atsakingus sprendimus – tiek asmeninius, tiek dalykinius. Atidėkite tai artimiausioms dienoms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Keliate sau bei aplinkiniams pernelyg didelius reikalavimus. Tiesa, darbe savo užduotis turite atlikti nepriekaištingai. Ir mažiau planuokite – aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams, neatsisakykite ir viešnagių, pakvietimų į klubą.

Skorpionas (10 23–11 23). Nemėginkite suprasti, kas sukasi jūsų šefo galvoje, bet bandykite atspėti, kuo galite nudžiuginti savo antrąją pusę. Spręsdami teisinius, finansinius reikalus, būkite atsargūs, nežiopsokite – galimi sukčiavimai.

Šaulys (11 23–12 22). Pasiseks sprendžiant tiek meilės, tiek finansines problemas – dabar turite progą kai ką pakreipti savo naudai, įgyti įtakingų žmonių, nuo kurių priklauso jūsų ateitis, simpatijas. Tiks susitikti su svarbiais asmenimis. Vakaras geras pramogoms, viešnagėms, romantiškoms pažintims, pasimatymams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunkokas metas – nerizikuokite karjera, tuo, ką jau pasiekėte. Prireiks ištvermės. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite – tai ne išeitis, o tik tuščias dvasinių jėgų eikvojimas. Svarbių reikalų tvarkymą verčiau atidėkite rytdienai.

Vandenis (01 21–02 20). Gerų naujienų metas – palengva viskas ims spręstis jums palankesne linkme. Jei teks užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite atidesni, labiau susikaupę. Tikėtina intriguojanti pažintis.

Žuvys (02 20–03 21). Neskubėkite įsižeisti – ko gero, tai tik gyvenimo smulkmenos. Labiau pasaugokite sveikatą bei gerus santykius su mylimu žmogumi, su vaikais, taip pat su kolegomis, šefu. Gali imti megztis ir tarnybinis romanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.