Palmiros horoskopas antradieniui, sausio 26 d.

Gera diena valingiems, drąsiems ar mėgstantiems riziką – tai jų pergalės bei sėkmės laikas! Ir nesvarbu, kad savęs nelaikote tokiais, – ši diena susijusi su teatru, vaidyba, tad tiesiog suvaidinkite drąsą bei ryžtą, ir jums tikrai pasiseks! Susitelkite į svarbius reikalus, užsibrėžkite tikslą ir pulkite tiesiogine to žodžio prasme.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 11:02 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:21 AM

Šiandien (bei ryt) sėkmę lems asmeninė iniciatyva, mokėjimas padaryti įspūdį įtakingiems asmenims, savo vadovams. Pirmas įspūdis, įvaizdis daug ką lems, tad būdami blogai nusiteikę ar nekaip atrodydami neikite į atsakingus susitikimus, nesiimkite rizikingų reikalų.

Šiandien turi būti kaip kare: svarbu įspūdinga išvaizda, grėsmingi lozungai (to gali pakakti, kad priešas pasiduotų be mūšio).

Palanku spręsti karjeros klausimus, finansines problemas, ypač susijusias skolomis, mokesčiais, kreditu, draudimu, palikimu, alimentais. Tinkamas laikas ir svarbiems dokumentams tvirtinti, sandoriams, reklamai, pristatymams.

Beje, ketvirtadienis dar sėkmingesnis nei ši diena, tad kai ką ypatinga, jei tai nesusiję su meilės frontu, geriau atidėti rytdienai.

Diena svarbi ir meilei. Tai puikus metas pakovoti už mylimo asmens širdį. Iki 20 val. puikus metas romantiškiems pasimatymams, pramogauti.

Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Gerai buvo regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, apsilieti, jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas atsakingiems sprendimams, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, alyvinė, geltona.

Avinas (03 21–04 21). Rizikuokite, pasikliaukite netikėtumu – būkite pasirengę greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka! Susitikimai, pokalbiai su vadovybe bus naudingi. Gera proga ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį.

Jautis (04 21–05 21). Jaučiatės kur kas geriau, ir tai proga pagreitinti įstrigusį reikalą, išspręsti pribrendusias (atsibodusias) problemas, ypač jei jos susijusios su netinkamomis investicijomis, skolomis, mokesčiais, alimentais. Puiku užsiimti vaikų problemomis.

Dvyniai (05 21–06 22). Palanku spręsti nesklandumus, susijusius su gyvenamąja vieta, paveldėjimu. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, tėvams. Tinka nusipirkti buitinės technikos namams.

Vėžys (06 22–07 22). Pasiduokite pirmam impulsui, azartui, būkite atkaklūs. Reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo tvarkant reikalus ar bendraujant su draugais, artimaisiais metas. Geras laikas darbo sutarčiai pasirašyti.

Liūtas (07 22–08 23). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Tiesa, jums seksis tik tuo atveju, jei palaikys ir pritars šeima. Pakovokite už savo ir šeimos interesus. Spręskite buitines problemas – rasite ne vieną gerą išeitį.

Mergelė (08 23–09 23). Jėgų persvara jūsų naudai – bus taip, kaip panorėsite. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Palanku pirkti darbo techniką, transporto priemones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsitiktinumų nebūna, tad elkitės taip, kaip sako jūsų vidinis balsas, ir neapsiriksite. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Pergalės laikas. Naudingų atsitiktinumų, gerų permainų metas. Nepraleiskite svarbaus susitikimo, pokalbio, galite tartis su svarbiu žmogumi rūpimu klausimu. Dabar padedami draugų ir partnerių galite įvykius pakreipti jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę.

Šaulys (11 23–12 22). Puikus metas svarbiems reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Gresia tarnybinis romanas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daug neplanuokite – savaime viskas susiklostys geriau, nei jums mėginant numatyti. Galima pagalba iš ten, iš kur nesitikėjote, – jums padės įtakingas asmuo, apie kurį nė nenutuokiate.

Vandenis (01 21–02 20). Mažiau galvokite, kaip pavargote, mažiau sukite galvą, kaip tai padaryti, kitaip pražiopsosite savąją gerąją progą! Šiandien gauti veiklos pasiūlymai, išgirstos naujienos, patarimai taps gerų permainų bei sėkmės garantu.

Žuvys (02 20–03 21). Jokios agresijos – siekite santarvės: jūsų jėga – bendradarbiavimas. Jei reikia laimėti, ieškokite sąjungininko (geriau įtakingo asmens ar užsieniečio). Labiau įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio nuomonę, patarimus. Gautų pasiūlymų nederėtų atsisakyti – beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai jums bus naudinga ir kaip reikalinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.