Palmira: po smagaus šeštadienio prasidės itin kritinis laikas

Gana skirtingos savaitgalio dienos: šeštadienis – puikus bendravimui, šventimui, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, žadantis netikėtas, džiugias pažintis, ir pavojingas bei konfliktinis sekmadienis. Nors šeštadienis bus smagus bičiuliškiems susibūrimams, susitikimams su bendraminčiais, tačiau nepraraskite saiko pramogaudami.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:06 AM

Sekmadienis – itin nepalankus. Tai kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai gali nutikti kas tik nori. Diena netinkama kelionėms, pramogavimui, šventimui, romantiškiems pasimatymams. Patartinas uždaresnis šeimyninis bendravimas. Ir su niekuo (ypač su mylimais asmenimis, su draugais) nesipykite bei nesiaiškinkite santykių. Venkite agresijos ir saugokitės agresyvių asmenų.

Beje, savaitgalis – paskutinės Mėnulio metų dienos, kai gerai tvarkytis namuose, išnešti šlamštą. Gerai valyti namus ir magiškai – ugnimi, smilkalais ir pan.

Kad ir kuo užsiimsite, būkite atsargūs. Deja, sekmadienį išaugs ne tik konfliktų, bet ir nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Pasaugokite sveikatą – labiau pažeidžiami širdis, galva, stuburas, keliai, sąnariai bei kaulai, galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Būkite atsargesni ir su degiomis sprogiomis medžiagomis, su aštriais, pjaunančiais įrankiais bei daiktais. Taip pat būkite atidesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Sekmadienį labiau tikėtinos ir vagystės, apgaulės. Ne laikas pirkti vertingus daiktus.

Pirmadienį nieko naujo nepradėkite, nieko nekeiskite, – užsiimkite paprastais, kasdieniškais darbais. Tai bus geras laikas susitaikyti, senas klaidas taisyti. Mėnulio Jaunatis prasidės 16 val. 39 min., ir tai bus geras laikas pasvajoti apie ateitį, kurti planus. Vakare, prasidėjus Žiurkės valandai (po 23val.), galima pradėti švęsti Naujuosius Ugninės Beždžionės metus. Prie stalo bus svarbu ugnis, vegetariški patiekalai ir gausus bičiulių būrys!

Sapnai iš penktadienio į antradienį pranašiški, kai buvo gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia ar šventieji simbolizuoja tai, kad jūsų laukia išbandymai.

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkmė meilėje, jei akis perštėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač balta – juoda.

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, išberti kruopas, šiukšles, pačiam išsitepti; vengtina spalva – ruda, pilka, violetinė.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsipilti vandeniu; raudona, juoda, geltona.

Šiandien reikia stengtis daugiau duoti ir vengti imti. Nereikėtų gailėtis ir kažką pametus, praradus – tai savotiškas mokesti už jūsų kaltes. Neatsakykite prašančiam, būkite gailestingi. Palanku užsiimti labdara. Netinka tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, tvirtinti sandorius, pirkti ryšio techniką.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškė įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs buvo erotiški sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai buvo valtimi plaukti – pavojus gyvybei, gėles matyti – laidotuvės, ką nors valgyti – -liga, žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – tai išsivalymas nuo nuodėmių.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo, kažką užmiršus paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių ( ypač rožių be dyglių) dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbių reikalų tvarkymui; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona. Avinas (03 21- 04 21). Šeštadienis visai neblogas užvilkintų, nebaigtų dalykinių reikalų tvarkymui. Jei gausite pasiūlymą, verta jį svarstyti artimiausiu metu. Visiškai nepalankus sekmadienis – pasistenkite nesureikšminti galimų nesklandumų, juolab nemėginkite kažką keisti, perdaryti (artimųjų ypač). Pirmadienis sudėtingas – ne laikas rizikuoti.

Jautis (04 21- 05 21). Šeštadienis – puikus kelionėms bei viešnagėms. Jei liksite namie, tai bent pasikvieskite senai matytus draugus. Sekmadienį žada nesmagių staigmenų, ypač po 13 val. Pirmadienį nesiimkite jokių atsakingų darbų. Geriau tądien vengti svarbių pokalbių su vadovybe.

Dvyniai (05 21- 06 22). Sudėtingas savaitgalis, o ypač sekmadienis, pirmadienis. Tačiau ne tiek aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, kiek patys sau kenksite be reikalo nervindamiesi, skubėdami kur nereikia ar pasitikėdami kuo nereikia.

Vėžys (06 22 – 07 22). Labiau pasikliaukite savo antrąja puse – ginčai, įtarinėjimai pakenks jūsų jausmams bei abipusiam supratimui. Tai dienos, kai reikia būti dviese taikiai. Deja, sekmadienio, pirmadienio konfliktai jus gali išskirti... Šios dienos žada nusivylimus bei nuostolius.

Liūtas (07 22 – 08 23). Neverta užsiimti dideliais darbais, tvarkymusi. Pasistenkite gerai pailsėti, sustiprinti savo sveikatą. Ypač sekmadienį labiau pasaugokite sveikatą bei ramybę. Tai itin konfliktinis laikas, kai jūsų reakcija gali tapti neadekvati. Gresia avarijos, traumos. Sekmadienis, pirmadienis žada priešpriešą, konfliktus, problemas per priešus, konkurentus. Labiau pasaugokite gerus santykiu su antrąja puse.

Mergelė (08 23 – 09 23). Šeštadienis puikus džiaugsmingiems susitikimams, šventimams bei meilės pasimatymams. Jus gali prisiminti asmuo, anksčiau jums simpatizavęs. Turite progą atnaujinti seną romaną, nors gali užsimegzti ir naujas ryšys – jūsų žavesys taps pergalingas meilės frontuose. Sekmadienis, pirmadienis nervingi – nesipykite su tais, kuriuos mylite. Ir labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni vaikų skundams, priekaištams.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Ramus, intymus metas – jausitės gerai tik nedidelėje kompanijoje tarp savų. Kažkur toli vykti nepatartina, – daugiau laiko leiskite savo namuose (sekmadienį ypač). Pirmadienį nepraleiskite progos taikymuisi. Taisykite klaidas ir darbuose.

Skorpionas (10 23 – 11 23). Šeštadienis gera diena atsipalaidavimui, smagiems susitikimams, šventimams. Na, o sekmadienį, pirmadienį būkite apdairesni bendraujant – lengvabūdiškai nežadėkite bei pernelyg nepasitikėkite kitų žodžiais, pasisaugokite vagių bei apgavikų. Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams.

Šaulys (11 23 – 12 22). Šis šeštadienis tinkamas ir įvairiems šventimams, pramogavimui ir svarbiems susitikimams, susitarimams. Sekmadienis, pirmadienis žada ginčus, spontaniškus konfliktus. Būkite atsargesni kelyje. Mažiau komentuokite kitų pasisakymus, sprendimus, elgesį.

Ožiaragis (12 22 – 01 21). Įdomi diena šeštadienis – daug kas priklausys nuo jūsų pačių! Jūsų optimizmas taps išsigelbėjimu bei nusiraminimu tiek artimiesiems, tiek draugams. (Sekmadienį, pirmadienį tai bus visiems aktualu). Šios dienos žada neplanuotas išlaidas, net nuostolius. Nesiaiškinkite santykių su pora, neaptarinėkite ir šeimos biudžeto, jie jums svarbu santykių tvirtumas.

Vandenis (01 21 – 02 20). Pamirškite visus rūpesčius: šeštadienį ir taip viskas savaime gali susitvarkyti, o sekmadienį, pirmadienį, kad ir kaip stengsitės vis vien nieko nesigaus (nebent į blogą pakeisite situaciją). Venkite daug bendrauti, taupykite pinigus.

Žuvys (02 20 – 03 21). Nieko griežtai neplanuokite šeštadienį – galimi netikėtumai. Darykite tai, ko iš ties norisi: neapribokite savęs. Tai metas kai bendravimas padeda atgauti jėgas, optimizmą. Na, o sekmadienį, pirmadienį aplinkybės keisis ne jūsų naudai – jūsų galimybės netikėtai gali tapti apribotos. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems reikalams – apsigausite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.