Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 17 d.

Iki 12 val. 21 min. tęsis sudėtingas vakarykštis metas, netinkamas imtis sudėtingų ir atsakingų užduočių, nepalankus svarbiems susitikimams, susitarimams – tai klaidų, iliuzijų metas, kai galima lengvai apsirikti, ką nors supainioti, neteisingai suprasti, įvertinti.

Palmiros horoskopas trečiadieniui.<br>123rf nuotr.
Palmiros horoskopas trečiadieniui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:55 PM

Antrą dienos pusę atsigausite, tapsite energingesni. Jei susitelksite į pozityvius dalykus, jei mąstysite apie veiklą, nesigilinsite į nuoskaudas, nereaguosite į provokacijas, nemažai nuveiksite. Stenkitės nusileisti, atsiprašyti – noras priešintis, užsispirti, viską keisti, perdaryti, ko nors atsisakyti, nutraukti santykius, likti laisvam ir nepriklausomam šiandien bus tikri spąstai. Nepamirškite šių dalykų nei vadovo kabinete, nei namuose. Taip pat būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus – galima apsigauti. Nepasiduokite spaudimui iš šalies, verčiau atidėkite rytdienai svarbų pokalbį finansiniais, verslo, darbo klausimais.

Būkite pakantesni savo porai – nesiginčykite, nesiaiškinkite santykių, nekelkite nepasitenkinimo scenų, nes tikrai santykius sugadinsite. Beje, jei su kuo nors norite susitaikyti, nebūkite įkyrūs.

Šįryt 6 val. 18 min. Venera įėjo į Vandenio ženklą ir judės juo iki kovo 12 d. Tvarkant finansinius, turto reikalus bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama, kitokiais būdais mėginama laimė. Meilės srityje permainų laikas – meilė netikėtai virs draugyste, o draugystė – meile. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėgs. Suirs asmeninę laisvę varžantys santykiai ir atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, būti sulytam saulei šviečiant – sklandžiai pavyks sutvarkyti reikalus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užsiimti svarbiais darbais; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Jokių avantiūrų, jokios rizikos – galite pralaimėti. Net jei ką nors ir išlošite, tai bus laikina. Įsidėmėkite dalykus, kuriuos išgirsite ar kurie šaus į galvą, – ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei iš karto pasirodys.

Jautis (04 21–05 21). Nenorėkite daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų gerai neapgalvoję – verčiau atidėkite tai rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 22). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, galite pasirinkti ne patį geriausią kelią, ne pačius geriausius draugus. Tik laimėsite, jei rytdienai atidėsite svarbaus sprendimo priėmimą. Pernelyg nepasikliaukite kieno nors pažadais – reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki diena. Svarbiausia, kad šiandien nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnoms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 22–08 23). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos. Nepatartina kreiptis į draugus su dideliais prašymais – atidėkite šiuos pokalbius rytdienai, kai viskas savaime susitvarkys.

Mergelė (08 23–09 23). Sunkus, įtemptas laikas. Darbe iš jūsų bus nemažai pareikalauta, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas šiuo metu neduos rezultatų, kurių tikitės. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai – ko gero, svarbus reikalas (ypač susijęs su pinigais ar romantišku susitikimu) bus atidėtas.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite, niekam nepadėsite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 22). Gana slegianti diena, nors po pietų kai kas gali pasisukti ir į gera. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Kita vertus, nepanikuokite, jei ką nors negero sužinosite apie artimą žmogų, sutuoktinį – viskam yra paaiškinimas, visada yra kokia nors išeitis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų ir savo vadovo. Vakarą geriausia praleisti savo namuose. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 21–02 20). Pirmą dienos pusę gauta naujiena, išgirtas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Žuvys (02 20–03 21). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite ir diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Nereikėtų aiškintis su sutuoktiniu santykių, ypač jei šiandien sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.