Palmiros horoskopas savaitgaliui, kovo 12-13 d.

Šeštadienis nebus tinkamas švęsti, pramogauti – diena gera imtis sunkių ir nemalonių darbų, tvarkymosi. Imkitės to, kas atidėta, pamiršta, ir rasite paprastų būdų seniems, atsibodusiems sunkumams įveikti. Pirmąją dienos pusę galimi ir malonūs netikėtumai, netikėtos dovanos, nelaukti pinigai ar tiesiog radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, papuošalų. Beje, ši diena susijusi su karminių skolų grąžinimu, tad pasistenkite labiau kitiems padėti, būkite dosnūs, aukokite, neatsakykite prašantiems.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2016, 11:01 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:39 PM

Pirmoji šeštadienio pusė itin palanki ir akmenims – amuletams, talismanams įsigyti. Nepraleiskite tokios išskirtinės progos!

Sekmadienis gana sunkus – verta apriboti bendravimo ratą, daugiau dėmesio reikia skirti sau bei artimiesiems. Tądien mažiau planuokite – galimos netikėtos kliūtys, konfliktai. Tad elkitės pagal aplinkybes, niekur neskubėkite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Nepalankus metas kelionėms, susitikimams, ypač romantiškiems. Didesnė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Nepalanku pirkti vertingus daiktus.

Pirmadienis itin nepalankus, netinkamas naujiems darbams pradėti, atsakingiems susitikimams, susitarimams, nepalankus ir piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Būkite apdairesni su kompiuteriu, atidžiau skaičiuokite, rašykite – padarytos klaidos brangiai kainuos. Neskubėkite, dažniau ilsėkitės ir nuolat tikrinkite tai, ką atlikote.

Tai bus konfliktinis metas – ne laikas aiškintis santykius su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite.

Ir labiau pasisaugokite vagių, sukčių. Kelyje bus svarbi atida – išaugs nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Sekmadienį, pirmadienį labiau tikėtinos traumos krintant ar susidūrus. Būkite atsargesni su aštriais daiktais, įrankiais. Labiau pažeidžiamos rankos, stuburas, keliai, galva. Nepamirškite, jog dabar sunkus laikas tarp dviejų užtemimų, tad būtina atida!

Šeštadienį 12 val. 25 min. Venera įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki balandžio 5 d. Stiprėja sentimentalios, romantiškos nuotaikos, poreikis aukotis, globoti silpnesnius, mylėti visą pasaulį. Tvarkant reikalus tikimybė pervertinti savo finansines galimybes. Geras metas kultūros, meno renginiams, labdarai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kurie kelyje, bei tiems, kurie miegojo prie atviro lango. Gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė; būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas; būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos; matyti vaisius, daržovės, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas nors žemės grumstą mestu, jei bėgtų rudas vanduo, iki kraujo susižeisti, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, rasti monetų; tamsios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, jei juos regėjote saulei tekant. Puiku, jei jus vardu sapne kas nors pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga, medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas; jei nagas užlūžtų – peštynės; kristų peiliai, šakutės – konfliktai; įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, rasti odinį daiktą, atsibudus keliskart nusičiaudėti, jei pūstų stiprus vėjas į nugarą; ryškūs spalvų deriniai, geltona, auksinė, alyvinė.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu kas nors pašauktų. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė; jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga; pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams pradėti, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Savaitgalį išvengsite nereikalingų rūpesčių, jei jį skirsite artimiesiems, ypač vaikams – kelionėms, viešnagėms ir naujoms pažintims užmegzti nelabai tinkamos dienos. Sekmadienį stenkitės nereaguoti į savo vaikų provokacijas – nebūkite kategoriški ką nors teigdami ar neigdami dėl jų pažiūrų, įsitikinimų (priešingu atveju galite priversti paauglį bėgti iš namų). Galimi konfliktai ir su mylimu žmogumi dėl nesusišnekėjimo, dėl neesminio nuomonių skirtumo – iš tiesų bus daugiau bendrų taškų, nei jums atrodys. Pirmadienis nepalankus kelionėms.

Jautis (04 21–05 21). Bendraudami būkite išrankesni – vargins ir siutins žmonės, negalintys jūsų suprasti, įvertinti, pasidalyti jūsų vargais, rūpesčiais. Venkite nereikalingų kelionių bei darbų, negalinčių suteikti pasitenkinimo ar prieštaraujančių jūsų įsitikinimams. Būkite pakantesni tėvų nuomonei sekmadienį – mėginkite pasikalbėti draugiškai. Pirmadienis netinkamas finansiniams reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali tekti grįžti prie nebaigtų darbų, įvykdyti šeimai, mylimam žmogui duotus pažadus. Pasistenkite susitaikyti su keliamomis sąlygomis meilės ar darbo sferoje, ypač sekmadienį. Pirmadienis itin nepalankus – niekur neskubėkite, ant nieko nepykite. Didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite ko nors įrodinėti (ypač ištikimybės) – pabloginsite padėtį. Ir būkite kilnesni mylimam žmogui bei artimiesiems – mokėkite nepastebėti jų klaidų, trūkumų, leiskite ir jiems turėti savo nuomonę... Būkite atsargūs su karštais skysčiais, aštriais įrankiais. Pirmadienis nepalankus jokiems svarbiems susitikimams, susitarimams – tai klaidų, apgaulių metas.

Liūtas (07 22–08 23). Trūks pavasario džiaugsmo – šeštadienį tik persekios blogos nuojautos, o sekmadienį jos gali virsti realybe. Tad nereikėtų rizikuoti savo turtu, sveikata, labiau pasaugokite gerus santykius šeimoje. Pirmadienis gali pakeisti jūsų tolesnius planus.

Mergelė (08 23–09 23). Sudėtingos dienos, ypač sekmadienis. Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata. Bus nemenka nelaimių, nesėkmių tikimybė. Galbūt tai proga patikrinti draugus bei savo įsitikinimų tvirtumą? Sekmadienį reikėtų skirti ramiam poilsiui – ne laikas kelionėms, vizitams, juolab pas tuos žmones, su kuriais nenorite susipykti. Pirmadienis žada nesusipratimų, streso darbe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite labai reiklūs artimiesiems bei mylimam žmogui šeštadienį – tai kenks jūsų nuotaikai ir sveikatai. Sekmadienis labiau sudėtingas – pasirūpinkite savo ramybe bei sveikata, turtu. Galimi rūpesčiai dėl senų draugų, problemos dėl kažkada mylėto, bet nuvilto asmens. Pirmadienis gali atnešti rūpesčių per valdininkus ar žmones iš toli.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalį venkite maksimalistinių pozicijų – tai labai apsunkins bendravimą, ypač su artimaisiais. Daug neužsibrėžkite – aukštai šokęs žemai krinta. Būkite atidesni vaikų poreikiams, pagarbesni jų nuomonei – stenkitės padėti, o ne atstumti. Pirmadienis kritinis – nieko atsakinga neplanuokite.

Šaulys (11 23–12 22). Nemalonios dienos: nereikės kurti problemų – tikrų pakaks. Tai prieštaringas metas, kai norisi mylėti ir būti mylimam, bet netikėtai viskas išeina atvirkščiai. Ypač pirmadienį bendraudami su artimaisiais stenkitės juos suprasti ir nereikalaukite, kad jie jus supratų. Didesnė traumų, avarijų tikimybė. Saugokite save, savo turtą, techniką, transporto priemones. Pirmadienį galite nukentėti per priešus, konkurentus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būsite linkę savo problemas įžvelgti kitame ir galite be reikalo nusivilti sutuoktiniu, žmogumi, kurį jau senai mylite. Gal yra ir jūsų kaltės? Stenkitės labiau klausyti nei teigti, tartis, suprasti kito poziciją. Nevenkite atvirų pokalbių – tai gali jums atverti akis, tiesiog reikėtų likti korektiškiems išgirdus ne itin malonių dalykų. Sekmadienis, pirmadienis itin nepalankios dienos – išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, nesėkmių bei priverstinių nuostolių, baudų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Sunkokos, slegiančios dienos. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Atsargiau dirbkite savo darbus, nerizikuokite vairuodami, niekur neskubėkite – gresia nemenkos traumos, avarijos. Pirmadienį gali užklupti rūpesčiai per vaikus.

Žuvys (02 20–03 21). Ne pačios geriausios dienos pramogauti ar meilės pasimatymams. Šios dienos gali sukelti nenumatytų rūpesčių dėl vaikų ar mylimo žmogaus ar dėl lengvabūdiško požiūrio į meilę. Sekmadienį pasistenkite likti santūresni bendraujant (ypač svečiuose), labiau pasaugokite sveikatą. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namie, būkite atidesni tėvams, ypač motinai. Labiau tikėtinos avarijos, buitiniai gedimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.