Astrologė Palmira įspėja: bus didesnė avarijų tikimybė

Tai gana įtempta, konfliktinė diena, kai svarbiausia nepykti, neskubėti. Gana nepalankus metas besimokantiems, dirbantiems su informacija, žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams. Būkite atidūs – šiandien galima supainioti svarbią informaciją, be reikalo sukelti ažiotažą ar ginčus, taip pat nukentėti dėl kieno nors bukumo, nelankstumo ar nepunktualumo. Gali dingti ir reikalingi daiktai, dokumentai, įvykti vagysčių. Netinkamas metas svarbiems pokalbiams su viršininkais, įtakingais biurokratais.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 7:40 PM

Blogas laikas ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Nederėtų aiškintis meilės santykių.

Bus didesnė ir autoavarijų, kritimo iš aukščio tikimybė. Galima nukentėti ir dėl to, kad kas nors ant galvos užkris. Labiau pasaugokite brangius daiktus, galinčius sudužti.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei šviesa be priežasties gestų, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Finansiniai suvaržymai, piniginių, turto reikalų vilkinimas – neišvengiami. Vargu ar šiandien jums pavyks rasti tinkamą išeitį. Ir pernelyg nesidžiaukite dėl gautų pasiūlymų.

Jautis (04 21–05 21). Nenorėkite visko suprasti – galite susidurti su keistu, nebūdingu jums pažįstamų žmonių elgesiu. Ir nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras ir įvertins. Visai netinkamas laikas šefui siūlyti savo sumanymą, prašyti darbo sąlygų pagerinimo ar didesnio užmokesčio, ieškoti rėmėjų jūsų sumanymams įgyvendinti.

Dvyniai (05 21–06 22). Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, ypač jei skubėsite ar turėsite neatidėliotinų reikalų. Svarbų pokalbį su šefu, artimu žmogumi, savo vaiku, mama geriau atidėti. Didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Gana nesmagus metas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų ir neįveikiamų kliūčių. Itin atidūs būkite dirbdami – padarytos klaidos gali tapti nuostolių, išsiskyrimo priežastimi.

Liūtas (07 22–08 23). Nenuliūskite, jei kas nors iš karto nepavyks, pernelyg neplanuokite savo veiksmų – dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių jums teks persigalvoti, ko nors atsisakyti. Nesitarkite su draugais svarbiu reikalu – galite būti suklaidinti.

Mergelė (08 23–09 23). Galimi netikėti išbandymai, beje, jie ilgai netruks. Nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi – jūs turite likti aukštumoje. Nepasiduokite galimoms provokacijoms dėl pinigų, jūsų meilės ryšių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Siekite blaiviau vertinti situaciją, tačiau ne laikas rimtiems sprendimams priimti. Nepalankūs sandoriai, ypač su užsieniečiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Viskas negali būti gerai, tad daug nenorėkite. Taupykite jėgas, laiką, pinigus ir saugokite gerus santykius su šefu bei mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 22). Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, galimi netikėti automobilio ar darbo technikos gedimai. Nespręskite finansinių problemų, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ar draugais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ne viskas vyks taip greit, kaip jums norėtųsi. Tikėtini tam tikri nuostoliai kelyje ir veikloje, tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms. Labiau pasaugokite sveikatą ir būkite atsargesni su darbo instrumentais.

Vandenis (01 21–02 20). Skubėjimas tik pablogins esamą padėtį. Nurimkite, ir reikalai pajudės geresne linkme. Galimi rūpesčiai dėl vaikų.

Žuvys (02 20–03 21). Kol kas gali tekti atsisakyti savo planų, nusileisti partnerių ar vadovybės sąlygoms. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau nei veltis į atvirą kovą. Itin atsargūs būkite kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.