Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 29 d.

Tyla prieš audrą. Kai išoriškai lyg ir viskas gerai bei gražu, tačiau jauti, kad vyksta kai kas, ko nematai, negirdi, kad kai kas nesuprantamo, neapčiuopiamo kelia įtarimų, nerimą. Tiesiog artėja maištas ir kad pratrūktų, daug nereikės, šiandien, rytoj gali užlieti nesuvaldomas noras viską paneigti, nubraukti, nukirsti, sunaikinti. Svarbu nepasiduoti pagundai kitus valdyti, net pavergti, beje, tai labiausiai bus nukreipta į tuos, kuriuos mylime.

Palmiros horoskopas antradieniui.<br>123rf nuotr.
Palmiros horoskopas antradieniui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 31, 2017, 8:32 AM

Šiuo metu išryškės užslėptos problemos, susijusios su materialiniais reikalais, kita vertus, atsiskleis paslėpti finansiniai rezervai. Gali tekti veikti aklomis, neturint pakankamai informacijos, pasitikint instinktais. Tai metas, kai daugėja provokacijų, išryškėja slaptos intrigos, ypač per moteris arba moteriškuose kolektyvuose. Kita vertus, būtent pilkieji kardinolai (su sijonais) šiandien jausis puikiai. Kad ir kas nutiktų, venkite konfliktų, siekite kompromisų (jei dėl to nereikia išduoti savo principų). Šiandien netiks pradėti naujų darbų – derėtų baigti didesnės veiklos ciklą, užsiimti atidėtais, užvilkintais darbais. Galite būti priversti aktyviau spręsti skolų, mokesčių ar paslėptų pajamų problemas. Nepatartina pasirašyti sandorių, investuoti pinigų – jie gali būti įšaldyti ilgam. Ir nepraleiskite progos labdaringam gestui – tai karminių skolų gražinimo metas. O jei nutiktų, kad ką nors pamestumėte ar iš jūsų būtų pavogta, labai nepykite: šiandien iš mūsų atimama tai, kas mums nepriklauso, ko neužsitarnavome, kas apskritai ne mūsų.

Rūpesčių gali kilti dėl pavyduliavimo ir dėl to, kad būsite emocingesni bei įtaresni, ir dėl to, kad gali iškilti slepiami meilės santykiai.

Išaugs agresyvumas. Didesnė nelamingų atsitikimų minioje, gamyboje, kelyje, buityje tikimybė. Būkite atsargūs su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis – didesnė sprogimų, gaisrų tikimybė! Ir atsargiau kelyje – gresia avarijos. Labiau pasaugokite rankas.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas; jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis žada pavojus, įtampą, bet kiek palankesnis po 13 val.; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 21). Konfliktiškas metas, tačiau jums pavyks įgyti persvarą. Diena gera einantiems vadovaujamas pareigas ir prasta nuo visų priklausomiems, neturintiems darbo – pastariesiems gali tekti priimti itin nenaudingą sprendimą.

Jautis (04 21–05 21). Įtampa didelė – norėsis maištauti. Viskas bus kartu: ir džiaugsmas, ir rūpestis, ir meilė, ir pavydas. Tik apimti emocijų nesunaikinkite to, ką taip ilgai kūrėte, saugojote. Būkite atsargūs tvarkydami finansinius dalykus – pasisaugokite apgaulių. Nuostoliai šiuo metu labiau tikėtini nei pelnas.

Dvyniai (05 21–06 22). Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai ir finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

Vėžys (06 22–07 22). Baigėsi tik dar vienas jūsų gyvenimo etapas. Ir tai nieko nereiškia. Gyvenimas tęsiasi. Atleiskite sau už padarytas klaidas, praleistas progas. Jų dar tiek laukia! Tiesa, jei bus galimybė ką nors perdaryti, – šiandien tinkama proga.

Liūtas (07 22–08 23). Kiekvienas už save, kiekvienam savi marškiniai arčiau kūno. Ne laikas ieškoti palaikymo, pagalbos (patiems, ko gero, teks kitais pasirūpinti). Vis dėlto ši diena jums palanki, tad neskubėkite panikuoti – laimė tikrai nusišypsos! Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į finansinę avantiūrą.

Mergelė (08 23–09 23). Nesivelkite į ginčus su vadovybe ir šeimos nariais, ypač moterimis. Neskubėkite priimti sprendimų dėl finansinių, meilės klausimų – nemenka tikimybė likti suklaidintiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikęs žodis gali sugadinti sklandų reikalą, supykdyti su tais, kurie jums svarbūs, – nė nepajusite, kaip atsidursite priešingoje barikadų pusėje. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių.

Skorpionas (10 23–11 23). Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Ginčai su antrąja puse meilės nesustiprins. Didesnė traumų, avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė – būkite atsargesni buityje, darbe.

Šaulys (11 23–12 22). Pasistenkite iš karto į nieką nereaguoti, atidėkite atsakymus į klausimus, pasiūlymus. Jums reikia laiko viskam apmąstyti ir įvertinti. Ypač jei tai bus piniginiai ir turto reikalai. Mažiau paisykite kalbų apie mylimą asmenį. Jokių slaptų susitarimų su priešais – vėliau gailėsitės.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais, įkyriais asmenimis.

Vandenis (01 21–02 20). Mažiau planuokite – to, ko tikėsitės, lauksite, nebus, bet galima netikėta dovana. Tai staigmenų metas. Darbe nepatartina pasiduoti kolektyvo įtakai. Labiau pasikliaukite savimi, tarkitės su senais draugais, dažniau prisiminkite praeities pamokas.

Žuvys (02 20–03 21). Turite likti principingi, mokėti negirdėti paskalų, nepasiduoti aplinkos spaudimui. Juk visada taip būna: „Karavanas eina – šunys loja!“ Galite rasti anksčiau neįvertintą papildomo uždarbio šaltinį. Tik būkite dosnesni – pasirūpinkite tais, kuriems blogiau nei jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.