Skirma Liepienė: pasukti gyvenimo ratą galite tik patys

Sotumas ir tinginys, ginčai ir nemalonumai, o gal žavesys ir pramogos? Kita savaitė, pasak astrologės Skirmos Liepienės, bus labai įvairi ir spalvinga.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Jautis
Jautis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-05-08 05:30, atnaujinta 2017-05-26 07:12

AVINAS (03 21–04 20)

Žavesys. Laikas, kai viskas tampa žymiai artimiau. Ir ne dėl jūsų profesinio tobulėjimo, bendradarbių gerų žodžių ar meilės viršininkui. Taip yra todėl, kad pradeda kirbėti kirminiūkštis, vadinamas vidiniu žavesiu. Labiau pasitikite savimi, kiti labiau pasitiki jumis, tad sėkmė prisėda visai greta. Todėl ne tik skubėkite sutarti dėl svarbių reikalų, bet ir raskite laiko meilei, kūrybai.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pakuotė. Šią savaitę jums lengva įsiūlyti gražiai supakuotą prekę. Net nelabai reikalingą. Tai gali būti ir naujas dubenėlių rinkinys, ir namo projektas. Jums svarbiausia pateikimo būdas. Todėl gali būti, kad nematote bėdų ten, kur jos gražiai uždangstytos. Deja, bet jų dėl to nemažėja. Namų reikalus pabandykite sutvarkyti dar šią savaitę.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Sprendimai. Daugiau galite neapsimetinėti, kad esate švelnūs, geri ir meilūs. Nebepavyks. Dabar toks laikotarpis, kai viskas viduje virte verda ir negalite nustygti vietoje. Todėl neslopinkite iniciatyvos, nesvarstykite, kas ką apie jus pamanys, tiesiog veikite impulsyviai. Priimkite sprendimus, kurie galbūt netenkins aplinkinių, bet jums atrodo teisingi. Šiuo metu norite ir galite būti savimi. Aplinkinius tai šiek tiek šokiruos, tačiau jums nuo to turėtų būti tik linksmiau.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Praeitis. Vis dar svarstote, analizuojate, kas buvo praėjusią savaitę. Jei nieko neįmanoma ištaisyti, neverta prie to grįžti. Pasirašėte, sutikote, nusprendėte, ir viskas. Laikykitės duoto žodžio net ir tuomet, jei manote, kad padarėte didelę klaidą. Tolimas keliones ar bylinėjimąsi teisme geriau atidėti. Dabar planuokite tai, ką galite įvykdyti per artimiausią mėnesį.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kompanija. Įvairi mankšta, sveika gyvensena ir kūno formų tobulinimas – vienas svarbiausių tikslų. Tai gali būti laikina, o gali tapti ir kasdienybe. Tik nebūkite fanatiški. Kol nepamokslaujate ir visų aplinkinių neverčiate keisti gyvenimo būdo, viskas gerai. Savaitės pabaigoje išryškės naujos tendencijos – verkiant reikės kompanijos, kurioje galėtumėte pasirodyti. Tad triukšmingas vakarėlis tiesiog būtinas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ambicijos. Nemalonumai tolygūs cunamiui. Vieną akimirką tylu, kitą kyla viską šluojančios bangos. Nieko keista ar nauja – viskas dėl emocijų, bendravimo ir nenoro pažaboti ambicijas. Rezultatas priklausys nuo to, kiek esate pasirengę šiems bangavimams. Kilus konfliktui slėptis nepatartina – atsiras plyšys, pro kurį ne tik pykčio bangos, bet ir apkalbų purvas pasieks. Todėl būkite drąsūs ir išradingi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Priešininkai. Progų pasikalbėti, pasiginčyti ir pasipykti netrūks, bet nepamirškite, kad viską galima išspręsti taikiai, net jei priešininkas nusiteikęs karingai. Bandykite į viską pažiūrėti su sąmoju, priminkite praeitį, remkitės drauge patirtais nuotykiais. Aišku, jei tai susiję su finansais, jokių išmokų ar kompensacijų nebus. Itin palankus metas pasimatymams, susitikimams ir pokalbiams.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pramogos. Išlaidos viršija pajamas, bet jums tai nė motais. Dabar rizikuojama dėl smulkmenų, ieškoma pramogų nepaisant sveiko proto. Juk taip norisi išragauti gyvenimo siūlomus malonumus. Nelaimingų atsitikimų išvengsite tik tuomet, jei klausysite namiškių patarimų arba vesitės juos drauge ieškoti nuotykių. Sprendimus dėl darbo atidėkite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tingulys. Niekas nieko nereikalauja, neprašo, bet ir nedžiugina geromis naujienomis. Tiesiog palieka gyventi taip, kaip norite, – sočiai ir tingiai. Trūksta tik minkštų kilimų, riestanosių batų, ir laikas sustotų. Pasukti gyvenimo ratą dabar galite tik patys. S Tik jūs galite priversti ką nors veikti aplinkinius. Tik jūs turite teisę kitiems priminti pareigas. Nereikškite pastabų tėvams ir viršininkui – jie rieda savo vežimu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sunkumai. Reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti, prieš kurį nereikėtų vaidinti, galėtumėte būti tokie, kokie esate. Dabartinis laikotarpis nėra lengvas, nes norite būti nematomi, tačiau negalite. Vidinė energija kartkartėmis plūsteli ir jūs veržiatės į priekį, negalvodami apie nieką. Palankus metas parodyti savo gabumus, įgyvendinti svajones.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dėmesys. Didžiausias galvos skausmas, bet kartu ir pagalba, džiaugsmas šiuo metu yra vaikai. Ir nesvarbu, jie maži ar dideli, savi ar svetimi. Tik vaikai gali parodyti, kaip reikia džiaugtis gyvenimu ir ką jau pamiršote. Todėl būkite atlaidesni, švelnesni, dalykite meilę. Gali būti, kad ir jūs sulauksite daugiau dėmesio, švelnumo. Visa tai bus pasaldinta romantika. Įvertinkite pastangas tų, kurie stengiasi.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Rizika. Be ginčų kieme ir derybų su kaimynais, nieko nauja nelaukia. Jums trūks veiklos, rizikos, judesio, todėl yra tikimybė, kad ir geromis, ir blogomis dienomis keliausite, ieškosite nuotykių. Tiems, kurie bus priversti sėdėti darbe ir rūpintis ateitimi, atsiras kitų sričių, kur reikės rizikuoti. Jeigu bus galimybė, konfliktus slopinkite iš karto. Jei viskas užsitęs, ieškokite derybininko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.