Astrologė Skirma Liepienė: nepatogumai – lyg akmenėlis bate

Kita savaitė daug kam gali atnešti vienokių ar kitokių finansinių problemų. Nemalonumų gali kilti ir tarpusavio santykių srityje. Ar yra receptų, kaip viską kuo geriau užglaistyti? Žinoma – skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 15, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 25, 2017, 1:55 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Draugai. Svyruojate tarp didesnių finansinių galimybių ir draugų. Tikėtina, kad savaitgalį viską sudėliosite vienaip, o atėjus pirmadieniui pakeisite nuomonę. Ką pasirinksite? Daug žadančias galimybes. Įsibėgėjus savaitei dalį laisvalaikio teks aukoti giminės reikalams, užsiimti dokumentų tvarkymu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Nerimas. Atrodo, viskas gerai, savo vietose, bet vis tiek nerimaujate. Tikėtina, kad tas nerimas turi pagrindą. Vieniems baigiasi svarbus gyvenimo etapas, kiti tiesiog pradeda naują metų ciklą, o tretiems netikėtai pildosi svajonės. Visa tai gąsdina. Viskas bus gerai, jei iškilus kliūčiai prašysite pagalbos, guositės, kalbėsite. Vieni visko įveikti nepajėgsite, bet padedami kitų galite daug.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Santykiai. Sakoma, kaip šauksi, taip atsilieps. Atrodo, kad aidas jūsų nedžiugina. Kodėl? Gali būti, kad ne ten ir ne taip ūkavote. Pirmiausia tai susiję su šeiminiais santykiais – negali būti jokių išskaičiavimų ir gudravimų. Tai erdvė, kurioje sąžiningumas ir atvirumas yra visa ko pagrindas. Deja, bet jūs jau pripėdavote. Kai išspręsite šias problemas, pajudės darbai, pabirs pinigai, kitaip tariant, turėsite iš ko gyventi ilgai ir laimingai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nepatogumai. Smulkus akmenėlis pateko į apavą, todėl darosi nepatogu eiti. Vieniems tai neaiškios situacijos darbe, kitiems painūs santykiai, o tretiems – atgimę jausmai. Akmenėlio neišmesite, su tuo teks susitaikyti. Todėl daugiau dėmesio skirkite tam, ką galite pakeisti. Jei turite galimybę, planuokite bent trumpas atostogas. Jei ne, tai bent vakarus leiskite linksmai.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pašaipos. Didžiausias dėmesys – darbui ir einamoms pareigoms. Naujovių darbe nebus, nes niekas neįvertins iniciatyvos, nepalaikys jūsų novatoriško požiūrio į senas problemas. O ir artimieji kažkodėl negailės kritikos, gal net vaipysis. Todėl nesiimkite to, kas nors kiek kelia abejonių ar nėra būtina. Nenusiminkite, nesklandumai – laikini.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Nesutarimai. Konfliktinės situacijos namuose susiklosto dėl paslapčių, nutylėjimų ar nepasitikėjimo partneriu. Viena vertus, kiekvienas ginčas verčia aiškintis nesutarimų priežastis ir judėti tolyn. Kita vertus, norint ką nors pasiekti, reikia būti atviriems. Atrodo, kad dabartinė situacija neleidžia nei ramiai miegoti, nei dirbti. O darbai veja vienas kitą, krūvis didėja. Vienintelė išeitis – bendrauti atvirai.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pinigai. Taupyti reikia ir jums, ir antrajai pusei. Bėda ta, kad namuose yra manančių kitaip. Bendras ūkis – tokia šios savaitės tema. Nesistenkite visko užgniaužti savyje, svarstydami, kaip gražiau pasakyti ir nieko nesupykdyti. Jei norite teigiamų pokyčių, reikia aiškintis, kalbėtis. Namų problemų nesineškite į darbą.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pakantumas. Sunku būti pakantiems ir kitus žmones laikyti sau lygiais. Kažkodėl jums atrodo, kad visi nori jus pažeminti ar apriboti jūsų teises, galimybes. Tai laikas, kai galite išmokti priimti kitokią nuomonę, suvokti, kad kiekvienai pozicijai yra opozicija. Pasistenkite ir namuose išlaviruoti nereikalaudami nuolankumo ir paklusnumo.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Rėmimas. Trumpos kelionės tampa pramoga, kuri palengvina kišenę. Kita vertus, puikiai žinote, kad už malonumus reikia mokėti. Jūsų darbai juda stabiliai, su vienokiais ar kitokiais posūkiais. Tikėtina, kad sulauksite artimųjų prašymų padėti ar tiesiog į ką nors investuoti. Kadangi atsakyti bus nepatogu, o paremti nenorėsite, viską apgalvosite ir tik tada priimsite sprendimą.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Prisitaikymas. Galite į nieką nekreipti dėmesio, neanalizuoti problemų ir tiesiog bėgti, tačiau tai nesustabdys pokyčių. Dabar keičiasi ne tik jūsų, bet ir artimųjų finansinė situacija. Atrodo, kad pačius svarbiausius ir nemaloniausius sprendimus tenka priimti jums. Neišsigąskite – išmetę balastą galėsite laisviau kilti, lengviau prisitaikyti prie permainingo vėjo.

VANDENIS (01 21–02 19)

Melas. Negelbėkite pasaulio, jei niekas to neprašo. Lieka apgailestauti, kad norėdami gero įsivėlėte į melą. Puikiai suprantama, kad tikėjotės, jog neišlįs joks siūlas, tačiau dabar jau žino visi ir situacijos pataisyti negalima. Darbe baigiasi vienas etapas ir po truputį reikia ruoštis naujam. Yra tikimybė, kad šįmet vasaros atostogos bus ilgos, bet teks skaičiuoti kiekvieną centą.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Dėmesys. Pernelyg daug energijos skiriate bandymams pelnyti kolegų ir bendraamžių palankumą. Nepersistenkite, nes kitiems jūsų pastangos nerūpi. Vieni jus vertina už vienus dalykus, kiti už kitus, o tretiems apskritai esate neįdomūs. Nieko nepakeisite. Gal kiek lengviau seksis bendrauti su artimais giminaičiais, atsiras bendrų siekių. Kita vertus, tai tik laikinas pagerėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.