Skirma Liepienė: kitą savaitę kai kam išsipildys svajonės

Vasara atneša naujų progų ir galimybių, o kai kam – ir svajonių išsipildymą. Ar jūs – tarp tų laimingųjų? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą ateinančiai savaitei.

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
Dvyniai.
Dvyniai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-06-05 05:30, atnaujinta 2017-05-22 23:52

AVINAS (03 21–04 20)

Smulkmenos. Nusibraižyti gyvenimo ornamentą sudėtinga, bet pagal jį surišti gražų kilimą dar sunkiau. Todėl gerai apgalvokite, kas svarbu, o kas tik antraeiliai dalykai. Neieškokite prasmės smulkmenose, pilkuose atspalviuose, šnekose ar intrigose. Ieškokite to, kas gyvenimą padarys spalvingą, ryškų, įdomų. Vertėtų planuoti keliones. Vienintelė sąlyga – vykite kartu su šeima.

JAUTIS (04 21–05 21)

Progos. Gyvenimo vėjas, o gal ir vėtra neša pirmyn. Ir nesvarbu, ar esate tam pasirengę, ar tikrai norite. Teks prisitaikyti prie aplinkybių ir skubėti iš gyvenimo pasiimti tai, ką duoda. O dabar jis duoda daug ir rėkte rėkia: „Imk.“ Tai ne tik puikios progos, galimybės ir naudingos sutartys, bet ir pažinimas, suvokimas, kad į jūsų gyvenimą ateina visai kitokių žmonių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dvi širdys? Netikėkite, jei sako, kad Dvyniai turi dvi širdis: vieną karštą, o kitą – ledinę. Būna situacijų, kai tenka pasielgti priešingai, nei esate įpratę ar norite. Tokios situacijos šią savaitę kartosis dažnai. Jei aplinkybės leis, būkite savimi, jei ne – pasistenkite neskaudinti supančių žmonių, problemas spręskite taip, kad būtų kuo mažesni nuostoliai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Paslaptys. Smalsumas gali pražudyti. Todėl nesistenkite sužinoti, suprasti ar išanalizuoti svetimų paslapčių. Jų žinoti jums tiesiog nereikia. Jei norite padėti mylimam žmogui, padėkite, tačiau nesiveržkite atlikti jo darbų. Kritiką įvilkite į kuo gražesnį drabužį. Priešingu atveju laukia audringos situacijos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Atgaila. Gal kiek nesmagiai pasijusite, jei melavote ir įkliuvote, jei pasiklydote tarp realybės ir svajonių. Dabar geras metas pabusti, viską išsiaiškinti, jei reikia – atsiprašyti. Kita vertus, pernelyg neatgailaukite, nes laukia darbai. Ilgiems svarstymams taip pat nėra laiko. Trokštantiems pramogų vertėtų pagalvoti, ko jos vertos, kiek kainuos ir ar tikrai galite mokėti visą kainą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Kiaulystės. Jei kas ir iškrės kiaulystę, tai greičiausiai draugai arba kolegos. Ypač tai gresia tiems, kurie turi bendrą verslą, bendrų finansinių reikalų. Laimė, tokios situacijos tikėtinos tik savaitės pradžioje. Trečiadienį pokalbiai bus praskiesti melu, o ketvirtadienį – šlakeliu alkoholio. Tie, kurie gyvena blaiviai, ims medituoti. Todėl vertėtų apsilankyti indiškų smilkalų parduotuvėje. Bet kuriuo atveju realybės ribos išsitrins.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Išsipildymas. Svajonės kartais pildosi ne taip, kaip planavote. Meilę taip pat galima sutikti pačioje netikėčiausioje vietoje ir netikėčiausiu metu. Troškimai dažnai išsipildo tada, kai nustojate laukti, prarandate viltį, nes tamsiausias paros laikas – prieš aušrą. Gali būti, kad ši savaitė parodys, jog verta laukti ir tikėti, nes viskas, ko tikrai norime, pildosi.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ratilai. Į tylų tvenkinį įmetėte akmenėlį, o gal ir visą akmenį. Ir pasklido ratilai toli toli. Gali būti, kad nė neįtarėte, jog jūsų veiksmai turės tokių rimtų pasekmių, o garsas apie jūsų būdą pasklis taip toli. Todėl dabar svarbu nedrumsti vandens, tyliai sėdėti ir niekam nieko nereikalingo nešnekėti. Bet koks stipresnis žodis gali grįžti. Tausokite ir savo, ir svetimus nervus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pasiūlymai. Į vieną pusę traukia šeima, namai, vaikai ir įsipareigojimai, o į kitą – svajonės, meilė, norai, laisvė. Ir nėra jokio mechanizmo, kuris galėtų stabilizuoti gyvenimą. Darbe džiugina puikūs pasiūlymai ir įdomios pažintys, bet prisiminus įsipareigojimus namiškiams noras ką nors keisti išgaruoja.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Planai. Jokios tikimybės, kad keliausite ten, kur planavote, ar gausite tai, ko troškote. Atrodo, kad viskas bus daug paprasčiau, žemiškiau ir patikimiau nei svajonėse. Konfliktai dėl finansų nebus aršūs, tačiau sprendimai pakryps ne jūsų naudai. Na, ir nespauskite, jei negalite laimėti. Jei norite išvykti į Palangą, pasistumdyti su tauta, šis savaitgalis tam netinka. Rinkitės ramesnį poilsį arčiau ežerų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Skubėjimas. Šalto dušo sulauksite sekmadienį. Jo sumanytojai – į bėdą patekę kolegos, pasipasakoję vaikai ar tiesiog artimiausi giminaičiai. Teks bėgti ir visus vaduoti. Pagelbėję kitiems pamatysite, kad turite ir savų reikalų. Todėl iki trečiadienio nedalyvausite nei renginiuose, nei pasisėdėjimuose ar debatuose. Smagesnė bus antra savaitės pusė.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pramogos. Kalbų daugiau nei vandens. Dabar tai duoda naudos ne tik klausytojams, bet ir pačiam pasakotojui. Jus girdi, jumis tiki ir padeda įgyvendinti sumanymus. Bėda ta, kad ilgainiui pradėsite abejoti sėkme – tiesiog nepajusite jokios finansinės gerovės. Nenusiminkite, nes viskas ateityje. Geras laikas pramogoms, trumpoms kelionėms ir deryboms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.