Astrologė Palmira: nuveikite ką nors išskirtinio ir reikšmingo

Trečiadienį pasijusite kupini jėgų, ryžto. Diena, kuri paskatins nuveikti ką nors reikšmingo ar netikėto, užsiimti kažkuo svarbiu. Bus geras laikas ne tik pramogoms ir šventėms, bet ir įvairiems dalykiniams susitikimams, susitarimams neformalioje aplinkoje.

D.Umbraso nuotr.
D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 19, 2017, 6:30 PM

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų. Geri sapnai kurie reikštų galimas apgaules, gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė meilės ir svarbių reikalų srityje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems susitarimams, netinkamas finansinių reikalų tvarkymui. Patartina nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21- 04 20). Džiugus ir itin romantiškas trečiadienis – jūsų laukia pasisekimas! Ir nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, o ypač partnerių, sutuoktinio nuomonę apie save bei pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius.

Jautis (04 20- 05 20). Daug nenorėkite, labai neplanuokite, vadovaukitės įkvėpimu ir elkitės ekspromtu, tuomet labiau pasiseks. Neblogai jausis ir įsimylėję – tai neblogos dienos romantiškam pasimatymui. Galimos ir netikės romantiškos pažintys, spontaniški įsimylėjimai, kurie pakeis jūsų ateitį netikėta linkme..

Dvyniai (05 21- 06 21). Galite įgyti globėjų, dosnių rėmėjų, atkaklių gerbėjų. Tai geras metas deryboms, įvairiems konfidencialiems susitarimams, susitikimams. Vertėtų dagiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Vėžys (06 22 – 07 22). Džiugių likimo dovanų metas! Jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte įtaką ne tik profesiniuose, bet ir asmeniniuose santykiuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Liūtas (07 23 – 08 22). Trečiadienis žada būti įsimintinas. Atsidursite dėmesio centre, sulauksite tikrų ovacijų! Beje, galimas ir slaptas romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23 – 09 22). Plėskite savo galimybių bei įtakų ribas. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo, šios dienos – gera proga laimėti simpatijas.

Svarstyklės (09 23 – 10 23). Pats darbymetis. Geras metas tvarkyti dalykinius reikalus, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti draugiškas pažintis. Romantiškų nuotaikų gali pristigti, tad pasistenkite, kad artimieji, mylimas asmuo nepasijustų nuskriausti.

Skorpionas (10 24 – 11 22). Jums taip norisi gerų pokyčių, ir jei jūs negimėte paskutinėmis spalio dienomis, jums tikrai pavyks kai ką pakeisti savo naudai.

Šaulys (11 23 – 12 21). Trečiadienis bus palankus. Šios dienos susitikimai ir pokalbiai padės išspręsti jums opų klausią.

Ožiaragis (12 22 – 01 19). Jaučiatės kiek pavargę ir galbūt nebepastebite, jog iš tiesų esate reikalingi, mylimi, vertinami. Deja, dabar labiau linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi jumis, ne sėkmę, o pralaimėjimus, kažkieno pastabas, priekaištus. Labiau tikėkite savimi, savo sėkme.

Vandenis (01 20 – 02 18). Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje atrasti gyvenimo džiaugsmą. Spręskite mažas, kvailas problemas. Tam, kad nusiramintumėte, pajudėtumėte iš mirties taško, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių, nesklandumų. Tai bus tinkamos dienos „sutvarkyti“ savo kasdieninius darbus, kaip ir mintis bei jausmus.

Žuvys (02 19 – 03 20). Trečiadienį jūsų nuotaikos kiek labiau dalykiškos, ir tądien galimi naudingi veiklai susitikimai, – gautus pasiūlymus priimkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.